Přejít na výpis diskuzí
Testujeme nové Games.cz, zapojte se také!
13.9.2010 | Redakce Games.cz
321 příspěvků
-
A ESTE VIAC RECENZI S CESKYM ALEBO SLOVENSKYM KOMENTAROM :d TO NAOZAJ POTESI
-
Velice pekne, pochvala i za super pristup s feedbackem ctenaru pred ostrym spustenim. Ocenil bych moznost vicero barevnych skinu (radsi bilou na cerne, nez obracene). Jinak drzim palce.
-
JE TO UPLNE SUPPPPPPPPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
-
oproti povodnemu dizajnu je to chaos. nepohodlen sa to cita. mam pocit, ze reklamy zaberaju velku cast plochy. pre mna krok spat
-
Nový web nevypadá špatně. Co mě ale zklamalo je RSS. Když si je načtu v mobilu, zobrazí se mi pouze první 3 řádky a pak tři tečky. Můžete to spravit aby se zobrazil celý článek? Děkuji
-
no jasne me se to libi, akorat by to mohlobyt barevnejsi.ale styl to ma takovy trochy jako americke servery o hrach,ale je to alespon prehledne a celkem i hezke.no tak abyto nepodelaly
-
No ja bych pridal na novou verzi tiscaly recenze rozdělit na kategorie př.Call of Duty Black ops bych do akčních,Stronghold do strategii nebo treba posel smrti do adventur .bylo by to přehlednější,a každý by jednoduše našel kategorii co má rád.no a rozhodne bych nechal stažitelné dema atd... to se mi vzdy na tiscali líbilo,mělo to takový svůj "styl" ze to nebylo proste par recenzi a novinek a konec.a jeste jedna vec.Bylo by ještě možné vytvořit sekci s modifikacemi.myslim to jako ze treba vyjde nový garry"s mod tak jestli by bylo mozne na toto upozornit.nebu treba kdyby se proslavila nejaka modifikace nebo mod tak jestli by bylo možné také upozornit.tak zatím děkuji.Tomáš
-
nekdo to vse posral, je to hnus
-
Hezky den, diky za navrhy a pripominky, peclive je sledujeme a evidujeme. Stejne tak diky za podporu, ceka nas jeste spousta prace :)
Ad barvy - pravdepodobne dojde k upravam
Ad levy sloupec - zde bude tech uprav vice, obsahove i vzhledove -
To je dobre. Kazdopadne mi prijde lepsi to radsi rict, protoze vim, jak snadny je zapomenout na samozrejmost (:
-
bily text na bilem pozadi je problem v diskusi nebo na webu beta games?
-
Navrh je jednoduchy, prehledny, libi se mi. Jen bych mel vitku k te zlute barve. Ton vasi znacky byla fialova s kapkou zlaty (plus bily text na cernem). Menit to, znamena vzdavat se sveho leta budovaneho vyrazu. Cili doporucil bych zakomponovat do designu alespon kapku fialovy, pak by zakladni ton zuslal zachovan a zmenil se jen pomer barev.
Co udelat lehce fialovy to "vroubkovany" pozadi?
Hlavni menu. Levy sloupec bez vyhrad. Veskere zmeny jsou rozhodne k lepsimu, modernejsimu.
Pravy sloupec od shora: Karta "nejpopularnjesi" je IMHO zbytecna. Co je popularni, ma byt v titulni trojce. Karta "Katalog" je zbytecna, neb je funkcne duplicitni s horizontalnim menu. Nasleduje "Games TV", rekalma a az pod ni "Bleskovky", coz je spatne. Bleskovky jsou IMHO nejatraktivnejsi vec vubec.
Chapu, ze reklama tam musi byt, takze bych navrhoval toto: Dve karty jako ted, ale slo by o "Bleskovky" a "Games TV". Pak reklama (jako ted), pak cokoliv. Drzim palce :-). -
Bleskovky - určitě jednotlivé zprávy (
- ) podložit jiným pozadím, tzn cik cak např dvě odstíny šedé jinak se v tom nikdo nevyzná...
-
Bylo by dobrý udělat List dat vydaní her na tři měsíce dopředu když se nějaká znich přesune do jiného data tak jí označit jinou barvou jako že v tomto měsici nevyjde a aktualizovat datum vydání. Bylo by také dobrý kdyby se tento list minimálně jendou týdnně aktualizoval pač vždycky se něco poslední dobou odsouvá.
-
Jediné co bych zanechal z původních stránek je mnoho novinek a recenzí s příslušným obrázkem na hlavní stránce.
-
Rozhodne neco jako kratke aktualitky...jako je to vpravo na games.tiscali, ktery jede ted :)
-
Pod to s tím JDm a bleskovkama se klidně podepíšu. Právě kvůli tomu jsem sem chodil čím dál míň a poslední zhruba rok už skoro vůbec. Na jeho žabomyší války s kdekým, a věčný rejpání do prodejů těch a těch médií jsem fakt nebyl ani trochu zvědavej. Zajímavý je, že v době "zlatýho období" TG (aspoň z mýho pohledu 2000-2003) to takový nebejvalo.
A s tou captchou má ten nade mnou taky pravdu. -
Konečně změna. Design je super. Je to jednoduché, přehledné, čitelné. Jen ten hlavní měnící se obrázek na titulce by nemusel být tak velký. Taky chválím obměnu redakce, ty věčně útočné, uštěpačné a rýpavé bleskovky hrozně stahovaly kvalitu webu dolů. Konkrétně JD působil velmi arogantně a i přes spoustu kvalitních článků si myslím, že TG svým přístupem dost uškodil (kdybych tenhle příspěvek napsal na staré TG, okamžitě by mě smázli a zabanovali). Jo a CAPTCHA je extrémně nečitelná...
-
Ještě jsem neviděl změnu designu, která by se obešla bez fňukání tý konzervativnější části uživatelů. Myslím, že si zvykneš. Žádná onanie to není, je to celkem střízlivej design. To jsi jenom zmatenej, protože ještě nevíš, kam co patří.
-
Dobry den,
urcite bych radsi zustal u bezpatkoveho fontu je citelnejsi...
rozhodne me desi ze chcete opustit prijemnej informacni vzhled ...
kdyz tak nejak vyrazne odelit jednotlive clanky, na starem tiscali. game me forma co obrazek to clanek velmi bavila ...
byla prehledna a citelna ...
aspon kdyby jste meli nadpis oprazek a pak text ...
jako ctenar si vybiram co mam zajem cist a vyhovuje mi moznost vyberu zde mi prijde vsehno nahusteny a zmateny
pockam co dal zatim me tato verze moc nenadchla