Přejít na výpis diskuzí
Testujeme nové Games.cz, zapojte se také!
13.9.2010 | Redakce Games.cz
321 příspěvků
-
Prepinani stranek i nahore - samozrejme, diky za upozorneni. Diskuse, jsou jinak, stejne jako zbytek webu, v beta verzi, cili muzete cekat dalsi upravy, vcetne poctu prispevku na stranku atd.
-
Pominu komentar lig, format je danej vzdy hlavne lidma... ale rekl bych jinou vec - vitam to, ze EG a TG prestanou byt trosku schizofrenni zalezitosti a pevne verim, ze to bude ku prospechu obojiho - byt mi trosku budou chybet kontroverzni bleskovky, ktery at byly jakykoli, tak obcas nutily k zamysleni. Drzim palce - obojimu, tobe, TG i EG.
Jsem asi fakt slepej, ale MNE captcha drobny potize dela (: -
Akorat bych v diskusich poprosil - vic prispevku na stranku, a prepinani stranek nejen dole, ale i nahore ... zvlaste pokud ctu odzadu a odspod, je to trosku opruz.
-
no tak to je krasna paralela, skoda, ze s tim NHL tymem hrajes porad ceskou extraligu:) taky byste se meli porozhlidnout po nejakejch tech sponzorech, jinak brzo nebudes hrat nic...
-
Pochyby ve smyslu velkejch zmen obecne na konkretne tomhle webu, radeji pro upresneni (:
-
Ja jen, ze ac mam urcity pochyby, tak verim, ze zrovna ty bys to mohl dotahnout (:
I kdyz teda ta captcha me uz skoro vyrazuje (: -
abych si tu vuibec neco precetl, musim vse oznacit - bily text na bilych polich neni uplne nejlepsi napad
bleskovky by se mi vleice libily jako twitter feed - vubec bych privital lepsi zapojeni tohoto kanalu
jinak prvni dojmy ok, chodim sem kvuli obsahu ne kvuli grafickym orgiim -
Ahoj, moc diky za tva slova. Zmena je zivot, po 10 hezkych letech v Tiscali (World Online) jsem se rozhodl zacit se soustredit naplno na Eurogamer.cz, ktery me posouva dal po profesni strance a spolupracuji tam s naprostou evropskou spickou v oboru a s lidmi, se kterymi jsem naladen na stejne vlne. Je to obdobne, jako kdyz hokejista prestoupi z ceske extraligy do NHL, vstoupi do uplne jineho sveta a uz se mu nechce vracet zpet.
O budouci obsah na tomto webu obavy nemam (narozdil od designu), bude v dobrych rukou, a preju mu jako svemu diteti jen to nejlepsi. -
ten design bych jeste prezil, ale co znamena tady zprava od JD ze s tim nema nic spolecneho on a stara redakce? to jako JD odchazi z tiscali games? tak to je jeste vetsi bomba nez kdyz vreco opoustel bonusweb, nedovedu si predstavit tiscali bez JD, to bude uplne jinej web... *fnuk* nejdriv zabijou design a pak JD a celou redakci, budete mi chybet tiscali games, preju vam hodne stesti a diky za ta krasna leta jste nejlepsi herni web v CR!
-
Dekujeme za podporu, mame pred sebou jeste spoustu prace!
-
Diky! Vynasnazime se, aby vse probehlo co nejrychleji.
-
Pokud je to mozne, prosime od trochu trpelivosti nez bude nova podoba hotova, verime, ze pak bude celkovy dojem lepsi :)
-
Dobry den, bleskovky budeme urcite upravovat.
-
Hezky den, diky za upozorneni! O teto chybe vime, urcite bude odstranena.
-
Dobry den, jelikoz se jedna o betu, nema obsah finalni podobu, coz krom jineho souvisi i s testovanim ruznych prvku a jejich dopadu na vzhled, prehlednost citelnost. Velke obrazky rozhodne nebudou u kazdeho clanku :) S Bleskovkami budeme urcite pracovat, soucasna pozice neni idealni. Prehlednost a celkova funkcnost se vylepsi s nasazeni prave pripravovanych prvku. Cili v teto chvili prosime za trpelivost, je to opravdu hruba beta. Diky.
-
Dobry den, s Bleskovkami budeme jeste pracovat, zobrazeni data a casu bude stoprocentne.
-
Dobry den, diky za pripominky a navrh. S bleskovkami definitivne budeme hybat, protoze jsme si vedomi, ze v soucasne podobe neplni svou funkci.
-
Taky bych se přikláněl k tomu, mít bleskovky nahoře a ne až uprostřed stránky + čas(případně datum) kdy byla bleskovka uveřejněna. A ta žlutá čára nahoře by nemuse být přes celou obrazovku ;). Jinak vcelku dobrá změna.
-
Osobně jsem proti nějakému širšímu layoutu. Čím širší sloupec s textem, tím hůře se čte (težko se očima přeskakuje na další řádek). Současnou šířku bych považoval za maximum, ideální by byla o trochu menší.
-
Jediné co se mi na novém webu líbí je diskuze, kde se konečně dá reagovat a možnost registrace. Jako minus příliš mnoho znaků v ověřovacím poli (momentální 3 čísla mám za to bohatě stačila). Trochu nechápu tlačítko obnovit stránku.
Jinak je web nepřehledný (velké obrázky, moc textu, absenci obrázků v samotném článku přičítám BETĚ), bleskovky někde v půlce, nepřehledné oddělení článků.
Nová redakce je otázka, ale snad se kvalita článků konečně zvedne, poslední dobou to upadalo a už jsem si hledal náhradu, takto asi ještě vyčkám.
Pro mne by byl nejideálnější starý design s diskuzí tohoto typu.