-
Pobavyla? Ale to je o upírech, ne vlkodlacích. *1*
-
Hmm..tohle jsem urcite v dejove linii zlodeju nedelal a presto jsem ji dohral , zajimave ze , ze bych to hral jinak nez ty? Z toho co pises mi prijde ze jsi takovy smolar a vymetl jsi vsechny nezajimave kouty Skyrimu a ty fajn ti unikly:)
-
Aa díky, nemohl jsem si vzpomenout na jméno toho filmu (už to na mě asi taky působí). Díky
-
no možná je to delší než kampan v COD ale pro mě osobně ted arozhodně ne lepší to už sem si tu stupidní koridorovku užíval víc než Skyrim a nemyslete si že sem nějakej hráč co miluje jen akční střílečky co zaberou pět hodin hraní mám rád RPG i poměrně dluhý první díl zaklínače sem dohrál tak abych měl vše splněný za nějakejch 70hodin ale prostě skyrim mi nesedl autoři se moc zaměřili na megalomanskej svět a potom už se věci jako třeba pohyby postav který byly hrozný to musíte uznat nebo celková grafika jdou stranou viděli ste např. ty nový modifikace textur díky nim vypadá skyrim vo 1000% líp a udělali to fanoušci bez nějakejch profi programů.
-
mám rád obě ságy tak sem to na kombinoval... jinak PS.. Chromý už je doma :)
-
To sňatkování ve hrách je mi taky záhadou - to snad i virtuálně chce někdo pod chomout?? *1*
-
K online jsem hodne skeptickej, protoze jsem si radou online her jiz prosel a je me jasne jake mechaniky tam daji a co z toho bude. Museli by vytvorit nejaky revolucni system pro MMO a ten se podle me nebude konat. Porad tu bude spousta veci naskriptovanych pro vetsi skupinu lidi.
Single pro tuto serii je zatim naprosto dostacujici a jeste si nemyslim, ze nastala doba na MMO TES, i kdyz bych si multiplayer hrozne moc pral. Coz znamena ze bych si mozna dokazal predstavit MP pro 2-4 hrace, ale ne pro 100000+, kde je kazdy hrdina. -
A ja se prave bojim, co za bordel tam udelaji dalsiho, kdyz budou opet brat ohled na konzole. Uz jen priklad toho, ze podle me kvuli konzolim odebrali moznost si vytvaret vlastni kouzla. A bylo k dispozici jen nekolik malo nadefinovanych kouzel.
-
Já si to vysvětluju tak (jestliže ses tedy ptal na ty trendy manželství a vztahy ve hrách), že to prostě patří k životu, stejně jako zabíjení draků či střílení emzáků :P Co já si pamatuju, tak hry kde měla moje postava nějaký "vztah" s nějakým NPC mě víc bavila, víc mě vtáhla, přišlo mi to prostě realističtější, i když jsem lítal ve vesmírné lodi nebo tak. Ale není to nic proti ničemu, je to prostě taková příjemná omáčka okolo, někoho chytne, někoho ne :)
-
Jj... Zajímá mne jestli Bethesda někdy vytasí nějaký komornější příběh alá DLCs k FNV...
-
Dal jsem ti mínus za to, že máš nick Rhaegar, a přitom máš jako avatara Anomandera Dlouhý vlas. Že se nestydíš, uličníku! *15*
-
Je fér říct, že krajina je navržena opravdu dobře a hráč má radost z objevování, stále funguje to TESovské domýšlení si příběhů různých míst, které hráč navštívil atd. "Hloubka" hry je imho v obrovském množství přístupů k ní. Hráč tam opravdu může dělat kde co, boje lze pojímat velmi různorodě (včetně možnosti se jim téměř vyhnout) apod. Ale prostě to mohlo být po stránce "scénáře" lepší, resp. promyšlenější + spousta aspektů z hlediska designu je těžce nedotažených. I tak jde ale o krále, protože tu prostě podobných her moc není.
-
moc se těšim na TES VI. to už bude na nový konzole takže tam bude velký audiovizuální skok. tohle je jenom ždímání už tak dost vyždímaný vaggíny
-
Tož jsem si vyggoglil, co to je za upírku, o které všichni mluví a dozvěděl jsem se zajímavý věci. Upírka se jmenuje Serana, jde o parťáka a je to prý nejpropracovanější NPC v celém Skyrimu, unikátní množstvím rozhovorů apod.
na konci prý odmítne vaši žádost o manželství, což donutilo fanoušky k sepsání petice, kterou podepsalo už 11 tisíc lidí. *1* Kolegu nade mnou musím vyvrátit, žádný patch možnost manželství nepřidal. Mimochodem přátelé, jak si tyhle stále více a více narůstající tendence ve hrách vysvětlujete? -
No je to slušné DLC, pro milovníky světa upíru ve světě Dawnguard asi povinost. Jenom měli jste taky problémy s tím, když jste se stali už předtím vlkodlakem?:) Viděl bych to na takových 6 z 10, protože v konečném důsledku to nikterak neovlivňuje svět Elferu a v podstatě když to minete, tak se nic nestane. Dalším mínusem je opětovná absence her ze světa Skyrimu na Steamu kvůli debilní politice našeho milovaného distributora:) Čímž dalším bodem je pozdní příchod k nám a na pc.
-
Jake chyby v designu? Povidej. Te hre se da vytknout mnoho(hloupe questy,zadna volba,...),ale design?
-
Jako vždy irelevantní. Ale to už je u tebe vlastně i dobrým zvykem.
-
Pěkná recenze, pobavyla a věřím tomu, že to tak je což sem od tohoto dlc vcelku očekával, že to bude tak ten průměr. Upíří příběhy taky moc nemusím, tak si přece jen počkám na dragonborn, ten vypadá mnohem zajímavěji.
-
To je přesně to číslo,co měl dostat i původní Skyrim
-
Souhlasím se vším, co je napsáno v recenzi. Měl jsem velice podobný pocit při hraní Dawnguard - díky za fajn recenzi Lukáši.