-
střílečky si na tom zahrát nepůjde ani do budoucna.Nemohl by se otočit ve hře a pro citlivější osoby způsobuje zvracení a bolest očí. Ještě se budem dlouho koukat do monitoru.Moc tomu nefandim *9*
-
-
Přesně tak FPS nebude pro citlivější lidi, takže to budou hrát pouze drsňáci. *1*
-
-
No ja nevim, Far Cry bych klidne testnul http://www.youtube.com/watch?v=W2byrsir8q0
-
-
A nebo Skirym http://www.youtube.com/watch?v=1KRVFBtbaGE
Nevim, proc tady porad testujou takovy silenosti... -
-
Oprava Skyrim *7*
-
-
-
-
-
Zahodit všechny myši, joysticky a klávesnice k oculusu...myslím, že novým ideálním ovladačem bude toto:
http://www.ted.com/talks/tan_le_a_headset_that_reads_your_brainwaves.html
*5* *5* -
Pavel dostal ten OR za trest? Pavla si rád poslechnu, přečtu články, ale nemusím koukat na člověka, kterému je z toho špatně.
Mohl by se toho ujmout někdo jiný? Někdo, kdo to snáší lépe? -
-
Co čekáš, vždycky taková věc padne do rukou někomu, kdo h0wno vydrží.
-
-
Nic ve zlem ale ty bys to taky nevydrzel.
Problem je v nedokonalosti pristroje a her.
A rozliseni na virtualni realitu to ma male,tam by bylo potreba 8k. -
-
Tak já nevím. Na různých herních serverech a od Youtuberů často čtu, jak se s tím dá hrát i několik hodin. A takových není málo.
-
-
A ty si myslis, ze on tam s tym Oculusom sedel par minut?
-
-
-
-
Muzes si to koupit vyzkouset a vratit do 14dnu.
Vic jak 20minut by sis s tim nehral,to uz bys mel slusne nazvraceno.
A nechtel bys znovu zkouset zaludek.
I astronautum by to dalo zabrat. -
Vyskusaj si to, ignorant. Ty musis byt minimalne astronaut
-
-
Ano, jsem asronaut. Přesně o tom byl můj post.
-
-
To by někdo takovej musel existovat *3*
-
-
Jsem si celkem jistý, že existují. Typicky by mohlo jít třeba o bojové piloty.
-
-
Takže takový typický průměrný občan. *15*
-
-
-
-
Video jako vzdy super, no potvrdilo se ceho jsem se obaval. TOHLE asi OPRAVDU NE!
*11* takze FPS kde se pohybuje hrac hmm ... tak mozna jindy no. Skoda skoda.
Hlavne bez rozhlizeni to musi byt naprd , hybat hlavou a ono se nic nebude dit nebo trhnout hlavou rychle... -
Ty v@le, Pavle. Bereš se jako profík? Bereš. Nevim odkud seš, ale přestaň laskavě skloňovat Dia jako Zeuse, jo? Buď tak hodnej. Je to vyloženě trapný a tahá to za uši. Na druhou stranu jsem to skloňoval taky blbě. 2. pád slova Oculus neni Oculu, ale Oculi. Ač to zní divně, je to tak. Každopádně Oculusu je opravdu na facku. Čest práci.
-
-
no..z hlediska stylistiky a teorie komunikace by užívání formy "oculi" mohlo působit příznakově, také je to složitější na percepci protože se forma v běžné komunikaci neužívá a informace by nemusela do jedince proniknout :) nejsme v odborném diskurzu aby bylo nutné správně skloňovat nezaběhnuté termíny.
-
Máte nějaký důvod to v češtině skloňovat latinsky? Není to korektní způsob.
-
-
Chudak Lukas, uplne jsi mu rozebral jeho "skrabosku inteligence", takze uz na nas zase kouka jenom detskej xicht.
-
-
-
Myslim, ze nakonec se bude OR pouzivat jen na zavodni/letecke hry. Z toho cloveku tak blujno urcite nebude.
