Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CJ51
    Nemali by ste testovať takéto neoficiálne indie záležitosti,ale nájsť si trebárs na YT nejaké hry ktoré majú na OR najväčší ohlas s väčším wow efektom,potom takéto videá ludí len odradia
  • tonnymontana
    moc nechapu vyznam techhle videjek od pavla, uplne by stacilo jedno jako ukazka aktualni verze dev KITU. finalni produkt bude na mile vzdalenej od toho co ma pavel na hlave a kdyz kazdy tyden ukazuje hry kde je celej zelenej jen to lidi odrazuje a hodnota informaci o zarizeni je nulova, vzdyt se tam bude menit milion veci a dokonce i ty hry s jejich enginy jsou v podstate ve vetsine pripadu nevhodne viz ten duke nukem na OR. Pokud uz ma pavel potrebu se u vseho vyzvracet tak aby to melo nejakou hodnotu bylo by fajn poridit si dalsi verzi dev kitu az po final a porovnavat zazitky na stejnych titulech i stejnem prostredi:) jinak snaha se ceni a je mi pavla lito ze se "sproste slvo" s dev kitem urcenym vyvojarum a ne hracum:)
  • kdyz tak vidim tu reakci na dn3d, rikam si, ze hry pro oculus budou muset vymyslet nejakej specialni zpusob vykreslovani scen... a pokud budou hry jenom na/pro oculus, tak to nejspis dopadne jako kinect apd. jen jako casual blbinka
  • Mě je špatně jen jak to vidim
  • Myslím, že na jednu hru se bude OR opravdu hodit http://www.youtube.com/watch?v=75f12kDE2Pk *3*
    • súhlas
  • Jak se na konci, když hrál duke nukem, málem poblil *1* *1* *1* *1* *1* Možná bude malá část lidí, co to snese, ale skoro každým je na blití.... Škoda no...
  • Starý dobrý CRTéčko... *1*
    • tak tak oculus rift vs. 2D monitor to je neco jako trackball vs. mys par lidem na urcitej specifickej a hodne uzce zamerenej ucel trackball hodi, ale mys to nikdy nenahradi
    • Nový dobrý LCDéčko... *14*
    • Inquisitor
      Já ho taky ještě mám :)
  • Mrknete na tohle : http://www.youtube.com/watch?v=75f12kDE2Pk a hned vam bude jasne, jaky to ma potencial.
    • Ruku na srdce, tahle komunita OR nespasí, nehledě na to, že u moderních simů potřebuješ vidět na klávesnici, protože ani HOTAS všechno nepobere. Navíc to, kromě samotného intenzivnějšího zážitku, příliš výhod oproti TIR/Freetrack, nepřináší.
    • Přesně tak, na střílečky to není. Pěkný je i rozhlížení třeba v Euro Truck Simulátoru 2 v kabině.
  • nezlob se na mě ale jestli tě z tohohle bolí hlava tak seš prostě lama..
  • Pavle cítím s tebou, mě se tohle stává i na monitoru naštěstí jen u některých her (většinou FPS) a není to špatným nastavením FOV. Když jsem v dětství čítával kyberpunkové romány a těšil jsem se na virtuální realitu tak tohle pro mě není, aspoň zatím, dokud nevychytají riftovací efekt, aby mi bylo špatně tak to mi za to nestojí s tím hrát stejně tak hry na monitoru z kterých je mi špatně a přesto jsem některé kdysi dohrál (sbohem Wolfensteine jedničko) *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit