-
Nemali by ste testovať takéto neoficiálne indie záležitosti,ale nájsť si trebárs na YT nejaké hry ktoré majú na OR najväčší ohlas s väčším wow efektom,potom takéto videá ludí len odradia
-
moc nechapu vyznam techhle videjek od pavla, uplne by stacilo jedno jako ukazka aktualni verze dev KITU. finalni produkt bude na mile vzdalenej od toho co ma pavel na hlave a kdyz kazdy tyden ukazuje hry kde je celej zelenej jen to lidi odrazuje a hodnota informaci o zarizeni je nulova, vzdyt se tam bude menit milion veci a dokonce i ty hry s jejich enginy jsou v podstate ve vetsine pripadu nevhodne viz ten duke nukem na OR. Pokud uz ma pavel potrebu se u vseho vyzvracet tak aby to melo nejakou hodnotu bylo by fajn poridit si dalsi verzi dev kitu az po final a porovnavat zazitky na stejnych titulech i stejnem prostredi:) jinak snaha se ceni a je mi pavla lito ze se "sproste slvo" s dev kitem urcenym vyvojarum a ne hracum:)
-
kdyz tak vidim tu reakci na dn3d, rikam si, ze hry pro oculus budou muset vymyslet nejakej specialni zpusob vykreslovani scen... a pokud budou hry jenom na/pro oculus, tak to nejspis dopadne jako kinect apd. jen jako casual blbinka
-
Mě je špatně jen jak to vidim
-
Myslím, že na jednu hru se bude OR opravdu hodit http://www.youtube.com/watch?v=75f12kDE2Pk *3*
-
-
súhlas
-
-
Jak se na konci, když hrál duke nukem, málem poblil *1* *1* *1* *1* *1* Možná bude malá část lidí, co to snese, ale skoro každým je na blití.... Škoda no...
-
Starý dobrý CRTéčko... *1*
-
-
tak tak oculus rift vs. 2D monitor to je neco jako trackball vs. mys par lidem na urcitej specifickej a hodne uzce zamerenej ucel trackball hodi, ale mys to nikdy nenahradi
-
Nový dobrý LCDéčko... *14*
-
Já ho taky ještě mám :)
-
-
Mrknete na tohle : http://www.youtube.com/watch?v=75f12kDE2Pk a hned vam bude jasne, jaky to ma potencial.
-
-
Ruku na srdce, tahle komunita OR nespasí, nehledě na to, že u moderních simů potřebuješ vidět na klávesnici, protože ani HOTAS všechno nepobere. Navíc to, kromě samotného intenzivnějšího zážitku, příliš výhod oproti TIR/Freetrack, nepřináší.
-
Přesně tak, na střílečky to není. Pěkný je i rozhlížení třeba v Euro Truck Simulátoru 2 v kabině.
-
-
nezlob se na mě ale jestli tě z tohohle bolí hlava tak seš prostě lama..
-
Pavle cítím s tebou, mě se tohle stává i na monitoru naštěstí jen u některých her (většinou FPS) a není to špatným nastavením FOV. Když jsem v dětství čítával kyberpunkové romány a těšil jsem se na virtuální realitu tak tohle pro mě není, aspoň zatím, dokud nevychytají riftovací efekt, aby mi bylo špatně tak to mi za to nestojí s tím hrát stejně tak hry na monitoru z kterých je mi špatně a přesto jsem některé kdysi dohrál (sbohem Wolfensteine jedničko) *13*