Přejít na výpis diskuzí
Testujeme nové Games.cz, zapojte se také!
13.9.2010 | Redakce Games.cz
321 příspěvků
-
No prijde mi to takove nemastne neslane to je pravda, ale ze by to bylo vylozene neprehledne to urcite ne. Clanky jsou dle meho udelane velmi prehledne a obrazky vkusne vsazovane. Take diskuse jsou mnohem lepe udelane, prehlednejsi. Mozna uvodni menu by mohlo byt prehlednejsi, ale s tim jsem mel problem i u stareho webu nez jsem si zvykl. Dulezite jsou informace a ty jsou na games.cz vzdy kvalitni a prinaseji neco navic nad ostatni ceske weby. To je hlavni duvod proc games navstevuju a neprestanu ani s novym webem. *4*
-
-
To je pravda, diskuze jsou úžasný posun dopředu... za bývalé redakce by se nás nikdo na nic neptal, všechny připomínky by se smazaly a JD by onanoval před obdivnými příspěvky, které by tu zbyly :-)
-
-
J8 chci hlavně přodat fialovou barvu.A všechno zmenšit,zrušit to rolujici menu,to je strašný,starej byl přehlednější to už sem ale psal do nějakyho komentaře na starym
-
-
Také jsem pro zrušení rolujícího menu se screenshotama, kvůli kterému se musí scrollovat dolů, případně ho udělat rozklikávající jako bleskovky. Případně umožnit určitou customizaci - odbět novinek, Facebook atd mě fakt nezajímá a strčil bych to někam dolů. Vertikální mezery mezi jednotlivými nadpisy atd. jsou příliš velké. Jinak vzhledově to vypadá slušně.
-
-
Bleskovky mate vpravo nahore.
-
-
JO a libilo by se mi vylepšit katalog tak aby se hry dali řadit nejen podle žanru ale třeba i data hodnocení nebo roku vydání,a dalšich podobnejch kriterii.Třeba jak to je na strankach s filmama
-
-
Trideni dle hodnoceni, PEGI hodnoceni a dalsich kriterii pripravujeme.
-
-
-
Nemam moc rad takove weby...Na games.cz vždy chodim kvuli informacim a myslim ze neni zase tolik nutne menit design i když je pravda že by to nakou změnu chtělo tak by stačilo mirně zmodernizavat ale rozleožení bych nechal stejné.
-
Všechno je vážně všechno moc velký, ale na to bych si nejspíš ještě zvykl. Jen mi nejvíc chybí možnost zobrazovat články jen k určité herní platformě, jak to šlo na starým webu. Nevím, jestli ta možnost není nějak skrytá, ale zatím se my podařilo jen zobrazit seznam všech her na určitou platformu...
-
-
Zobrazovani, respektive filtrovani obsahu dle platforem rovnez pripravujeme, nejenom pro clanky.
-
-
vsechno je hrozne velke, mene prehledne, nadpisy obrovske, prosim nenasazovat .... vymyslete radeji neco lepsiho, todle je odflaknuta prace
-
test oznaceni noveho prispevku
-
-
oznacuji se nove prispevky od predchozi navstevy. po 2 minutach oznaceni zmizi (pokud se mezitim nic dalsiho nenapsalo)
-
-
Zlatá současná klasika! Tohle namastil webdesigner na záchodě a tam to také podle mě patří. Hrooooozná nuda. Nebráním se faceliftu webu, ale at to taky k něčemu vypadá, no ne! Chlapi, zrušte betu, nebo přijďte s něčím zajímavějším...
-
-
Zkusím odpovědět za tvůrce (vypozoroval jsem už něco z jejich chování, snad se trefím):
Děkujeme za Váš názor, velice si jej ceníme a budeme se jím zabývat. Nicméně, má-li se kvalita vzhledu vylepšit, rádi bychom si přečetli Vaše konkrétní návrhy a připomínky.
Překlad:
Nezajímá nás to, ale hodláme předstírat opak, abychom se mohli po odhalení definitivního vzhledu (ne příliš vzdáleného od bety) bít v prsa, že jsme naslouchali názorům čtenářů.
-
-
Staré stránky jsou pro mně přehlednější, úvodní strana funguje výborně jako rozcestník a to prosím bez rolování. Jsem čtenářem už řadu let a právě tento herní web čtu pro svou přehlednost, sympatičnost a použitelnost.
-
-
Absolutne s vami vsemi souhlasim staré stánky byly o 100% lepší (hlavně ten přehled) a když jsem si tady něco chtěl vyhledat tak mě to přesměrovalo na neakej zahranicni web
hrůza -
naprosto souhlasim. dosavadni design je jednoduchej, prehlednej a hlavni duvod proc uz tolik let chodim jen na tiscali a konkurencni weby sem uplne prestal navstevovat. jestli i tiscali prejde na "moderni" neprehlednou zpatlaninu, tak asi cesky games weby prestanu cist uplne...
-
-
Budu zde opakovat to, co už jiní podotkli ale je to opravdu tak závažná věc a doufám, že když se k ní vyjadří více lidí tak snad dojde k nápravě.
Rozhodně se nedá říct, že by nový vzhled nebyl pěkný alespoň z mého subjektivního hlediska jsou barvy pěkně sladěné a není ani tak nic co by moc rušilo jako to, že je zde plýtváno místem.
Jakmile najedu na stránku tak nevidím nic! Pouze hloupě rozplácnuté novinky rotující jako obrázky. Doteď jsem byl zvyklý, že jsem se podíval na stránku a okamžitě jsem viděl zda přibyla nějaká novinka a tu jsem si mohl následně přečíst. Teď musím zcela zbytečně scrollovat dolů abych něco zjistil ke všemu vidím novinek pouze 7 a to je sakra málo, nechápu proč dávat videa přímo do náhledů novinek (na hlavní stránku) a k němu tolik popisu, vždyď bohatě stačí krátky výňatek z článku, trefný nadpis, malý obrázek, prostě to co bylo předvedeno na starém tiscali.games a člověk si už poté sám vybere co ho zajímá a co ne. Když si představím jak moc málo toho vidím na desktopu, tak to ani nechcu vidět na PDA a jiných malých zařízeních.
Doufám, že na této neduze zapracujete a počet informací na stránku se zvýší. -
-
Každopádně se přidávám k názoru, že rotující novinky přes půl strany jsou enjvětší prasárna, kteoru v poslední době od sebe všichni kopírují. Proč místo toho nemůžu vidět hned najedou odkazy na 6 nejnovějších článků? Takhle člověk vleze a fakt nemá šanci poznat, zda vůbec něco přibylo - trpí tím jak čtenář (propásne článek), tak vy (méně zobrazení článků, ktyž ho čtenář nevidí)
Plus ty tři odkazy pod rotujícíma novinkama - nefugnuje na ně prostředí klik otevírající článek do nového tabu (což považuji za docela normální funkci, kteoru dnes lidé používají) - je k tomu nějaký rozumný důvod? -
-
Novinky:
Také se přidávám k názoru. Celý prostor mezi "Hlavní stránka" v menu a "Bleskovky" bych opravdu moc rád už příště viděl jako zrušený ..
Nepříjemné jsou také "Bleskovky" pouze na jednom řádku - nechce se mně je pokaždé rozklikávat ..
Vyhledávání:
Pokud si nechám vyhledat hru, tak většinou nepoznám platformy, pro které je určená ..
Záložky karty her:
V kartě hry už platforma je, ale spolu s datumem vydání a ostatním je to všechno tak pěkně seřazené, že to musím hledat. A úplně chybí popisek hry (když už nevím o jakou hru jde, tak se mně o ní nechcou pokaždé číst celý článek).
Způsob otevírání obrázků je už pak pro mě taková malá tragédie. Jsem zvyklý si na obrázek kliknout a přes CTRL+kolečko myši si upravit velikost jak se mně hodí. Nový rámeček js sice efektní, ale nic s ním dělat nejde :/
Osobně jsem rád, že než nový web spustíte, tak ho aspoň řešíte. Ostatní weby si při upgradu ty slavné rotující novinky prostě zařadily a tady na tiscali bych to už asi fakt nepobral ..
-
-
Dobry den,
pocet informaci na stranku budeme zvysovat, s formatem stale pracujeme, abychom nasli nejlepsi pomer. Kazdopadne diky za kvalitni nazor.
-
-
Nova verze me vubec nebavi ..starej je pro me o mnoho lepsi po všech směrech .. možná je to i o zvyku,ale nak se mi na ten novej ani zvykat nechce..
-
-
Muzete prosim napsat v cem a proc byl lepsi?
-