Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ale nejvíc mě stejně dostalo to, že když člověk proběhne prádlem, tak se prádlo hýbe:)
    • tahle featura tu byla už pred 20 lety, tos ješte nebyl na svete
      • To mu nemůžeš vyčítat, Veskoslav má mentalitu dítěte, inteligenci automatické převodovky a sociální dovednosti bezzubého tuleně.
        • Veskoslav
          Jeden hlupák se potkal s druhým hlupákem a dali se do řeči, protože jenom hlupák s hlupákem si může notovat.
          • Boj proti blbosti se řídí 3 termodynamickým zákonem. Nedá se vyhrát, prohrát, remizovat, ale nesmí se z boje odejít.
  • Kdo pozde chodi si pocka, az(pokud vubec) se to bude za 3 kila prodavat kompletni ... neni kam spechat.
  • Bez urazky, ale divam se na gameplay, a prijde me ze hrani teto Alfy je dost frustrujici zalezitost. Na tohle ste se fakt tesili?
    • ucho
      tak já se těším v podstatě až na plnou verzi, hraní alfy mi nic nepřináší (maximálně bych otestoval, jak to šlape - zjistil jsem, že to ani nespustím :) ), ale vizuálně to vypadá parádně, takže když se jim podrží docílit toho, aby ten svět působil živě (ten pohyb NPC zatím nic moc), bude to bomba.
    • Ty nebudeš staromilec, ty budeš prostě kus deb*la.
      • To neeee. Jenom bych se netesil na ukazku kde budou lidi litat vzduchem, nepujdou otevirat dvere ,budou mizet textury atd. Asi to neni chyba tvurcu ze tohle hraci chcou a tesi se nato, ale ja to proste nechapu.
        • Dole zmiňuješ, že chápeš smysl technické alfy v zejména podání tvůrců KC, a potom sebliješ výše uvedený. Zatím tady pořád jen prášíš o tom, že ty nic, ty jseš jinej muzikant, ale proč, to zase netuším já. Ale kálej na to pejsek...
          • Jediné co znáš je hnědý míč, tvoje představa ideální hry je zelený míč, dostaneš zelený míč a jsi spokojený, já a Lukáš ale chceme létající talíř. Už rozumíš?
        • To víš, lidé mají v hlavách po dekádě úpadku způsobeným působení EA GAMES v čele s Kottickem a jemu podobným, Sony a MS úplně vymeteno, a jediné co od hry chtějí je obrazový vjem, jedno tlačítko, levitující ananas a recyklovanou grafiku.
    • wenceslaus
      Ano.
  • Grafiku to ma uzasnou, nicmene bych to ma podle me zbytecne hnusny zabarveni. Ty scenerie myslim delali podle fotek, ale bohuzel meli fotak asi nastavenej na vyvazeni bile ''auto'' nebo tak neco. Vzdycky kdyz takhle fotim tak jsou pak ty fotky hnusne namodraly, a ne jenom ze to je na oko hnusny ale vubec to toriz ani neni realny. Auto AWB se proste jenom hodi akorat tak nekam do zpravodajstvi. Vetsinou rezim ''zatazeno'' venku udela barvy realny, tak jak v zivote jsou.
    U typu takovyhle hry to plati dvojnasob, kdyby ty barvy udelali teplejsi, vypadalo by to podle me mnohem lip.
    • co čekaš od programatoru, kterej porad jen sedi za kompem a ani nevedi jak vypada svet a priroda tam venku
      • Pokud se nepletu tak byli primo v ty oblasti kvuli tem fotkam, a delaj to asi spis grafici, nez programatori :)
  • Já je nepodpořil a vůbec se za to nestydím, platím jen za hotové produkty u kterých si můžu přečíst recenzi, shlédnout gameplay videa nebo se dozvědět od přátel že to stojí za to ... a zatím jsem chybu neudělal, byl jsem u kámoše doma se na tu "krásu" podívat, a hrůza, má dnešní herní PC, žádnej starší HW, řekl bych že na dnešní dobu hodně nabouchanej ale nic hardcore samozřejmě ve stylu 3xSLi apod., každopádně měl tam tak 20-30 FPS, hrůza! absolutně neoptimalizovanej engine, já sám bych to nerozdejchal na svém PC. Strašně moc bugů, a na to kolik málo věcí tam lze praktikovat, je to dost ostuda, jako základní viditelné bugy mohli opravit, a ta střelba z luku? Co to jako má bejt? Nedá se s tím vůbec trefit, asi jim to tam testují nějací opilci v té firmě. Nesnažím se tu úmyslně "trollovat", optimalizaci bych ještě pochopil, ale razantně viditelné otřesné bugy bijící do očí, jestli to nedokážou fixnout před vydáním alphy, tak aby jste se báli finální verze!
    • Asharak
      Mám dnešní mid-end a 45fps na 1050p a Very High, to je slušné jakože. Neoptimalizované je to jen večer kdy to spadne i na 25 ve vesnici, ale jinak bez problémů ;) (R9 270x)
    • Ke střelbě z luku - na ofic. fórum chodí několik lidí, kteří téhle disciplíně dost rozumí a jsou myslím se střelbou velmi spokojení. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit