Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jsem zde pastoval linky několikrát a nemíním se pořád opakovat, jen proto, že jsou někteří jedinci jako ty líní. Pokud se někomu nedělá špatně v leteckým simulátoru, tak v bugynách to rozhodně horší nebude. Samozřejmě jestli je lidem nevolno i ve skutečnosti, tak nemůžou očekávat, že to bude ve VR najednou v pořádku. Jednou svoje moudra bereš jako svoje domněnky a podruhé bys rád, aby je všichni brali jako všeobecně známou věc. Jinak speciálně u tebe je víc než jasný, že se rád dohaduješ o blbostech, protože nic jinýho než blbosti z tebe ani neleze.
  • Mart9
    je to hrozný no
  • ked uz tam aj Armu2 dali tak ako sa soferuje auto na tom? to musi vyzerat jak u flinstonovcou :D alebo ako sa na tom riadi helikoptera ? :D
  • Ale jo muzu sonyminidiskum jsem taky predpovidal naprosty nezajem a budoucnost jsem videl v pametovych mediich a na co se dnes uklada hudba na minidisk nebo flashpamet?
  • Nemusíš škúliť na monitor, pravda taktická výhoda asi žiadna, nanajvýš možno trochu lepšia orientácia v situácií okolo. Ale v takej sranda-arkáde je to fuk, lepšie to bude až v poriadnych simoch *5*
  • Lawliet
    Já jsem si zase říkal, že takhle neproběhnu kampaň za 4 hodiny. *1*
  • Coffin.Corner
    Výhoda v čem, třeba oproti TIR?
  • Varjag
    Když někoho, nebo něco, pochválím, znamená to snad, že mám na to automaticky chuť? Až tak je ta dnešní doba zkažená, že lidé hned automaticky hledají tu horší stránku věcí?
  • Mart9
    Nech si zajít chuť.
  • Faktem je, že ty jsi takový geniální pruh a flamuješ jak ignorant! Tomu já říkám ignorace.
  • To jako ze by se mel kazdy ke vsemu vyjadrovat? To snad ne.
  • Jack1947
    Jasne, ja se o OR moc nezajimam - to byla pouze ma domenka ze si to nedovedu predstavit. Nepsal jsem nic o tom... ne fakt zbytecne se dohadovat o blbostech. Vis o tom evidentne veci prd , jen mas prave ty chytre reci ty sam.

https://www.youtube.com/watch?v=x-hX70oWZSI

http://www.youtube.com/watch?v=vqlmbtdoMUk

I tak si moc nedovedu predstavit, treba v Rallye nebo nekde kde to pekne hazi. V Buginach atp... to musi bejt zvracenicko panecku, to jo. *15*
  • Ingorace je správně ignorance znamená nevědomost kdežto ignorace vědomé pomíjení. Tvoje druhá věta je teprve ignorance protože využití grafenových pruhů pro balistický přenos informací je nápad letošní, nebo možná to je ignorace=tento fakt víš ale za búhvíjakým účelem ho popíráš, nicméně mým účelem není prokázat tvoje znalosti nanotechnologií či češtiny ale fakt že jsi jen obyčejný trol s ne moc nápaditou formulí jak zahájit flame
  • Co to plácáš? Snad píšu, že na to použijes ovladač. Mlel jsi něco o uskakování hlavou, což je nesmysl. Maximálně jí uhneš, nebo se nakloníš, což tohle vše OR umí. Ujasni si prosimtě o čem mluvíš. To co popisuješ dál, tak to je těžce individuální. Ne každej sebou cuká tak, že by poposkočil. Většína lidí ti pohne jen hlavou, takže to zas až tak nehroť.
  • Neumíš používat google? Chytrý řeči na to máš dost.
  • Za to tvoje ignoraNce k popukání je ty utěrko! Pruhy, zase deset let pozadu.
  • Už aby byly nějaký "holo" místnosti jako ve Star Treku
  • Ja nevim, ale me tyhle videa prijdou neskutecne bezucelny a trapny, uz jen proto ze se snazi prenyst neco co je evidentne jako zazitek bez riftu na hlave neprenositelny. A to jak je to prezentovany tomu moc nepomaha.
  • Lawliet
    Takže utečeš od počítače? Máš pravdu těžce ti nerozumím. Jak jsem řekl ve hře bude vždy nanejvýš implementována hlava. Koulemi a jinými periferiemi ji zřejmě dlouho ovládat nebudeš. Na tom, že postava ucukne dozadu při prudkém trhnuti hlavou samozřejmě nic ne reálného není a na tak blízkém zprostředkování reality u HORORU , kde samozřejmě první vykriknete, poté ucuknete hlavou/tělem a až potom si vás mozek vzpomene, že má použít herní periferie, není nic nesmyslneho, ale byl by to zcela přirozený reflex a naopak prudké odzoomovani s následným návratem by bylo zcela bezúčelné. občas vážně zvažují, jestli na některé dementy reagovat, protože mi připadá, že svůj mozek bud vůbec nepoužívají, nebo nic nevědí a chtějí se jen hádat. Nicméně tohle není reakce přímo na toho nademnou, to by nemělo cenu.
  • Tak nám ten klučina dělá pěknou ostudu *1* Holka borec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit