Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proboha proč nejdou zvětšit obrazky kdiž na ně kliknu jak to b?lo u stare verze (snad je to jenom dočasne) *11*
  • Koukam najezd na ostrej provoz probehl vcelku v klidu a bez padu
    • Což se dalo čekat. Pseudodesign, který byl rozhodnut předem bez účasti čtenářů a který se líbí jen cca dvěma nebo třem čtenářům (včetně tvůrců a pana ředitele), přece nebudou předělávat.

Nicméně, přeji Tiscali Games co nejvíc čtenářů. Budou nějaké potřebovat. Oba dva.
      Sbohem, zavírám a mažu z oblíbených.
  • kde je oddeleni konzolí a pc? nechci si čist co v?jde na xbox a podobne
  • hej ty nefunkční starý games jsou provokace odpůrců nových? :) to už je poněkolikátý tenhle tejden co nejedou kurnik :)
    • bizi
      Stare games bezi (obcas) na windows a asp. To mluvi za vse. Prave proto bylo nutne je prepsat. Zmena konceptu uz je vec jina a mimo moji kompetenci.
      • Na Windows a ASP - za co to mluví? Že se o to neumíte starat a že na tom neumíte programovat. Co se kompetencí týče, nekompetentních lidí tam máte víc než dost.
        • erik
          Vazeny pane,
          kdyz jste tak hrozne moc chytry, zajimala by mne seriozne Vase kompetence a mozne reseni z Vasi strany.

Dekuji.
          • Vážený pane,
            já jsem čtenář a možný zdroj Vašich peněz. Bojujte o mě nebo půjdu jinam. Možným řešením z mé strany je najít si ke čtení jiný časopis, který nemá ještě tak zprasený design.

Nemáte zač.
            • kapka v moři-odejděte
  • stranky jsem neprobiral, jen jsem zkusil vec, ktera mi na starem webu dost vadila a to, ze kdyz jsem spatne zadal do vyhledavace nazev hry, na novem webu mi alespon vyjel nejaky seznam z podobnych slov, coz moc cennim a dal bych uvital rozdeleni podle zanru (fps, strategie atp.) jako na starem, ovsem s funkcnim rozdelenim podle stari a dal myslim, ze lidi vic oceni vic obrazku a min textu, pro me to tak bylo a bude prehlednejsi a kdo bude chtit vedet vic, prejde na cely clanek. ted me neco napadlo a to: co takhle pridelat nejakou funkci na sledovani oblibenych zanru ci konkretnich her, napr. jestli ze jsem tu tyden nebyl a mezitim vysel novy clanek o diablu III, system me po prihlaseni na stranky upozorni.
    diky
  • Tyto stránky se my moc líbí akorát by to chtělo rozdělovat sekce pc a konzole u těch starých games.cz jste měli pc recenze her u konzolovich recenzich her a to se mi nelibilo chtelo by to proste oddelit rubriky pc a konzole
    • jo chtelo by to tak jak to b?lo jednoduche oddeleni PC a konzolí *10*
    • Hezky den, prozatim toto zakladni rozdeleni funguje prostrednictvim tagu u vsech clanku vcetne recenzi
  • panove, rozcilujete se uplne zbytecne.... fakt ze za 2 tydny testovaciho provozu sem do diskuse napsalo min lidi nez za jeden den k clanku o mafii 2 myslim vypovida za vse, nemluve o tom, ze na facebooku si nove games.cz oblibilo asi 200 lidi... to je asi jen tak o 199 800 ctenaru mene, nez by melo byt.... proste chci jen rict ze se nemusite rozcilovat, vetsina lidi jako ja nad timhle designem rovnou mavla rukou a rozloucila se s starym games.cz, tohle je tak hrozny ze zadny kosmeticky upravy to nezachrani....
  • nevim proc menite tiscali, byla to super stranka kde bylo vsechno prehledne rozdeleno, tady budu muse spoustu veci znovu hledat a spouste lidi se to jako me nebude libit a prejde ke konkurenci. kdyz chcete prejit na jiny server tak budiz ale nemente to co je zabehnute odzkousene a na co jsou lide zvykli
    • Nevim, co se ti zda neprehledne a co "musis hledat". Kdyz tak lpis na zabehnutych vecech, tak se prepravuj na koni, rozdelavej si doma v jeskyni ohen kresadlem a vsechny pokrokove veci radeji obloukem obchazej. Odlivu ke konkurenci se nebojim, na novy design uz jsem dlouho cekal a tenhle se poved.
      • Klasická reakce: pokud někomu nevyhovuje nějaká novinka, je z něj rázem prehistorik. Uvědom si, že existují lidé, kteří nestojí o neustálé změny layoutu (stránek, programů, OS), o kterých si tvůrci myslí, že z nich useři padnou na prdel. Jako Microsoft; změní se pár ikonek, přidá průhlednost, něco se rozbliká a hle, ovčan s WOW xichtem pozlátko kupuje. Nejsem určitě sám, kdo přepíná vzhled XP/Vista do klasického W9x/2k, kdo není nadšen z Office ribbonů. Tiscali games mi díky od jiných herních webů výrazně odlišné hlavní stránce (koncept malého screenshotu ze hry + pár řádků z článku, vše pěkně natěsnáno pod sebe) velmi vyhovuje. Stačí rychle protočit kolečkem myši a člověk je "v obraze mnohem rychleji než na games.cz - tam je nutno krouti o poznání déle. Prostě preferuji obsah před formou.
      • nechápu tvoji podrážděnou reakci... spoustě lidí se to zdá nepřehledné a mně také. Důležitý je kontext a ten odkazuje na srovnání s původní verzí a ruku na srdce, v porovnání je současná značně nepřehledná a chaotická. A nejde o lpění na starých věcech ale o fakt, proč měnit něco, co je dobré. Taky si pořád nekupuju např. nový mobil jenom proto, že se objevila na trhu novinka, když se současným jsem spokojen... Nepřekrucuj fakta a čti mezi řádky...

Nový design budiž + featurky jako karta hry a podobně, ale neměnit koncept starého!!!
  • Až přestanou fungovat "staré" games.cz tak na ty nové ani nevkročím.
  • co mi asi vadi nejvic: recenze jsou rozdelene na stranky... na starych tiscali se mi libilo, ze sem si najel na recenze a tam uz psanim vyhledal hru, kterou potrebuju... a kdyz uz je chcete rozdelene na stranky, tak byste tam mohli dat tlacitko "prejit na stranku"... tot vse, jinak se mi docela libi *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit