Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proto jsem dostal pochvalu od uzivatele prave v teto diskuzi. Gratuluji, prave ses ztrapnil jeste driv, nez jsem te stacil znicujicim a straslivym zpusobem ztrapnit ja.
  • wenceslaus
    30 let herních zkušeností znamená hezké vzpomínky. Rozhodně ale ne schopnost vidět do budoucnosti.

Jasně, zkušenosti pomáhají při tvorbě názoru - rozhodně to ale není nic, co by bylo absolutní. Navíc se počítají jen relevantní. Tj. i když hraju hry asi 20 let tak myslím, že zkušenost s kolečkovou myší mi nijak nepomůže předpovídat trendy herních ovladačů v příštích letech.

Měl jsem možnost vyzkoušet i VFX1. Přesto nevím, jak se Oculus uchytí dnes, když bude mít vyšší rozlišení, low-latency head tracking, 3D a přijatelnou cenu. tyhle maličkosti z toho totiž dělají jiný produkt. To snad vidí i slepý.
  • Neplac. Za prve po 30 letech byla auta uz velmi, velmi uspesna a naprosto dominovala jak trhu, tak i logicky silnicim. Vyhledej si neco o tematu, nez o nem zacnes mluvit naproste a smesne nesmysly. Nu a za druhe, pred 30 lety uz 3D bryle, simulatory a podobne herni nesmysly existovaly, ty muj mlady hosanku. Tez si o tom neco vyhledej, nez budes reagovat jako nebojacny musketyr.

Tvoji poznamku o trollingu budu pro tenkokrat brat jako slzy, ale pokud neumis argumentovat nebo pouzivat fakticke udaje, nezaplnuj zbytecne tuto diskuzi nesmyslama. Dik.
  • A prave tebe by si nikdo "nevybral", protoze ty a tvoje nazory jsou obycejny az az.
  • V tvojí rodině je někdo, kdo má problém s alkoholem, že jo?
  • demagogie ?

jednak auta po 30 letech nedokazala nic...byly to porad nesmysly na parni pohon, druhak pred 30 lety zadne 3d bryle neexistovaly

ale muzu si za to sam, ze reaguju na trolla...takze vlastne nic..
  • Konzole k zivotu potrebujes, pokud ti dodavaji pohodli a zabavu. Nebo drahe auto, pokud ti dodava to same. Oculus Rift je nesmysl, nadstavba, techto veci a proto je to uz od pocatku naprosto neuspesny a smesny projekt, ktery skonci katastrofou (kterou sice uz davno je, ale lide si to nechteji pripustit).

Jinak ze muj nazor je jen z mnoha na internetu je skutecne roztomile, ale to neznamena, ze neni kvalitni. Je treba vybirat kvalitni veci ze zrn obycejnosti a mnohosti a jak ironicky tato poznamka vyzniva prave u Oculus Riftu, ze.
  • tohle je jednoznacne budoucnost nejen hrani. Doufam, ze komercni verze vyjde uz brzy
  • Auta mela tech 30+ let na dokazani toho, ze funguji. A dokazala to. Oculus Rift a podobne nesmysly uz 30 let dokazuji, ze nedokazou vlastne nic a nikoho nezajimaji. Takze asi tak.
  • jojo,vsadim se, ze pred XX lety mel nekdo stejny nazor na prvni auta :)
  • GlaDOS
    Definuj zbytečnost. K životu Oculus nepotřebuješ, ale to ani konzole. Ani drahé auto. A stejně si lidé kupují věci, které k přežívání nepotřebují. Jinak nevím, co je na tom názoru kvalitního. Je to jen jeden názor z mnoha. Na internetu.
  • 30 let hernich zkusenosti mi davaji za pravdu. Podobnych hovadin bylo tucty, vsechny do jedne skoncily v propadlisti dejin - a ne omylem.
  • wenceslaus
    Ještě lepší než "pseudo hypster" ( at už tím myslí autor cokoliv, obojí je ted populární pejorativ ) je tenhle Českej cynismus-všeználkoství.

Troufám si tvrdit, že o tom nevíš nic, nebo jen málo. To ti zjevně nebrání to odsoudit - super. Spousta věcí se neuchytila, ale to nemá souvislost s tím, jestli to bude úspěšný dneska.

Netvrdím opak toho, co ty. Jen se divím, jak někdo může mít tak vyhraněnej názor na něco, co ještě není. Přijde mi to jako omezený pohled... a vůbec způsob myšlení.
  • Souhlas, ze treba u 3d strilecky by se clovek asi ukroutil, ale jak jsem psal niz - pro takove DCS to bude naprosta pecka ... ve svete simulatoru to muze udelat stejnou revoluci jakou prinesl track ir.
  • Mart9
    Konečně kvalitní názor na tuhle zbytečnost.
  • To je stejny story jako s Justinem Bieberem a jeho fanousky. Kvantita neznamena kvalita a nejake lamani rekordu uz vubec ne. Zajima to jen uzavrenou skupinku parasilenych osob, ktere radi utraceji penize pro lodicky a hangar bez existujiciho vesmiru. Naprosta vetsina normalni hracske obce se takto nechova.
  • No vidíš a potřebuji na klávesnici vidět, já jenom čekal, že se ozvou 12cti letí profi gameři a budou mi nadávat do noobů...
  • Stím Star Citizenem sise fakt dobře sekl :D . Když to podle tebe tolik lidí nezajímá, proč to tak rychle láme rekordy ve vybraných peněz?
  • "Oculus Rift je ta nejvetsi blbost, kterou jsem za poslednich 30 let svoji aktivni herni ery videl."
    A co třeba Virtual Boy.... *5*
  • 2 hodiny týdně, to už snad ani není hraní :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší