Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tvoje ignorace k popukání moc není, já to teda viděl poprvé a určitě nejsem sám, taky bych tě mohl utřít tím že nevíš že vědci nedávno objevily rychlejší balistický přenos informací pomocí grafenových pruhů
  • Hanzales
    Já jsem i bez Oculu málem spadl do monitoru, když se jeden ten šílenec nahoře na tom ramenu postavil a podíval dolů. Velikost jejich koulí by zabila nosorožce.
    Na tom oculu by mně to taky vystrašilo 1000x víc, než ty "lekačky" ve tmě :)
  • Jack1947
    Lidi co jen zvani, " neco si sakra precti, uz neprud" jsou velice hodnotni... nedaj link ale maj spoustu kecu plnou hubu. Jo, bavi tak strasne mooc... *7*
  • To je dobrý. Pokud bude někdy OR hratelný, tak si to bez toho neumím představit.
  • Inquisitor
    To bude infarktů :D
  • třeba to ještě někdo neviděl, jako já donedávna
  • Martínek objevil Ameriku! No ty woe! To je tak k *1* popukání. *3*
  • Budou štěkanátky.
  • no já myslela, je

že se docela bojím, okiflus kif bych radši zkoušel, abych se jenže bych nebál.Protože si neměl vybrat bych tak hrál radši s ofukurus tyfu připadá mi to, protože dobří a taky semusel
  • Nakonec budou mít PC hráči i pěknou fyzičku *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=j3vHv4lNvg4
  • Ano! To je horror jak hov*do! Nikdo neříká, že to není asi nejlepší zároveň se závodními tituly (a jiné "statické" hry). Možná kdyby jste trochu vy lidi i přemýšleli .. *11*
  • než natukávat nesouhlasné znaménka je dobrá třeba přezentovat vlastní názor, proč zrovna tak a ne onak.
  • Tak to je pro Pavla jako stvořený, ještě by mohl vyzkoušet nějakou simulaci akrobatického létání *15*
  • Minus znamena nesouhlas. Pokud nejsi schopny unest jiny nazor, vypovida to o tve nedospelosti.
  • Inquisitor
    Nikdo neříká, že na to nedojde.
  • Bezna vec, potom nad tym onanuju ze kolkych zase odcitali.
    Pritom simulatory na OR pasuju zrejme najviac - mas Joystick alebo volant urcite davaju lepsi feeling.
  • Koukám ,že paka bez představivosti už dávají mínusy.

http://www.youtube.com/watch?v=cFyAgRtToL4
  • Spades
    1. by to lidi zneužívali a 2. je to nesmysl. I v reálu cukněs hlavou i tělem, ale nepohnou se ti nohy, ty snad musíš použít sám :D

A to, že cukněs hlavou a pohne se tělo, nebo se aspoň nakloní jde lehce implementovat. Dáš tam nějaké zábrany, aby ses nenakláněl furt, a pokud tuto zábranu projdeš, začne se hráč naklánět.
  • Nechápu proč netestují War Thunder, tam to maká na 100%. Lítat s tím ze stíhačkou musí být ohromná výhoda.
  • Zde to tak "bohužel" je s tím ostřením do nekonečna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit