-
Kvalita recenzí zde upadá,tohle dlc se náhodou celkem povedlo-klidně mě zhatujte,ale recenze upadají.
-
-
Ano, ale na 5-6/10 to více není.
-
-
Je mi jedno kolko to dostalo, ide o sine subjektivny pohlad. Ale recenzia je pisana ako slohova praca skolaka navstevujuceho 3 rocnik ludovej skoly na dedine.
-
-
To spíš ty si nejak pribrzdenej *2*
-
-
*8* Pokud nechápeš text psaný jiným stylem, než je věcně popisný styl manuálů - třeba toho k používání otevřeného klozetu*1* -, tak si to raději nechej pro sebe a nechlub se tím. Ostatně, i jako trolling je to ubohé, protože dobrý troll trolluje inteligentními poznámkami. Text má naopak velmi vysokou úroveň, mnohem vyšší a kultivovanější, než bych na herním serveru očekával - skoro se mi chce říci, že je autora škoda pro takovýhle plátek a pro většinu totálně debülního čtenářstva, které sem chodí a jež jeho úroveň vůbec neocení, ba naopak je pobouří, protože vědí, že na psaní takovýmto stylem nemají koule a mozek. Nehrál jsem ani jeden TES (pravda, kdysi jsem chvíli zkoušel Oblivion, ale i po několika hodinách mi přišel neskutečně nudný, narozdíl od konkurenčního Gothicu), ale recenze mne vtáhla do hry, díky autorem vytvořenému obrazu jsem si dovedl představit, jak to asi všechno vypadá, a to je účel a smysl. Možná se nejedná o klasickou recenzi, ale určitě se jedná o skvělý text.
-
-
Pripomínaš mi umelca, čo vykrikuje ľudom, že keď sa im jeho obrazy nepačia, tak sú nevzdelanci. Ale umenie je určené pre ľudí! Recenzie pre debi...ho čitateľa. Malo by to byť tak, ako za čias Van Gogha či Leonarda. Leonardo sám sa považoval iba remeselníka a aj bol vo svojej dobe len remeselníkom naháňajúcim objednávky. Teraz sa ľudia učia, za každú drobnosť čo dokázali vytvoriť, len vyvišovať na druhých. Apropo: ved práve recenzia má takú moc ako píšeš "díky autorem vytvořenému obrazu jsem si dovedl představit, jak to asi všechno vypadá" ... a otázka: čo ak autor hru nepopisuje tak ako v skutočnosti vyzerá ... ale ako ju vníma on? Napr. poznám týpka, čo hral Final Fantasy VII, Shadow of the colossus, alebo napr. Zaklínača a keby on nedajbože bol publicista či recenzent tak by si tie hry nikdy nehral, asi by mali hodnotenie 2/10. Už to pochopte recenzent hru predáva a nesie určitú zodpovednosť!
-
-
-
-
Umelecká hodnota recenzie - 10/10
Informačná hodnota recenzie - 3/10 -
ač tu někdo lamentuje nad zvráceností recenze (ono to má moc souvětí, Grygy tam vkládá postavy, které tam vůbec nejsou, call the police!), pro mě v tuto noční hodinu to bylo čtení, při kterém mi srdce přímo plesalo a v vzpomínkách rok starých jsem vzpomínal na Lydii a jak jsem stejně ukládal spolu s kosti knihy do truhly a 2 třetiny pak nikdy nepřečetl (na rovinu, oproti čtení smahthestate vám na tohle stačí základní škola)
souhlas i MickemTheMagem, že málokdo dokáže vystihnout svět a náladu v The Elder Scrolls, ale Lukáš to dokáže na výbornou! -
-
Knížky jsou prej z Daggerfallu a v rámci něj i dávají smysl. Já jsem ho nehrál, takže nevim. *4*
-
-
Skvělá recenze, u čtení jsem se pobavil a zároveň se přiučil. Tolik českých tvarosloví aby dnes člověk pohledal. Díky.
-
Ta poslední věta to rozčísla Lukáši *15*
-
Pro mě skvělé DLC. Podle komentářů soudím, že jste to nikdo nehrál. A DLC Heatrfire je taktéž super. Radši si jďete hrát CoD a nenavážejte se do skvělých RPG. Ta hra za to nemůže, že ji hrajou tupci a omezenci, kteří si neumí stáhnout modifikace na vylepšení hry. *6*
-
-
nova doba-Skyrim-skvele RPG *1*
-
-
Vtip roku. Tatadadááá, Petr dostává cenu zlatého bludišťáka.
-
Jó, Idiocracy začíná nabírat pevné obrysy.. :D
-
-
Aa díky, nemohl jsem si vzpomenout na jméno toho filmu (už to na mě asi taky působí). Díky
-
-
-
-
Ó, taková poetická recenze
-
Docela by mě zajímalo, jak moc je autorovi fajn, respektive kolik se tak řádově bere za recenzi.
-
-
Nevím jak pánové na Games, ale řádově pár stovek...
-
Dost na to, aby to pak mohl s kamarády do rána prohýřit.
-
-
Když to koupím třeba na GMG nebo v jiném obchodě, bude to bez problémů na Steamu fungovat?
-
-
To budou psát na stránce hry v tom obchodě.
-
-
Tak většinou máš všude psáno:
This game requires a free Steam account to play. Requires The Elder Scrolls V: Skyrim (Base Game) to play this DLC.
Což je OK. Mně šlo o to, jestli to někdo takhle kupoval a zprovoznil, abych pak nenarazil na nějaké problémy kvůli tomu, že Dawnguard v našem regionu normálně na Steamu koupit nejde. -
-
No pokud máš koupenej českej krabicovej Skyrim, tak ho asi budeš muset přepnout na angličtinu, aby ti šel nečeskej Dawnguard koupenej na netu.
Ale teda radši se ještě poptej po netu.
-
-
-