-
Určitě teď nekupuj, ikdybys měl dost peněz. Většina lidí, co už DK1 mají teď s vypětím všech sil/nervů čekají na DK2, což by měla být verze takřka shodná s tou oficiální. Čili aby se k vývojářům dostala helma s kompletníma možnostma, aby mohli odladit soft, kterej je pro tuhle věc stejně důležitej, jako samotnej HW. Spousta lidí tipuje březen, ale samozřejmě to může být i úplně jinak.
-
Aby si se dostal z "ohroženého prostoru", tak snad použiješ nohy ne! :) Hlavou samozřejmě maximálně uhneš, což s OR jde tak jako ve skutečnosti, stejně tak jako se naklánět. Takže nahrazuješ jenom pohyb a to klasickýma ovladačema, klávesnicí atd.. Těžce tady tomu nerozumíš ty.
-
V mém případě pokaždé, když by na mě něco skočilo. *3*
-
Někteří lidi tady musí být fakt nějakým způsobem zpomalení ... cože si to nedokážeš představit?! Podívej se raděj, jak promakali poslední ukázanej prototyp a pak už takový nesmysly nepiš. Ale tebe to spíš asi baví, dělat ze sebe retarda (tímto se omlouvám všem lidem s postižením, nebylo to myšleno, jako urážka jejich handicapu).
-
To ovsem nemuzes vedet, hatere *3*
-
Jak je to možné?
-
Je to jedno poblijes se z jakekoliv verze oculusblift dopadne stejne jako vfx
-
tak tohle by byl horor pro mě :D, jen koukáním na video se mi zvýšil tlak :D
-
Ale to není intuitivní ovládání. Budeš cukat hlavou pokaždé, když budeš chtít ukročit?
-
Tyhle videa mě hrozně baví :) Another!
http://www.youtube.com/watch?v=CIQ7kgJnQz4 -
Toto je kvalitní názor. Hlasujte!
-
Ty kráso! *8*
-
oculus prima věc, ja koupit někdy taky, já mít hodně peněz, pak taky koupit jojo. Rád se lekat v noci, koupit hodně balení pampers a pak vyděsit se a ta hnědá tekutina být všude...
-
Tohle oznaceni jsem doposud neznal, dekuji za upresneni. *4*
-
Tak napiš FPV horor a ne FPS horor, když myslíš horor bez možnosti střelby viděný z pohledu první osoby, ne?
-
Ať je to kdo je to, OR jí sluší, ne že ne..
-
To bude asi hlavni tahak - FPV horor, ted jeste aby byl ten pohyb uveritelne koordinovany a muzemse zacit naplno bat. ( FPV horor a ne FPS horor s moznosti strileni to asi by nebylo ono aspon zatim)
Dalsi dobre video, uz se tesim na pristi... ( moc si treba nedovedu predstavit hrani nejake rychle zavodni hry s plno okruhy,zatackami a ruznymi nerovnostmi to musi bejt poradnej zahul na oci/hlavu.) *15* -
Ono je těžké do té hry taky vecpat víc než hlavu.
-
Přijde mi, že ta holka (sorry, nevím, kdo to je) si to hraní víc užívá. Pavel jen trošku hýbe hlavou, jakoby ty brýle vůbec nepotřeboval, kdežto ona tou hlavou přirozeně otáčí a rozhlíží se ve hře.
Pěkný video. -
Chlape, já chápu, že za to asi nemůžeš, ale u tvýho komentáře jsem fakt vyprsknul smíchy:D