-
Jestli se ti questové linie v Oblivionu zdají krátké, tak jak bys popsal questové linie ve Skyrimu? *1* Ale obhajovat Oblivion zde nebudu, pokud se ti zdají příběhové linie lepší ve Skyrimu, ok, je to názor...nad kterým se jen nevěřícně zašklebím, ale brát ti to vážně nebudu. *3*
-
Chlapci...Catie a Mrkev, zahrajte si Skyrim znova, jelikož z něj vytěsňujete určité části a to vám zastírá úsudek.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Thieves_Guild_(Skyrim)
Pokud neudělátě pět RQ v každém městě tak se GM nestanete. -
Bolo tam pridanych asi desat lokalit a jeden vacsi quest.
-
Máš pravdu.
-
Mam pocit ze moznosti oblivionskeho systemu kuziel boli vykupene priemernou grafikou. Skyrim ma shouty, moznost pouzit obe ruky... tvorba kuziel by sa zisla, no autorom sa zrejme nechcelo vytvarat mnozstvo grafickych efektov pre vsetky mozne kombinacie kuziel v skyrimskej kvalite.
-
Nebol Knight of the Nine len subor nejakych prkotin, ako brnenie zbrane a tak? Az Shivering Isles bol plnohodnotny pridavok.
-
Technická: Morrowind vyšel i na XBOXu.
-
Ta poslední věta to rozčísla Lukáši *15*
-
Podla mna ani v jednom a dost to sedi. Dawnguard svojim rozsahom pripomina Knight of The Nine s rovnakym hodnotenim.
-
Jaktože SKyrim dostal 10/10, ale tento datadisk má jen 5/10? To je obsah datadisku o tolik horší než původní hra? Já bych tedy neřekl... Podle mě jste v jednom hodnocení přestřelili - ale v jakém, že? *4*
-
Styl recenze se mi nelíbil. Takový násilný "old-score" styl, ale z toho jsem fakt už vyrostl.
-
Souhlasím, myslím, že hráčské publikum si ve hrách hledá větší realističnost, klade si větší nároky na emocionální zainteresovanost. Vesměs to vnímám jako pozitivní vývoj, i když sám se ve hrách to takových věcí moc nehrnu. Je-li to ale uděláno přirozeně, nemám s tím problém.
-
To jsem upřímně ani netušil. Ale vzhledem k tomu, že morrowind byl nejlepší díl, tak fakt netuším zda to pomalu degradovali konzole nebo ne. Ano, nejsem zastánce konzolí právě naopak, ale snažím se v poslední době mít nadhled. A obávám se, že spousta věci je u konzolí zjednodušována. Možná je to jen stupidní trend doby.. nevím.
Každopádně doufám, že ve zkratce nedojde k dalšímu zjednodušení a jen grafického vylepšení, ale skutečně dojde k tomu, že to bude mít lepší a "náročnější" gameplay. -
Ano, ale na 5-6/10 to více není.
-
Kvalita recenzí zde upadá,tohle dlc se náhodou celkem povedlo-klidně mě zhatujte,ale recenze upadají.
-
v Oblivionu? to pak jo. radiant questy pro Skyrimskou guildu zlodějů jednak dělat nemusíš a budeš postupovat stejně a druhak zas tak fádní nejsou. je jich celkem dost a pokaždý tě pošlou někam jinam, Ale jo, náplň je v zásadě stejná, prostě něco někde někomu šlohnout. ale to se u cechu zlodějů dá čekat. Kdyby po mě chtěli postavit most, nebo donést deset tisíc krysích ocasů, divil bych se víc.
-
tak si precti clanek od pana Vavry 100 duvodu proč nenavidi skyrim. navic pod dizajn se da shrnout vsechno i questy
-
vzdyt oblivion taky vyšel na konzole
-
questy v oblivionu? No, já si to teď znova zahrál a dost bída. Questy za Fighter Guild - nudná protahovaná snůška jdi-zabij questů + asi tak tři questy řídkýho příběhu, že je třeba zmasit konkurenční cech, protože fetujou a zabili velmystryni syna-
Questy za Mages Guild - poměrně krátký, třetina questy jdi-přines aka doporučení na univerzitu, pak pár questů na záískání magickýho klacku a jdi-dones/zabij na postup v cechu a nakonec poměrně krátký příbeh o mannimarcovi.
Thieves guild - to už bylo lepší, ale krátký, natahovaný akorát nutností nakrást nějaký prachy pro postup. jinak všechny questy jdi-šlohni. vcelku nudný, akorát poslední quest ušel, neb byl dlouhej.
Dark Brotherhood - první questy pro Cheydinhall Sanctuary skvělý díky těm podmínkám na získání bonusů, jinak nudná vyvražďovačka. Po vyhubení Dark Brotherhood v Cheydinhallu nudná vyvražďovačka po celym Cyrodiilu zpestřená závěrečným dějovýn zvratem.
Upřímně, suma sumárum, questy v Oblu stály celkem za prd, finální odměna minimální. Většina questů byla na úrovni radiant questů ze Skyrimu a příběhová část jednotlivých linií byla chabá až velmi chabá. Skyrim má ty questový linie mnohem zajímavější a líp oprommyšlený, jediný problému je v tom, že všechny ty questy jdi-zabij/šlohni/dones, který tak natahovaly Oblivion jsou nepovinný, takže se ta linie zdá krátká. Pokud ale budeš chtít třeba kompeltně restaurovat Thieves guild, tak se sakra proběhneš. -
Jo, včera ráno jsem si pro něj taky došel. *3*