-
-
jasne kdyz tak se to svede na ten let letadlem, tam by mu bylo spatne i v realu takze, kdyz se z toho pobleje jen se potvrdi, ze je to kvalitni simulator *3*
-
-
Ono sa tam hlavne človek vidí v kokpite, takže mozog nie je tak moc popletený :)
Ale inak by som to s nevoľnosťou nejak tragicky nevidel, jednak final verzia na tom bude určite o moc lepšie (už Crystal Cove je na tom vraj podstatne lepšie), a jednak toto čo tu "testujú", sorry ale to sú fakt capiny... Duke Nukem? V dobe, z ktorej tá hra pochádza, absolútne neriešili veci, ako korektný FOV, atd... To sa potom netreba diviť, že im je z toho blbo.
-
-
-
"Testing is the future!"
http://www.youtube.com/watch?v=ff6ojzy_e_8 -
njn to se dalo cekat kdyz veme klavesnici
1 - doporuceni pro OR hrajte na gamepadu
2 - doporuceni pro OR hrajte FPS hry ktere maji vic rezimu ovladani tzn nastavite si takovy jaky vam vyhovuje viz nastaveni v TeamFortress2
njn jenze to by tu nesmel byt takovej hate proti gamepadum, žééé -
-
Proč by proboha někdo hral klasické PC FPS na gamepadu *7*
-
-
s gamepadom môžeš svoj pohyb plynulo regulovať, klávesnica pozná len 0/1 a zrýchliť z pokoja na maximálnu rýchlosť pohybu okamžite alebo za velmi krátky čas môže spôsobovať nevolnosť. Osobne hrám niektoré hry aj fpsky hry na kombinácii myš + gamepad takže sa na OR teším.
-
ergonomie drzeni napriklad ;)
-
-
To nebude jenom gamepadem...
-
-
Takze jestli jsem to spravne pochopil tak problem je v rozhlizeni se pohybem hlavy, takze kdyz tuhle zbytecnost vypnu, tak doufam ze dostanu nahradu dnesnich 3D zatmivacich bryli. Akorat se spoustou vyhod jako jsou - nebudu muset kupovat druhy monitor s odpadovym TN jen kvuli 3D (mam ips), zadne stmavovani obrazu (a opticke zmenseni obrazu), zadné odpoledni slunce na monitoru, nepotreba mit grafiku co zvlada 120fps, opticky pocit z podstatne vetsi plochy obrazu nez je 24 monitor, moznost divat se na 3D filmy, odstraneni vlivu okoli a vetsi zazitek pri hrani. Opravte mi pripadne nespravne dojmy pokud neco z toho neni pravda. Otaceni hlavou povazuji za klad maximalne tak v rozhlizeni po kabine v leteckych simulatorech, nebo pokud dojde k renesanci filmovych adventur z 90. let, kde se vam nacte misto cinu a budete hledat v zapadle ulicce dukazy. Jedine ceho se obavam je wireless - jestli to ti tupci udelaji bezdratove a nebude s sehnani dratova varianta, tak to pekne podelaji.
-
-
Mnno,ale Vietnam na to potřebuješ Oculu abys mohl kosit žlutý se musíš rozhlížet džunglí,ale fakt je,že 1080p což je kvalita Oculus R je málo chtělo by to alespon 4K nebo 8K pro detail té džungle.Pokud se dá kosit s helmou a ta by běhala rychlostí blesku při otáčení tak by to mělo smysl.
Pokud helma běhá pomalu při otáčení a dělá se člověku blbě je to špatně. -
Problém je že održení pohybu obrazu od pohybu hlavy způsobuje mnoha lidem nevolnost *1* .
-
Zapomel jsem jeste na jednu obrovskou vyhodu - moznost hrat v jakekoliv poloze, coz snad vyresi muj problem se zatuhavajici krcni pateri a nutnosti se neustale naklanet k monitoru.
-
-
Nevím, jestli už to tu není. http://www.youtube.com/watch?v=INDKNA7kXoo