-
Tento rok to dosti p0sral, ale tenhle byznys nekončí...
-
Hra je to otrasná, tak ako je písané v recenzii, je to nechutný grind, aút je pramálo, jedná sa prevažne o staré nezaujímavé modely a celkovo je to silne repetetívna záležitosť, graficky taktiež zaostáva. Jediným plusom a zároveň aj mínusom je veľkosť hernej mapy, čo spôsobuje, že hra pôsobí prázdne a až príliš umelo.
-
Hraju pár dnu a problém s připojenim nemám, jen občas nevidim žádný hrače ve hře což asi není můj problém.
-
R.I.P Ubisoft *9*
-
Ne, hraju na pc.
-
Ty to hraješ na konzoli, viď?
-
Myslím, ze si to autor popletl s NFS Porsche unleashed, tam možnost tuningu opravdu byla. Porsche Challenge byla hra tusim pouze na PSOne a jestli si to správně pamatují, tak mela mít jeden prvek, kterej stoji za zmínku - protivníci se k vám na trati meli chovat adekvátně k tomu, jak jste se chovali vy v už odjetych závodech. Ovšem v praxi jsem to vůbec nevnímal :)
-
Každou chvíli mě hra spadne do menu s hláškou ztraceného spojení se serverem, chyba #3_0_90. V ostatních online hrách jsem nikdy neměl problém(dlouhý roky jsem hrál Unreal a Trackmanii), tedy chybu na mé straně bych vyloučil.
Za tři dny co Crew hraju, jsem ještě nehrál víc jak hodinu v kuse, on line závodění jsem ještě neokusil, protože mi to hra nedovolila, podpora ubisoftu prozatím mlčí, a po letmém pročtení jejich stránek podpory, můžu bejt vlastně rád že patřim mezi šťastlivce, co hru vůbec spustili.
Vy co to hrajete, nemáte problémy s připojením ? -
Tak si jezdi rychle se svým Favoritem a nehrej hry no...
-
Sranec na Ntou, nejlepší je, že když chcete refund, support na vás sere a ani neodpoví. Prý odpoví do dvou dnů. Už je to týden a nic...Normální smrtelník se nedovolá spravedlnosti.
-
Až zjistíš, že auto neslouží jen pro nákup hajzlpapíru v Tescu, ale že s ním může být při rychlé jízdě i zábava, tak tě nějaký pojebaný underground, kde stačí jen držet šipku dopředu, přestane bavit
-
Namiesto hodnotenia a recenzie by som napisal len jedno slovo: UBISOFT!
-
A co je za problém? Pevně věřím, že jsi mentálně dostatečně vyspělý, abys se rozhodl, jestli ti použití mikrotransakcí a tedy utracení dalších peněz stojí za to anebo ne...pokud nestojí, tak další peníze posílat Ubisoftům nemusíš a můžeš pokračovat vesele ve hraní...
-
V dobe bety jsem snad i uvazoval, ze to koupim. Ale celkem dost me zklamal pocet aut.. Co se da delat, aspon usetrim.
-
Google Maps: 9/10. The Crew: 6/10. 100% souhlas.
-
6 z 10 je málo. Dal bych 8 z 10. Mám už odehráno 35 hodin a hra mi přijde pořád zábavná. Měl jsem možnost hrát betu a tak jsem nekupoval zajíce v pytli. K dokonalosti té hře ještě dost chybí, ale takhle dobře jsem si zajezdil naposledy v TDU2. Někteří tu nadávají na grafiku. Ale při tak velkém herním světě je to slušný kompromis. A hlavně to běhá nádherně plynule. Vše mi na PC běží na FullHD a plné detaily.
Co mě štve, jsou mise frakcí. Nedají se totiž v singlu uložit. Jel jsem misi Pamětihodnosti a nikdy na ni nezapomenu. Když jsem ji po skoro čtyřech hodinách dokončil, byl jsem dost vyřízenej. A hlavně rád, že hra nespadla. Stalo se mi to zatím 2x během hraní singlu. Hra se zasekla na loadovací obrazovce.
Velkým překvapením pro mne byla dvojí měna a mikrotransakce. Hru jsem si koupil v Gold verzi společně s Seasonpassem a už do ní nehodlám dát ani korunu. A pokud budu chtít vlastnit všechny auta, tak brzy určitě vyjde nějaký trainer. Stejně jsem to udělal v TDU2 a pak už se projížděl jen tak pro radost. Tady je té radosti potřeba trochu pomoct nastavením volantu. V základním nastavení se to na mé G25 nedá hrát. Ale po nějaké chvilce laborování je to pohoda. I když mi přijde, že když jsem hrál na Xbox ovladači, tak to bylo jednodušší. -
Já bych všechny ty internety zakázala! :D
-
Grafiku bych naopak vzhledem k rozlehlosti mapy čekal ještě mnohem horší. Ano, Horizon je hezčí, ale v The Crew museli pokrýt všechna vegetační pásma..
-
Ale to od nás The Crew nechce .) Celou karieru můžeš projet s jedním autem a na konci si to LaFerrari můžeš dovolit...
-
"Já chci aby se auto chovalo uvěřitelně.." no a to je přesně ten problém. Já to nechci. Od toho mi na poličce leží půl roku Forza se dvěma odehranýma hodinama a od toho mám auto v garáži. Neříkám, že Tvůj názor je špatný, ale je subjektivní. Mi naopak vyhovuje, že se ta auta nechovají realisticky...
To, že Tobě se něco (jízdní model) nepozdává, neznamená, že je to automaticky špatný..