-
Hra se mi odpojila asi 3x pouze v den vydání. Jinak nemám na PC žádný problém.
-
To je také Ubisoftácke: Hra s obrovským potenciálom a výsledok - Downgrade po grafickej stránke a nudná neustále sa opakujúca náplň so stupidným scenárom, ale ľudia to kupujú jak ovce. A takisto v poslednej dobe aj zabugovanosť a nedoladenosť ich hier, no strach sa niečoho od nich vôbec chytiť.
-
Ale od toho prece hry jsou. Uzit si to, co si nemuzes dovolit v realu. Nevim jake ty mas moznosti, mozna jsi majitel soukrome zavodni drahy, gratuluji. Ja nic takoveho nemam a autem jezdim v realu bezpecne. Nechci nikoho ohrozovat abych si uzil adrenalinu. Prave od hry bych cekal ze mi umozni jezdit na hrane, uzivat si rizeneho smyku atd. Proste mit radost z jizdy, pokud to auto udrzim pod kontrolou, byt odmenen za to ze to umim. Pokud tobe staci pocit ze to fici kolem a akorat smerujes cumak kam potrebujes a zastavis kdy potrebujes, tak to beru, je to zase tvuj subjektivni pohled. Ja ale nerozumim proc vyvojari berou zrovna tvuj nazor za smerodatny. Vzdyt to prece jede udelat tak, ze fyzika bude verohodna a hraci tveho typu si muzou pozapinat vsechnymozne pomocniky a berlicky aby se udrzeli na silnici. Muzou byt spokojene obe kategorie.
-
Ubisoft prostě už neumí dělat hry.Jediný co mají opravdu skvělé a co jim jde, tak je marketing. The Crew i Watch Dogs kompletně zabila fyzika aut. Připadal jsem si jako bych hrál Sleeping Dogs, tam byla fyzika aut na stejně dementní úrovni. A i když chápu, že se jedná o arkádu či v případě Watch Dogs víceméně o akci, tak celkový dojem ze hry to totálně zabil. Všechno super, ale .. až se to bude dát ovládat já budu jedině nadšený, ale to co předvádí poslední dobou je spíš k pláči. Snad se ponaučí.
-
hrál sem betu asi před měsícem a už ta ukázala, že je hra opravdu nic moc... Tahle recenze to jenom potvrdila :) na Horizon 2 absolutně nemá
-
A ten Johny taktéž z toho samého rybníku? No krása *4*
-
Dá se hra teda hrát vyloženě jen offline? Já jen, jestli mám průběžně sledovat tracker, zda-li se tam The Crew už neobjevil.
-
KDo byl naivní, čekal něco jiného ted hlavou prorazil nejspíše zed *15*
Aneb hráči jsou nepoučitelní... a dělají stále ty stejné chyby. Ubisoft se jen směje jako to hezky vymyslel. *4* -
Another backstab od ubisoftu? toto vypadalo až moc dobře na to že to bude parádní. Achjo
Začíná mi být tak nějak smutno co se s dnešní herníscénou děje hry tlačí kravatáci a není to dobré pro nikoho. Hráči jsou na tom nejhůř ty musí slízávat ten popel ty zbytky Patche to jistí... kéž by. *7* -
"Ten" LoboDrtikol, kterého si pamatuji z TMN? *8*
Kouzelné. -
Tak ale mohli by to p*srat úplně. Pak by to převzal někdo jiný a třeba by to bylo lepší.
-
V Replayi tomu dali 8 z deseti..no smál sem se docela dost.
-
Hm, ale trackmania má výbornej arkádovej fyzikální model. Narozdíl od mejdla ve vaně v The Crew.
-
Tak něco takovýho tvrdila spousta her :)) Jediný co si pamatuju, tak snad bylo to, že kdyžs zatroubil, tak oni taky. Ale hlavně to šlo už hrát DUAL SHOCKem! To byla největší pecka.
U NFS5 je tuning opravdu super. I když to mohli udělat mnohem přehlednější (u novějších aut je tuning motoru maličko nepřehledný.) -
naco vydavat poriadne dokoncene hry.. vzdy sa najde dostatok tupcov ktori si to kupia :D a nepoucia sa a nepoucia..
-
Jináč zkus restartovat router, sem hledal na netu a někomu to prej pomohlo... "PREJ", žádná 100% záruka.
-
TrackMania forever! I když je to trošku z jiného soudku *7*
-
Tahle chyba se dost často objevuje na PS4, takže jsem předpokládal, že Xbox na tom bude stejně.
No každopádně, když hraješ na PC, tak ti nemohu pomoct, zkus google, třeba tam najdeš odpověď.
Já jsem ti chtěl pomoct, ale jak sám vidíš, všichni mi mou snahu poplivali (jak se říká za dobrotu na žebrotu :D). Na PC jsem se u mne s tímto nesetkal. -
Recenze vyzniva docela zajimave, ale to hodnoceni tomu prilis neodpovida. Kdyby bylo 7/10, ja bych hru hodnotil jako vybornou (8/10), ale nikoliv bez technickych a hratelnostnich chyb.
Hodnoceni kolem 6/10 ve mne evokuje, ze se jedna o hru mirne nadprumernou, s cim opravdu nemuzu souhlasit.
Vsak i hodnocneni na Metacritic je 73.
Co se tyce mikrotranskaci, tak ve hre ho muzete, ale nemusite vyuzit. Vetsinu aut lze koupit za beznou ingame menu, ale vydelat si na luxusni autu nejaky cas zabere a rozhdone si nelze porizovat kazdy den nove auto. JA v tom vidim naopak plus, protoze hraci budou volit a ne, ze vsichni budou jezdit v jednom aute. Ono to vlasnte ani neni nutne, protoze auta se tuningem spis leveluji a tudiz odpada potreba auta menit jen kvuli parametrum.
Skoda no, autora bych za recenzi skoro i pochvalil, nebyt hodnoceni. Takto davam jeho recenzi 3/10 :D. -
To vypadá že závodům zaslíbená platforma je prozatím XONE.