Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autorovi:
    V Porsche Challenge nebyla žádná možnost jak tunit auta. Maximálně jedec+barva a Manuál/tiptronic.
  • Mám hru 3 dny a odehráno mám okolo 40 hodin. Objevenou polovinu mapy, odjetých asi 10 závodů z kampaně. Co dělám celých 40 hodin? Inu.. jen si tak jezdím. Chvílemi se zastavím a kochám se, u toho si popíjím kafe a říkám si, jestli ty Niagara Falls vypadají ve skutečnosti stejně. Tak otevřu net, kouknu na fotky, něco si přečtu a jedu zase o půl míle dál. Potom objevím Laguna Seca a jezdím 3 hodiny na této trati jen proto, abych o pár tisícin sekundy zlepšil svůj čas a tím se posunul z nepěkného 1928. místa na krásné 1914. místo. Taky jsem už několikrát jel z Chicaga do Las Vegas abych zjistil, jak ta cesta vypadá v různou denní dobu. No a když to na mě přijde, zapnu multiplayer, který mojeho Miniho na úrovni 169 hodí do duelu s autem, které má přes 1000, tak dostanu na zadek a vracím se k činnostem, které mě baví.

Myslím, že tohle The Crew celkem vystihuje. Nečekejte od toho závodní orgie. Jestli jste petrolhead, běžte do Forzy. Jestli je pro váš "arkáda" sprosté slovo, počkejte na Project Cars. Ale jestli trávíte hodiny procházením se po google maps a v noci se vám zdá o velkých home parties, o autech s dřevěnými dveřmi a rozviklanými volanty, o zemi nekonečných možnosti (které se v poslední době zdají být velice konečné) a nebo prostě jen chcete objevit Ameriku, ale nemáte na to peníze (podobně jako já) a víte, že je nikdy mít nebudete (podobně jako já), že vás šéf v práci buzeruje když přijdete o 5 minut pozdě (podobně jako mě) a že nemáte ženu, která by vás omezovala a nadávala vám za vaše noční orgie s The Crew (podobně jako já), je to hra přesně pro vás.
  • Pises naprosty bludy. Je jedno jake auto ridis, kazde funguje podle fyzikalnich zakonu. Mozna ty mas ve sve palici nejakou virtualni realitu jako meritko. To ja ne.
    Ja nechci po tvurcich arkad aby vytvareli simulatory. Nechci ani aby auta presne kopirovali chovani svych predloh. Ja chci aby se auto chovalo uveritelne. Tj. pokud ve vyssi rychlosti skubnu volantem, ocekaval bych ze auto zareaguje realne.
    Jak jsem psal vyse. Tento jizdni model je mozna dobry pro radoby simulator taxiku, dodavkove sluzby, rozvoz peciva atd. tobe to staci, dobry. Ja bych radsi aby prinasel radost z adrenalinove jizdy. A to bohuzel neumi. Pockam, mozna z toho modari neco vytriskaji, vyvojari mne ale sklamali.
  • pokud nemusis kvuli kazdy blbince grindovat hodiny a hodiny...
  • To je jako by v RPG nadával, že nemůže mít nejlepší brnění hned od začátku..
  • Subjektivní názor jsem dáváš jako by byl objektivní. Jízdní model logicky u závodní hry nehraje a nikdy hrát prim nemůže, protože potom by existoval nějaký standart, který by byl třeba považován za nejlepší (dejme tomu rFactor) a čím dál by jízdní model dané hry od tohoto standartu ubíhal, tím by to byla hroší hra. Ale to je hloupost. Jízdní model je v každé závodní hře jiný a je to čistě subjektivní věc, komu vyhovuje víc a komu mín. Já za sebe říkám, že jízdní model v The Crew je přesně podle mých představ. Víc, než cokoliv jiného, vidím The Crew jako nástupce Undergroundu 2, což byla podle mě nejlepší závodní hra ever a jízdní model je u obou her podobný
  • ucho
    asi se tady zase naplno projevují trollové a provokatéři. pak to ale není cenzura, ale moderování diskuze...
  • Cenzura jede opět naplno.
  • jestli dovedeš napsat "od 5tky", neměl bys dělat jen recenzenta, ale rovnou ředitele Ústavu pro jazyk český *1*
  • ovca
  • Ja jsem asi mimon a nebo co.
    Ocekaval bych ze ve hre tohoto zanru bude hrat prim jizdni model. Pokud by byl dobry a prinasel radost z jizdy i pri hrani volantem, klidne bych odpustil mensi pocet aut i nedostatky vsech tech socialnich aspektu, ktere jsou mi sumafuk. Obrovska mapa je k cemu, kdyz pocit z jizdy nic moc? At to prekopaji, vylepsi grafiku a udelaji z toho simulator turistiky, kdyz nejsou schopni zvladnout tak zakladni a podstatnou vec. *11*
  • já bych ty komentáře zakázal.. akorát se tu hádají mimo mísu debi.-ové :) zbytečný
  • Celý postup aj autá dokúpiš za herné peniaze, ktoré získaš za jazdenie, nepotrebuješ dodatočne minúť ani korunu V hre je veľa možností ako peniaze získať či už jazdením závodov, fun disciplín alebo len za jazdu v protismere, predbehnutie auta a pod. Aspoň budeš mať pocit že si to zaslúžil nie že si kúpiš hneď všetko na začiatku bez pohnutia prstom *1*
  • repcak.petr
    za mě 8,s volantem nemá chybu a žádnou nudu jsem nepocítil ani po 6 hodinách hraní singlu *5*
  • Jak moc je to podobné Burnout Paradise co se týče stylu jízdy auta?
  • bez si poplakat ke konzolistum, co tu vychvalovali podobny praktiky v gran turismo a ve forze motorsport, prej je to uplne normalni, podporovat svoje oblibeny vyvojare plnyma hrstma... *6*
  • Oprava dobrá recenzia je na tejto stránke http://www.hookedgamers.com/pc/the_crew/review/article-1384.html
  • Mart9
    Začni se čtenářskými, ať vidíme, jak na tom seš.
  • Mikrotransakce ve hře za litra? To jako vážně?
  • Porovnávať jedlo z hrou je dosť od veci, ešte sa mi nestalo aby mi v reštike doniesli vyložene nusné jedlo, ale pokiaľ mi nechutí tak ho jesť nebudem, to by malo čašníkovi stačiť aby pochopil, nebudem mu za to nadávať. Pokiaľ ide o hru tak dnes máš kopu možností o hre zistiť či už na nete z recenzií alebo od užívateľov napr. na Steame a nikto ťa nenúti kupovať mačku vo vreci. The Crew samozrejme potrebuje doladiť, čo aj vďaka obrovskému open worldu a MP nie je vôbec jednoduché, no stále je to výborná a zábavná hra *1*
    Tu máš príklad pozitívnej http://www.hookedgamers.com/pc/the_crew.html
    a negatívnej recenzie http://www.polygon.com/2014/12/10/7363397/the-crew-review-xbox-one-ps4-PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit