Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • my nemluvit tvoje kmen jazyka
  • Jack1947
    To tezko, pac ja naopak se bojim rad. Jestli teda jen vychazis z psaneho projevu opet spatne, hacky - diakritika...

Jeste neco... napsal bych nekdy ociulus fit... na okraj jsem jedinacek. ( takze pokud nejakerho domeleho bratra mam dodnes o nem nevim).

Try better, Harder next time!. ( jo lepsi uz to je, ze se nejedna o mou identitu).
  • PravyMonty
    No vida, našel se dávno ztracený bratr Jacka1947!
  • C-BEAM
    to je individuálne, ak nemáš hlboko do kapsy tak nevidím dôvod si ju nekúpiť. Aspoň sa zatiaľ trochu vytrénuješ a 1080p verziu s nízkymi latenciami budeš vďaka tomu zvládať bezproblémov *3*
  • C-BEAM
    všetko. Na tento účel máš klávesnicu alebo gamepad. V realite sa cuknutím hlavy tiež nikam nedostaneš.
  • kickasl
    Tak ono to neni pro kazdeho... pro me napriklad urcite ne. I kdyz bych tomu udelal asi slusnou reklamu(Hrac dostal pri hrani infarkt!).
  • Tak to udělej ne, když tomu tak rozumíš.
  • Souhlas ;) +1
  • Dáku tu stovku hodín som už s TrackIRom za tie roky nahral, tak si nemyslím, že by som tomu nerozumel. Ale zbytočná diskusia, OR bude mať len klasický headracking, podobný ako TIR.

Peace *3*
  • no moje názor, je

že se docela bojím, ociulus fit bych radši nezkoušel, abych se protože bych bál.Kdybych si měl vybrat tak bych si radši hrál bych bez oriculus fitu připadá mi to nějak lepší a taky se nemusel
  • nekterym by stacilo i tohle v oculusu
    http://www.youtube.com/watch?v=gLDYtH1RH-U
  • Lawliet
    Co je na tom kravina? Ty ten pohyb děláš za účelem, aby jsi se dostal z ohroženého prostoru. Ve hře chybí reakce postavy na hráče. Tvůj out-zoom zní spíš jako kravina. Přemýšlej nad herníma mechanikama, než začneš diskutovat o něčem, čemu nerozumíš.
  • kurna me tak bavi sledovat tyhle videjjja:-D
  • Ale len kompletný pohyb hlavy, žiadne ucukávanie postavy (konina) *3*

BTW, má to už súčasný prototyp, Crystal Cove.
  • GlaDOS
    Detekci v prostoru bude konečná verze mít.
  • Ano, to je princip stařičké steroskopické fotografie, právě proto byla položena otázka ^_^.

Pokud je ve videozáznamu ukázán obraz pro každé oko tam kde má být v O.R. (obraz pro levé oko na levé straně), tak je to parallel zobrazení a proto při použití mojí oční techniky nevidím ve virtuálním obrazu hloubku - jelikož jsem krátkozraký, tak mi dělá potíže zaostřit "do nekonečna", což je technika, kterou parallel fotky (potažmo filmy) vyžadují.
  • http://www.youtube.com/watch?v=hvER763cPWQ odkaz přímo na video. Pavle tohle vyzkoušej ;P
  • http://redframe-game.com/blog/redframe-oculus-rift-demo/
  • Lawliet
    v Oculu by měl být zakomponován také nějaký pohybový senzor nato, aby když cukne hlava uskočila i postava, protože takhle to je hrozně neintuitivní, když mi doma ucukneme a postava nic, takže teprve pak člověka napadne, použít klávesy.
  • poslouchejte! 3:50 tam zaštěká pes!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit