Přejít na výpis diskuzí
Technologická alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance je venku
23.10.2014 | Ladislav Loukota
359 příspěvků
-
Live Stream s Danem
https://www.youtube.com/watch?v=AZGlHc8JIhU -
K ty faune, co je v skutecnosti flora, se s tim smir Zmikunde...No musim s tim trosku souhlasit. Prijde mi, ze vlcich maku je tam vsude abnormalne mnoho, trosku bych to odvlcil...
-
-
to aby a hra páčila i romantickým ženským dušičkám....piknik v poli posiatom červeným kvítim pri splne mesiačika a roj svetlušiek....holt gamergate zasiahla i Kingdom...normy, normy....
-
-
Česko bolo vtedy outsourcing výroby ópia pre Osmanskú ríšu, zmier sa s stým.. *15*
-
-
Upozornuji, ze Süleyman by toto cobolacke smecko vydavat vlci mak, ze ktereho se neda ziskat opium narozdil od diskutovaneho maku seteho...PROKOUKL! :)
-
-
Jo, Suleyman kanuni v roce 1403 *7*
-
-
nez by to tam dovezli... ;)
-
-
-
To se nevyrabi z vlciho maku...
-
-
owned
-
-
-
A to jste neviděli těch světlušek v lese večer *1*
-
-
Konečně výjde očekávaná ALFA (!!!!) a přestože neměl nikdo nic čekat tak koukám pliveme ve velkým co. Ještě že to taky pan Vávra nečte tady, to je fakt něco česká hra navíc. Hovn* pak jsou tu výplody typu jsem hrdej na to že jsem jim prachy nedal... atp... ty vle jako chápu že občas si někdo potřebuje sladit poškozené ego ale tyhle pindy naší mindy to je faakt moc.
Ano, nedal jsem na vývoj peníze, protože nemám kdybych měl tak bych je podpořil a to hlavně z důvodu že tady je nějaká ta chut dělat něco nového... neotřeleého a hlavně českého né ne češi budou pičovat. To pak bych řekl rovnou že na takovéhle nepřející, rozzývené a defakto i sprosté nevděčné šmejdi bych se i vysra*.
Fakt což je pravda, s hrou neměli to jednoduché a ted když něco vydaj tak aby se na ně prskalo víc ještě... vyvojář ten tvrdej chleba má a hráči mu ho ještě nechávaj ztvrdnout víc . Rozhodně čest vyjímkám. *3* -
-
Ja nemam potrebu nadavat, jak pisu su fanda hry i Dana. Ale pro me Alfa rozhodne nijak ocekavana nebyla, naopak nechapu lidi co si vedome kazi zazitek z plne verze, a nechapiu co je na zabugovane ukazce tak ocekavanyho. Neber me jako hatera, jenom mam v tomhle oldschool mysleni. Ne kazde musi byt snad povine z Alfy nadsene ne?
-
+1!!!
-
Souhlasím, ale uvědom si, že ty jsi rok tady cíleně mlel nesmysli a taky jsme to vydrželi. Nebo to byl tvůj mladší re....... brácha? bez urážky
-
-
Tvůj nazor je tady na mě. Je čistě, irelevantní. *3*
-
-
Vávra by se měl v první řadě snažit minimálně o to, aby hra nevypadala jako tech demo Cryenginu z roku 2007, jinak to bude recyklát jako všechno ostatní, akorát místo ostrova v 21. století bude les a vesnice ve středověku a pár zbrojnošů s hráběma a lukem a za to nikdo rozumný nemůže zaplatit, to je práce v editoru Cryenginu na pár stovek hodin pro jednoho člověka, ne pro tým 50 lidí s rozpočtem 100 milionů.
Je mi jasné, že Vávra dělá hře image, scénář a tu správnou atmosféru, sám neumí naprogramovat ani hello world a za většinu technologických inovací může někdo jiný, ale měl by prográmátory minimálně pořádně zmlátit, at se vzpamatují a dostanou ze sebe výsledek hodný roku 2016. -
-
CryEngine v roce 2007? Když už bereš drogy, tak to omez. Tohle je maximálně tech Demo Crysis 3 a ačkoliv je Crysis nádherný, tak už nemá na poslední verze CryEnginu. Tyhle pseudekecy se fakt daly čekat. A pár hodin v editoru? No vidím, že vševědoucí grafici a programátoři nevymřeli, ty jsi zářným příkladem. Když jsi takový "machr" a znáš lidi, co umí za pár hodin udělat něco, co někteří dělají měsíce, proč nevytvoříš něco takového? CryEngine se licencuje za pár drobných. Ale to by jsi dokázal, že jsi jenom další z trolích nul, co o programování a herních designu ví jenom to, co si přečetli na nějakém blogu.
-
-
Není řeč o oficiálním Crysis z roku 2007, ale o uživatelských modifikacích Crysis, které posunuli engine už v roce 2007 o míle dál na úroven současného KC, který z jejich práce těží, ti nejlepší u Cryteku pracují ještě dodnes. Vávra přidal pár funkcí a drobností navíc, zatím to jsou ale detaily.
-
-
Jezis, tak bez do Warhorse ať tě najmou. Ty jim to tam ukážeš, jak se to má dělat. Myslím, že by z tvojích rad mohli těžit. Tady je jich škoda.
-
-
Jdu tam, já je naučím jak má vypadat herní vývoj důstojný dnešní doby a dostupných technologií, jenom budou muset poslat Sony a MS omluvný dopis, že si ty své dvě krabičky musí strčit za límec, protože vzhledem k jejich hře můžou fungovat tak akorát jako popelník.
-
-
Je fakt vidět, že naprosto netušíš, jaký je rozdíl mezi CryEnginem z roku 2007 a CryEnginem, který využívá Star Citizen či KC.... *7*
-
-
Jak říkám, absolutně netušíš která bije.
-
Teselace a pár dalších detailů navrch viditelnou změnu a inovaci nepřináší, to je hlemýždí tempo a nestojí za zmínku, ale za to všechno můžou konzole a nenažranost investorů.
-
-
-
-
-
-
Vidiet, ako sa na Ceskom webe hodnoti Ceska hra Cechmi vacsinou negativymi nazormi a zaroven mi po pravej strane vyskoci reklama "Z lasky k Cesku" ...je velice vtipne *1*
-
-
unreale, prestan sem tahat tyhle narodnostni kokotiny, tady je to o hrach a ne o tom ze cesi jsou pepici a slovaci cobolove. ja jsem napul cech a napul slovak, tak me ne*er, vim jak to je:)
-
-
Rozumna rec. +1
-
-
No nevím, ale nejvíce nenávisti produkovali během kampaně bratři Slováci;)
-
-
zlaté časy ked neexistovalo 300 trailerov, 20hodín gameplayu, early acces, alphy, bety, kickstartery pred samotným vydaním hry..hra proste vyšla a bolo to prekvapenie a udalosť...teraz to je po hype akurát sklamanie...ešte šťastie, že som sa vyhýbal všetkému ohľadom Evil Within a bola to pecka do gebule ako kedysi Resident Evil 4...v tomto súhlas s P.Bulířem,,,tiež som odmietol testovať alphu Bloodborne, nepozerám videá nič....hra má byť taká aká je...nie ako si ju človek dopredu vysníva...
-
-
Na tom je mnoho pravdy. Na druhou stranu myslím že zrovna Warhorse si (zatím) na nějakej velke hype nehraje.
-
-
Co myslíte, že jim v tý dědině teče, že to takhle v noci svítí?
http://i.imgur.com/87AdIB9.jpg
Ale jinak z bugů se mě nejvíc zatím líbil Véna, hajlující homosexuál ... Na středověk celkem odvážný.
http://i.imgur.com/uieDnzt.jpg
To hajlování už sem bohužel nestihnul vyfotit .. jinak bych samozřejmě kontaktoval místní bezpečnostní složky. *1* -
-
Není po proudu nějaká chemička? :D
-
to hajlování je bug nebo featura? *1* https://www.youtube.com/watch?v=FQQc1P16Eco
-
Asi tam chlastaj kvalitní matroš. Pak chodí močit do vody a takto to vypadá *15*
-
-
Panebože, ty jsi tak nudnej diskutér. Normálně z tebe mám kopřivku.
-
-
Myslím, že tehdy to perzekuovaný asi nebylo *1*
Ta růžová se ti jen zdá, světlo růžové barvy neexistuje. *5*
-
-
Tak musim rict, ze kdyz pominu ty bugy, ktery jsou proste v alfa verzi samozrejmosti, tak grafika a smysl pro detail je skvelej, kdybych nehral pred chvili Vanishing og E. C., tak bych z te grafiky byl unesenej jeste vic :D
Kdo by mel zajem, tak se muze podivat na video, kde jsem se snazil shrnout vse co v tehle alfa verzi jde delat.
http://youtu.be/DIAvDmuTTLI -
-
Diky!
-
-
Danovi tedy musí pěkně stoupat pára z uší, jak všichni zmiňují podobnost se Skyrimem *1*
-
-
ale vazne je to dost podobne serii Elder Scrolls, nie len Skyrimu *1*
Hlavne, co sa interface tyka, tam je podobnost viac nez len nahodna, ale ja som zato rad, vyzera to prehladne a prijemne.
-
-
vyzerá to zatiaľ vynikajúco...dúfam že to Dan stihne vydať ako zamýšľa a bude to skutočný nextgen zážitok.....neviete kedy to má vyjsť? Q4 2015 až?
-
-
Tak a tady se až do vydání plné hry přestávám o KC zajímat, abych si to pak naplno vychutnal.
-
-
to se ti nepovedeeeee *15*
-