-
Ještě než jsem otevřel recenzi, jsem si zrekapituloval co se říká o této hře a co padlo v FC a tipl jsem si že to tady dají za 6, protože je to zde takové univerzální číslo na vše co není dobré, jako kdyby stupnice začínala od 5tky:D Bych tu mohl dělat recenze na Games. I ty hrubky oobčas v textu udělam. Sakra když nad tím tak uvažuji, jsem nejlepší uchazeč:D
-
Takže použiju taky takovou tu klasickou: Pokud dostaneš v hospodě před sebe blaf, tak se budeš tvářit, že to je to nejlepší co jsi kdy jedl, protože vařit neumíš, nebo řekneš, že jídlo stálo za prd? Podle tvojeho názoru asi platí první možnost.
-
Na takéto drísty sa ani neoplatí reagovať. *1*
-
cela MP stranka je mi ukradena, takze se mam na co tesit *5* betu jsem si uzil a do plny verze pujdu
-
Drzet hubu drzet krok, to je slogan za pokrok..
-
Tak podľa mňa to nie je vôbec hlúpe, najviac hejtujú tí, ktorí nie sú schopní vytvoriť nič. Kritizovať je jednoduché, ja radšej ocením prácu vývojárov a nebudem v kuse kydať na všetko *3*
-
Tak na začátek: podle toho co jsem viděl, ta hra vypadá dobře. Je to přeci jen závodní hra, takže takové blbiny, jako že ten list na tom stromě vypadá blbě mi je vcelku fuk, protože v té rychlosti si toho nevšimnu.
Ale když už chceš nějak argumentovat, tak prosím tě, nepoužívej tu neskutečně blbou frázi: A co jsi dokázal ty. To je fakt hodně hloupý. -
Hral sem, zhruba 8-9 hodin.
-
Aj si to hral, alebo si kukal len obrázky čo sa týka detailnosti sveta, aut sú tam napr. aj zvieratá a živí ľudia je The Crew neskutočne prepracovaný. Hra bola vo vývoji 6 rokov a robili na nej Ivory Tower, tvorcovia TDU, zakže si ten hate niekam schovaj, určite nie si schopný urobiť ani 10 KB hru *15*
-
Však to vypadá jak nějaké nepovedená ipad hra.
-
Je to škoda, že Ubisoft teď vydává nehotové hry. Nápady mají totiž opravdu skvělé a ukázky z jejich her jsou náramné a člověka navnadí, dokud však neusedne za hru samotnou.
Doufám, že se z těchto chyb poučí, protože by byla velká škoda, kdyby nadějný The Division zpackali stejným způsobem. Nebýt všech těch chyb, byly by hry jako Watch_Dogs, AC: Unity nebo teď The Crew určitě skvělými hrami.
Nezbývá teď nic, než čekat na opravu pár dalších týdnů či měsíců, a to je velká škoda.. *12* -
Krasnou grafiku? Kde ju vidis, ja vidim hru pripominajici vzhledem NFS Carbon. Jinak je to zlodejina Ubisoftu jak z hracu vytahnou love, hnus!!!
-
grafiku, eh. nato tu mame ine hry. btw voda v crew vypada uplne hnusne.
-
Recenzia výborná, ale hodnotenie by som dal za snahu vývojárov a krásnu grafiku aspoň 7/10 a keď opravia chyby tak aj 8/10. *1*