Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    Hej ta jeho recenzia bola fakt hnoj
  • maros.goc
    Presne tak, autor vela krat naraza ze pre "ostatnych hracov to bude take ci take" akokeby kazda hra bola vyvijana pre kazdeho
  • maros.goc
    Pixel art je len pseudoodborny vyraz pre neschopnosť vytvorit krajšiu grafiku :-)
  • XXHUGOXX
    Hotline Miami je pixel art !! Nerobili to preto lebo na lepšiu grafiku nemali, bol to proste zámer !
  • Blue.Shark
    Pokud sleduješ Fight Club, zejména dotazy na konci podcastu, pak víš, že se nevěnují všem hrám hned při datu vydání. Některé hry mají přednost, na jiné přijde řada později. Na tom není nic nevěrohodného ani neefektivního. Z mého pohledu ses prostě rozhodl, že nebudeš akceptovat názor recenzenta a tím končíš diskuzi. :)
  • GlaDOS
    Osobně si myslím, že by si recenzent měl nejprve zjistit, jakou autorskou vizi vývojáři měli, a pak následně zhodnotit, jak se jim povedlo tuhle vizi naplnit. Když už jsme u toho Hotline Miami (je to opravdu pixel art), těžko té hře vytýkat, že to není 3D adventura, když taková ani hra být neměla. Poslední dobou jsou některé recenze psány tak, jako by hodnocená hra měla apelovat na naprosto všechny hráče. Což je ale blbost. Když měl nový Tex hlavně apelovat jen na menší množinu (fanoušky starších dílu), měl by podle toho být hodnocen (a evidentně se mu povedlo uspokojit fanoušky velmi dobře).
  • Ilusiveman
    Ale poope. Ty o voze, já o koze. Čtečka má svoje výhody chápeš? A kniha má také své nezanedbatelné klady. Například papír a různá citová pouta. Jeden může mít citové pouto k vůni papíru. Jiný rád Moderní trendy typu videorecenzí.
  • Tvurce hotline miami to sam rekl, ze se proste v grafice nevyzna a proto je tam tak primitivni grafika.
  • Čtečka a kniha ale poskytují identickou informaci- pouze je to jiné médium. Já pouze tvrdím, že videorecenze má potencionál podat mnohem pravdivější informace, a taky umožňuje lépe odhadnout např. autorovu předpojatost nebo nezkušenost,což je u mě pro výběr hry důležité - přece jenom bavíme se o recenzi, né o beletrii.
  • pro mě je to zkrátka nevěrohodné, aby trvalo měsíc vydat recenzi od začátku testování. Hodně nevěrohodný. Silně neefektivní a nevěřím tomu.
  • Nic v zlom, ale recenzie na tejto stranke zacinaju by viac na smiech ako kdekolvek inde, a hadam ich uz ani nikto neberie vazne. Maximum subjektivity, minimum objektivity robi z Vasich recenzii nonsens. Myslim si ze ten priemer na metacriticu je daleko viac na mieste. Naozaj by ste sa mali uz zamyslat nad dochodkom, alebo opustenim redakcie, lebo v tomto momente je games.cz najhorsou strankou zaoberajucou sa hrami na ceskosovenskom javisku. Nejde len o kvalitu recenzii, sprav a Vasich pseudo rozhovorov , jednoducho uz stracate dych a kvalita klesa po exponenciale.
  • Takto to dopadne keď vyberú katolíka , aby hodnotil citový život homosexuála...Jednoducho, recezent má k téme pristupovať nezaujato. to v tomto prípade nie je.
  • 1) Kremser není součástí games, je to freelancer.
    2) si upad ne.. Nic se nezmění.
  • Ani mi moc nevadí, že se na Games snaží přiostřit hodnocení, jen doufám, že kuráž zbyde i na očekávané AAA hry typu FIFA, CoD, DA: Inquisition atd.
  • Tohle kdyby na mě v noci vybaflo z křoví, tak bych se ... vůbec nelekl.
  • Mě dostal tento žoldák při recenzi na Lords of Shadow 2, kde si stěžuje na škaredou grafiku, přitom je to jedna z nejhezčích letošních her jak ve vytvarném stylu, tak technologicky(PC-verze)
  • Ilusiveman
    Obě mají své kvality. Jako čtečka a kniha.
  • restore
    No neviem, ja si rad precitam staru dobru recenziu. Ak by to bola videorecenzia, ani by som to nezapol.
  • ucho
    zjevně nevíš, co je to kubismus, když to uvádíš jako příklad...
  • O tom by se dalo polemizovat. Stejně tak bys mohl vytknout třeba minimalismu nebo kubismu, že jejich zástupci mohou čmárat jen geometrické tvary, protože na realistické vyobrazení nemají schopnosti. Je to art.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit