Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Není dělané pro hry? Stejně jako STEM a podobně to je dělané hlavně na hry - jen ne pro hráče, co se nechtějí u hry bavit, ale vyhrávat... tj. ten typ, co si vypne detaily jako je dým, tráva a listí aby se mu lépe mířilo. Co musí mít nutně odzvu o 0,01 sekundy nižší než všichni ostatní a pro kterýho jsou všichni, kdo nehrajou stejně jako on noobové :-)
  • Jenom si hrajte s ohněm! Aspoň zbude více všeho pro mě až se bude větší množství psychicky zhroucených lidí zavírat do vystlaného pokojíčku. *15*
  • Oculus Rift je ta nejvetsi blbost, kterou jsem za poslednich 30 let svoji aktivni herni ery videl. Nejenze je to jen jeden z mnoha neuveritelne over-hyped produktu (neco jako pseudo hipstersky Star Citizen pro zakomplexovane intelektualy), ktere nikoho z sirsiho a mainstream publika nezajimaji; ale je to i technologicka katastrofa a naprosto smesna vize budoucnosti.

Ne, skutecne si nebudeme za par let nasazovat bryle abychom jako silenci otaceli hlavou a vyvratili si krky. Ne, skutecne neprijdeme unaveni domu z prace jen abychom si nasadili na hlavu nejaky sileny para-bryle a poblili se ze spatne vnimanyho prostoru / pohybu / diky nasemu mozku.

Tyhle experimenty (bryle, simulatory, skakaci hovadiny jako Kinect) existovaly v minulosti a vsechny do jednoho selhaly naprostym a znicujicim zpusobem. Toto je jen dalsi z jejich rady. Po Oculus Rift za 5 let ani ten nejubozejsi pes nestekne a toto je naprosto zdrcujici pravda, kterou si, at chcete nebo nechcete, musite pripustit.
  • To je úplně přirozená reakce, stejně jako když se opřeš o zrcadlo "zboku" a máš nutkání sahat za něj
  • k čemu klávesnice? budoucnost je v konzolovkach kde potrebuješ jedno tlačítko.
    navíc tohle neni delane pro hry ale jen pro pasivni brouzdani ve virtualnim prostoru
  • Mart9
    To mají lidé opravdu nutkání sahat do prostoru, jako ta asistentka ve videu?
  • Můžeš mi trochu přiblížit těch 6 os? Jsem asi omezený, ale představit s něco s více než třemi rozměry mi přijde „nezdravé“
  • Mart9
    to si piš
  • ale tak to je...... že názor chlape!!!!!
  • Ja bych chtel jako barbarian zmasakrovat magickejma zbranema tisice nepratel *6*
  • MickeyMutant
    Pro redakci: Asi byste spíš měli jít tradiční cestou - přiřazovat koncovky k slovnímu základu, ne k celému slovu. Tedy v Oculu, s Oculem atd. podle vzoru hrad. Jako slovo se Oculus ještě nevžil, tak máte jedinečnou příležitost kromě herní scény ovlivnit i český jazyk*3*
  • Jj, já hraju tak 2 hodiny týdne... A do budoucna bude ještě hůř.
  • No nevím, 2 hodiny denně je docela dost:)
  • Zkus treba TrackIR - snimani pohybu hlavy v 6 osach, ja uz to pouzivam 3 roky a spokojenost,

OR je v soucasne podobe nesmysl
  • Magister_Peditum
    S tímhle tak hrát Alien vs Predator! *14*
  • souhlasim...a tohle video ukazuje ty reakce na to docela dobře :D http://www.youtube.com/watch?v=L65fPvrrSuQ
  • Zdar, zajímalo by mě jestli nevadí, že není vidět na klávesnici. Samozřejmě profíkům asi ne, ale normálním lidem co hrajou 2 hodiny denně?
  • Na finalni OR se fakt tesim - OR+DCS A-10C - to bude teprv pecka ! :-)
  • spis by me zajimalo, co bylo duvodem si ho poridit
  • Mozna zpusobovani nevolnosti,boleni hlavy a zvraceni.
    Tohle zpusobovali VR helmy v dobe snes,dooma 1.
    Hral jsi 5minut dooma a pak 15minut zvracel a mel bolessti hlavy cely den *1* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit