Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neuvazujete o nějaké databázi her (přehledném). Něco jako www.cdh.cz
    • A nebo je taky dobrá databáze her a recenzí
      http://www.hodnoceniher.cz/
    • A tuhle neznáš ?
      http://www.databaze-her.cz/
  • nová verze: NE, NE a NE!!!!

DÍKY!!!
    • Za mě taky NE, stará verze je mnohem přehlednější.
      • za nový kabát bych se nezlobil, ani nikoho nekáral, ale při zachování starého konceptu (: Přeplácanost pro děcka je na GP, tiscali mně přišel spíš pro starší uživatele a to se mně líbí (:
  • Nová verze se mi líbí je pro mě přehledná velmi dobré uspořádání u každé hry možnost diskuze na nedostatky jsem zatím nenarazil dávám 1*
  • Zoufale by to chtělo: ------------------- 1) menší písmo (opravdu zoufale! a to všude a všechno - nadpisy i texty...), ------------------- 2) ten pouták navrchu nemusíte úplně zrušit, ale spíše jej přepracovat (tím myslím spíše více než méně), měl by být skutečně poutavý, měl by tedy podle mě nabízet co nejširší spektrum Vašeho obsahu (aby poukazoval, že zde nenajdeme jen nějakou tu recenzi na AAA hru, ale mnoho jiného napříč všemi herními žánry, platformami, hardwaru, psanými slohy a způsoby informování o hře (preview, dojmy, recenze, videorecenze, téma, ...) apod.). Takže určitě zrušit veliké obrázky a pokusit se o elegantnější řešení, co člověka posadí na zadek trochu a ne odradí =) ---------------- 3) rozklikávací MENU nahoře je rozhodně krokem zpět, podle mě je kvalitně zpracované menu zcela zásadní pro tento typ webu, mělo by se mu věnovat dostatečné místo a péče (nejspíše někde nalevo nebo jej aspon nějak kvalitněji graficky zpracujte, takhle to působí tak nějak odbytě) ----------------- 4) žlutá, bílá a šedá bohužel nestačí, přidejte tam fialovou (nebo vínově červenou či jakoukoliv jinou barvu), ať oživí design... ------------- 5) Zmenšete to písmo (again) =)) Design webu je podle mě nadějný, ale hodně ho sráží písmo. Když je velké písmo i obrázky (navíc ještě bílá a žlutá barva textu do černého pozadí), tak vše hrozně kontrastuje a bije do očí, působí tak trochu chaoticky... Zmenšete písmo, možná utlumte tu bílou barvu textu trochu do šedé a uvidíte tu změnu k lepšímu... ---------------- 6) Ty různé archivy bych taky trochu přepracoval, je třeba je navrhnout tak, aby na co nejmenší prostor se dostalo co nejvíce titulů... Pro mě jako pro člověka, který dost her nezná, by také bylo fajn, kdybych měl možnost si po najetí na název hry v nějakém seznamu přečíst krátkou anotaci o hře, která by mi prozradila trochu více než jen její žánr(abych poznal, která RPG v seznamu jsou historického ražení či které akční hry jsou stealth typu a tak podobně...)

A teď co se mi líbí: 1) diskuze super, nemám problém ani s opisováním kódu a plně chápu nutnost obrany proti spamu. 2) bleskovky jsou teď parádní :-) 3) Games tv video naboku je taky velmi fajn... 4) celkově pravý boční panel mi příjde dobře navržený :-)

Chtěl bych popřát mnoho štěstí do vyvíjení, je mi jasné, že to je tvrdá práce a nelze se zavděčit všem. Přesto bych řekl, podle ohlasů, že drtivá většina lidí si přeje velmi podobné věci (především naprostou přehlednost a jednoduchost, mít své oblíbené k dispozici snadno, rychle a kvalitně - bleskovky, archivy, dělení podle platforem...). Zkuste na tom zapracovat a dívat se věc jako čtenáři webu, ne jako ti, kteří musí za každou cenu nabídnout to nejlepší a nejmodernější na trhu se všemi pozlátky, přestože o to nikdo moc nestojí... Zkuste být jiní jako tomu bylo doposud :-)

Hodně zdaru!
  • Pekny humus tam ten web tiscali kde byli games byl lepsi, tohle je tak hnusne preplacane az je to jednoduche
  • Des *11*
    --------------------------------
    chcem najst nieco v archive recenzii - a na jednej stranke mam len par odkazov na recenzie, pisane obrovskymi pismenami (zrejme hry hraju najma zrakovo postihnuty *1* ) . Aky to ma preboha zmysel? Co bolo zle na starom systeme, kde bolo mozne prescrollovat odkazy na desiatky recenzi, rozdelene navyse po mesiacoch, kedy boli uverejnene?

Vsade po obrazovke je obrovske mnozstvo prazdneho priestoru (Mozilla prehliadac), vrch je zabity zbytocne velkym a prazdnym textom a odkazmi.
  • K systému tagů - proč má tento článek (o beta verzi designu) tagy PC, playstation a xbox? Jak s nimi souvisí? Opravte si to.
  • Asi jste zapomněli v plánovaných úpravách napsat "Zrušení zbytečného a nezajímavého rolovacího menu 3 novinek"
    • Ty jezdící krámy zabírajících horních 800px jsou prý na efekt. Mají to tak všechny weby, šéfovi se to líbí (i když tomu houby rozumí), tak hurá, "my to musíme mít taky."

Celý redesign postrádá smysl, důvody, nějakou analýzu požadavků či toho, jak návštěvník čte Tiscali Games. Vlastně jsem nepostřehl ani žádnou anketu, co bychom si přáli změnit, nic, prostě nám sem hodili betu designu a "plačte." Ten design je v podstatě vytvořen tak, aby byl úplně jiný od zavedeného a aby se co nejvíc podobal konkurenci (proboha, PROČ? máme snad stejně vypadajících nezajímavých webů málo? tohle mi pořád nikdo nevysvětlil, odpověď typu "už to redesign potřebovalo" nebo "je to moderní" neomlouvá ten beta paskvil), požadavky a náměty se ani moc neberou v potaz (jasně, na oko se kejvá, děkuje a že prý se to a to vyřeší). Co to tak sleduju, splněny byly pouze věci, které stejně měli "designéři" v plánu (bleskovky, štítek nové v diskusích) - opravte mě, jestli se mýlím. Na ostatní věci, které nejsou v plánu nebo jsou proti plánu, se jen kejvá, děkuje, případně vymlouvá nebo požaduje podrobnější vysvětlení námětu.

Ano, můžete si odškrtnout, že jste vyhověli požadavkům čtenářů, ale každý inteligent je schopen si dát 2 a 2 dohromady a vidí, čemu vlastně "vyhovujete" a co vlastně děláte. Takže už té komedie, páni designéři, nechte, vy víte, co děláte, já to vím taky, diskusi zrušte a dokonejte dílo zkázy. Nás k tomu nepotřebujete.
  • Zdravím, vyzkoušel jsem novou verzi a musím uznat, že jsem si zvykl na jednoduchost starého webu, která je jasná a nemusím rolovat až do "Afriky", abych se někam dostal. Jednoznačně beru, že se snaží tento server o krok ku předu, ale spíš bych více vyšel z osvědčeného základu a udělal nadstavbu nežli takový razantní zásah, který mi moc nesedl. Je mi 30let a na tiscali games chodím nějaký ten pátek a po pravdě,...starý je dobrý. Přehledný a jasný a řazení a množství novinek na úvodce mi vyhovuje. Můj názor....

Každopádně, ať to dopadne jakkoli, držím palce, ať nová podoba neodradí stálé, či nové návštěvníky tohoto serveru a ať nám pařanům má tiscali-games stále co nabídnout.
    Mějte se *3*
  • S opisováním kódu mám taky problém. Registrovat se kvůli tomu fakt nehodlám, to byste museli nabízet nějakou větší přidanou hodnotu. Buď mi to kód nevezme proto, že jsem ho údajně nevyplnil (i když vyplnil - tohle se stává, když dlouho čtu komentáře a pak chci přidat nový), nebo je to tak nečitelné, že ho vyplním špatně. Ještě se mi nepovedlo odeslat komentář napoprvé *9* (i teď ho píšu podruhé, prý "vyplňte kód z obrázku", přitom vyplněn byl).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit