-
To budou psát na stránce hry v tom obchodě.
-
Skvělá recenze, u čtení jsem se pobavil a zároveň se přiučil. Tolik českých tvarosloví aby dnes člověk pohledal. Díky.
-
Když to koupím třeba na GMG nebo v jiném obchodě, bude to bez problémů na Steamu fungovat?
-
Knížky jsou prej z Daggerfallu a v rámci něj i dávají smysl. Já jsem ho nehrál, takže nevim. *4*
-
Pro mě skvělé DLC. Podle komentářů soudím, že jste to nikdo nehrál. A DLC Heatrfire je taktéž super. Radši si jďete hrát CoD a nenavážejte se do skvělých RPG. Ta hra za to nemůže, že ji hrajou tupci a omezenci, kteří si neumí stáhnout modifikace na vylepšení hry. *6*
-
Prosim tě, co to tady meleš? Zabal si svačinu a táhni do školy.
-
No koukam ,ze tento nicnerikajici dlc hnuj je jen smutna tecka za touhle serii ... skoda no
-
Nemas stary ovladace grafiky ? Ze v tech dungeonech nic nemas? Ze by se ti to nejak blbe vykreslovalo , pac ja jsem tam toho videl zajimaveho vzdy dost:)
Nahodne generovanych ukoly jsou tam desitky , ne jen jeden ktery jsi delal porad dokola , to je jiste nuda:)
No vidis , az vyjde TES 6 tak reknes ,,zlaty Skyrim,,...ono si to casem sedne neboj:) -
V rámci těch questů a dungeonů musím souhlasit. Je to opravdu bída.
-
Á podívejme jak se ti najednou úplně změnil sloh... Skoro mi to připomíná jednoho profláklého diskutéra.
-
Nevím jak pánové na Games, ale řádově pár stovek...
-
Jako SC (sunk cost) je to sice fajn, akorat bys do toho nepocital hru (proc by sis ji taky kupoval, kdyz ji nechces hrat :D), takze by to bylo spis 24 300 Kc. Nicmene racionalni clovek holt maximalizuje uzitek a pro sxg je optimum nastaveno nekde jinde nez u tebe, jakozto uvedomeleho jedince :D..
Toliko z ekonomie a jinak to byl jeden velkej zvast :D.. Kdybys nedelal spousty veci a jen pracoval za 100 na hodinu, tak mozna budes bohatsi o nejakou korunu, ale za par mesicu umres na nedostatek spanku a nebo zcvoknes na nedostatek nejakyho osobniho rozvoje a socializace :). -
Jo, jenže jaké hodiny a jaká zábava to je? U Skyrimu prosedím týden, protože prolézám dungeony v naději, že v nich bude něco zajímavého. Po týdnu této "zábavy" zjišťuju, že to zábava není, ale jen planá naděje, která pramení z toho neskutečného množství neprozkoumaných dungeonů co tam jsou. A když ani v té třicáté kobce nic není, přichází střízlivost.
K tomu si připočti questové linie, které jsou tak stupidní a neustále se opakující a krátké (no dobrá, že jsou krátké, je možná v jejich případě +), že to člověka znechutí ještě víc (můj případ). Náhodně generované questy? Co to je za nápady? Nikdy to nefungovalo, a nefunguje to ani ve Skyrimu. Nevěřím totiž, že někoho může bavit jít Xkrát během 30 min do toho samého baráku/jeskyně/whatever, pro tu samou věc, která je na stejném místě.
V době kdy vyšel Oblivion, jsem si ani nepomyslel, že někdy řeknu slovní spojení "Zlatý Oblivion." Jo, herní mechanika byla extrémně špatná, a herní svět extrémně nudný, ale to hlavní, questy, tam byly o tři úrovně jinde.
O Morrowindu se nezmiňuji záměrně, to už je moc velká minulost. Skyrim u mě snadno propadá i v porovnání s Oblivionem. -
Dost na to, aby to pak mohl s kamarády do rána prohýřit.
-
ač tu někdo lamentuje nad zvráceností recenze (ono to má moc souvětí, Grygy tam vkládá postavy, které tam vůbec nejsou, call the police!), pro mě v tuto noční hodinu to bylo čtení, při kterém mi srdce přímo plesalo a v vzpomínkách rok starých jsem vzpomínal na Lydii a jak jsem stejně ukládal spolu s kosti knihy do truhly a 2 třetiny pak nikdy nepřečetl (na rovinu, oproti čtení smahthestate vám na tohle stačí základní škola)
souhlas i MickemTheMagem, že málokdo dokáže vystihnout svět a náladu v The Elder Scrolls, ale Lukáš to dokáže na výbornou! -
Docela by mě zajímalo, jak moc je autorovi fajn, respektive kolik se tak řádově bere za recenzi.
-
Nechaj ho, si uvedomelejší, tak si prečítaj Klimova, Lobačevského, bo aspoň sleduj Koukolíka ...
-
Hmm tak musím říct, že tohle asi prorazilo nějakou hranici nelogiky ... ten konec světa asi fakt bude.
Ale jestli v životě děláš jenom věci co vynáší peníze (což psaní na games asi není) tak tě vážně lituju. -
Hergot a nový profil je naprosto zbytečný*1* Příště se víc snaž*3*
-
Troll si hraje na ženskou. Ty se jdi fakt léčit. Příště zase přijdeš s fotkou z nějakejch XXX stránek?