Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po přečtení článku přemejšlim jestli vůbec hraju stejnou hru.
    Možná mám víc štěstí ale hra mi zatim padla jen 2x ale kamarádům na slabších počítačích to padá víc.

Vysoká obtížnost ale kdepak, já na ni nenarazil. 50 lvl je otázkou tak 6 hodin.

Ekonomika ve hře je sranda. Mám již Laferrari a Lambo a na druhé šetřím. Z4 už mám taky v platině pro raidy. Mám odemčeného hotroda a jediný problém je opravdu multiplayer.

Nevim na kolik je autor článku zběhlí v NFS Rivals ale časté přerušení hry a přesun hráčů z nám odtamtud.
  • 6 z 10 je málo. Dal bych 8 z 10. Mám už odehráno 35 hodin a hra mi přijde pořád zábavná. Měl jsem možnost hrát betu a tak jsem nekupoval zajíce v pytli. K dokonalosti té hře ještě dost chybí, ale takhle dobře jsem si zajezdil naposledy v TDU2. Někteří tu nadávají na grafiku. Ale při tak velkém herním světě je to slušný kompromis. A hlavně to běhá nádherně plynule. Vše mi na PC běží na FullHD a plné detaily.
    Co mě štve, jsou mise frakcí. Nedají se totiž v singlu uložit. Jel jsem misi Pamětihodnosti a nikdy na ni nezapomenu. Když jsem ji po skoro čtyřech hodinách dokončil, byl jsem dost vyřízenej. A hlavně rád, že hra nespadla. Stalo se mi to zatím 2x během hraní singlu. Hra se zasekla na loadovací obrazovce.
    Velkým překvapením pro mne byla dvojí měna a mikrotransakce. Hru jsem si koupil v Gold verzi společně s Seasonpassem a už do ní nehodlám dát ani korunu. A pokud budu chtít vlastnit všechny auta, tak brzy určitě vyjde nějaký trainer. Stejně jsem to udělal v TDU2 a pak už se projížděl jen tak pro radost. Tady je té radosti potřeba trochu pomoct nastavením volantu. V základním nastavení se to na mé G25 nedá hrát. Ale po nějaké chvilce laborování je to pohoda. I když mi přijde, že když jsem hrál na Xbox ovladači, tak to bylo jednodušší.
  • Namiesto hodnotenia a recenzie by som napisal len jedno slovo: UBISOFT!
  • Sranec na Ntou, nejlepší je, že když chcete refund, support na vás sere a ani neodpoví. Prý odpoví do dvou dnů. Už je to týden a nic...Normální smrtelník se nedovolá spravedlnosti.
  • Ja jsem asi mimon a nebo co.
    Ocekaval bych ze ve hre tohoto zanru bude hrat prim jizdni model. Pokud by byl dobry a prinasel radost z jizdy i pri hrani volantem, klidne bych odpustil mensi pocet aut i nedostatky vsech tech socialnich aspektu, ktere jsou mi sumafuk. Obrovska mapa je k cemu, kdyz pocit z jizdy nic moc? At to prekopaji, vylepsi grafiku a udelaji z toho simulator turistiky, kdyz nejsou schopni zvladnout tak zakladni a podstatnou vec. *11*
    • Subjektivní názor jsem dáváš jako by byl objektivní. Jízdní model logicky u závodní hry nehraje a nikdy hrát prim nemůže, protože potom by existoval nějaký standart, který by byl třeba považován za nejlepší (dejme tomu rFactor) a čím dál by jízdní model dané hry od tohoto standartu ubíhal, tím by to byla hroší hra. Ale to je hloupost. Jízdní model je v každé závodní hře jiný a je to čistě subjektivní věc, komu vyhovuje víc a komu mín. Já za sebe říkám, že jízdní model v The Crew je přesně podle mých představ. Víc, než cokoliv jiného, vidím The Crew jako nástupce Undergroundu 2, což byla podle mě nejlepší závodní hra ever a jízdní model je u obou her podobný
      • Pises naprosty bludy. Je jedno jake auto ridis, kazde funguje podle fyzikalnich zakonu. Mozna ty mas ve sve palici nejakou virtualni realitu jako meritko. To ja ne.
        Ja nechci po tvurcich arkad aby vytvareli simulatory. Nechci ani aby auta presne kopirovali chovani svych predloh. Ja chci aby se auto chovalo uveritelne. Tj. pokud ve vyssi rychlosti skubnu volantem, ocekaval bych ze auto zareaguje realne.
        Jak jsem psal vyse. Tento jizdni model je mozna dobry pro radoby simulator taxiku, dodavkove sluzby, rozvoz peciva atd. tobe to staci, dobry. Ja bych radsi aby prinasel radost z adrenalinove jizdy. A to bohuzel neumi. Pockam, mozna z toho modari neco vytriskaji, vyvojari mne ale sklamali.
        • "Já chci aby se auto chovalo uvěřitelně.." no a to je přesně ten problém. Já to nechci. Od toho mi na poličce leží půl roku Forza se dvěma odehranýma hodinama a od toho mám auto v garáži. Neříkám, že Tvůj názor je špatný, ale je subjektivní. Mi naopak vyhovuje, že se ta auta nechovají realisticky...

To, že Tobě se něco (jízdní model) nepozdává, neznamená, že je to automaticky špatný..
          • Až zjistíš, že auto neslouží jen pro nákup hajzlpapíru v Tescu, ale že s ním může být při rychlé jízdě i zábava, tak tě nějaký pojebaný underground, kde stačí jen držet šipku dopředu, přestane bavit
            • Ale vždyt nikdo Tě nenutí tu hru hrát. Jestli chápu, tak se Ti líbí závodní hry, které jsou něco mezi arkádami a simulacemi. Nemusíš si tam nastavovat tlak v pneumatikách, ale zároven se auta chovají "realisticky". Takových her vyšlo poslední dobou mnoho - TDF, Grid, Horizon 2, F1.. Ale poslední fakt dobrou arkádou byl Hot Pursuit a předtím Burnout. The Crew se nesnaží být ničím jiným než nástupcem Undergroundu a to se mu daří poměrně dobře. Jestli takové hry nemáš rád, tak prostě není The Crew pro Tebe, ale neznamená to automaticky, že je to špatná hra.
            • Ale od toho prece hry jsou. Uzit si to, co si nemuzes dovolit v realu. Nevim jake ty mas moznosti, mozna jsi majitel soukrome zavodni drahy, gratuluji. Ja nic takoveho nemam a autem jezdim v realu bezpecne. Nechci nikoho ohrozovat abych si uzil adrenalinu. Prave od hry bych cekal ze mi umozni jezdit na hrane, uzivat si rizeneho smyku atd. Proste mit radost z jizdy, pokud to auto udrzim pod kontrolou, byt odmenen za to ze to umim. Pokud tobe staci pocit ze to fici kolem a akorat smerujes cumak kam potrebujes a zastavis kdy potrebujes, tak to beru, je to zase tvuj subjektivni pohled. Ja ale nerozumim proc vyvojari berou zrovna tvuj nazor za smerodatny. Vzdyt to prece jede udelat tak, ze fyzika bude verohodna a hraci tveho typu si muzou pozapinat vsechnymozne pomocniky a berlicky aby se udrzeli na silnici. Muzou byt spokojene obe kategorie.
            • Tak si jezdi rychle se svým Favoritem a nehrej hry no...
  • thesibep
    PŘESUNUTO ZE STARŠÍHO FÓRA, nyní jsem na LVL 48 z příběhu odježděného tak 40%, zbytek času se věnuji vylepšování mých tří aut mini, bumblebee a viper, vše se snažím vytáhnout na zlato. Peněz mám cca 450.000 a zatím, nemám důvod pořizovat další auto. Z The Crew jsem opravdu nadšený, pořád je co dělat, což mě nakonec odradilo od Forzy Horizon 2, která mě po týdnu už moc netáhla. Na Uplay nemám žádné přátelé tak pokud by si někdo chtěl zahrát tak nick je stejný TheSibep a The Crew mám na PC neodolal jsem 60ti FPS :) Momentálně LVL 37. Včera jsem se podruhé zapojil do souboje frakcí, ale byl jsem nemile překvapen, že je tam výběr hráčů zcela náhodný a vůbec nerespektuje T score aut, tzn. měl jsem T495 a ostatní T1000 a víc a LVL 50. V tu chvíli jste zákonitě poslední a zbytku spoluhráčů kazíte celkové score. Den předtím, jsem hrál s vyrovnanými hráči a končil v rozmezí 2 - 3 místa. Také čekání na frakční závody je hrozně dlouhé cca 10 - 12 minut a ne vždy se povede dokončení vyhledávání. Na tom by UBI měl jednoznačně ještě zapracovat. Za mě 8 - 9 /10. Je to paráda :) A dodám, ano je to podobny styl jako test drive unlimited a ten mě také neskutečně bavil, na rovinu musím přiznat, ze k forze se už nevrátím. Po betě jsem nebyl přesvědčený, že do toho půjdu, hrál jsem betu na PC ( což byla hrůza ) i na PS 4 kde už to bylo o něco lepší. A po vyhlášení ze hra pojede v 60FPS už nebylo co rozmyslet, zůstal jsem věrný PC. Jestli jste měli rádi právě zmiňovaný test drive, jděte do toho, jestli máte rádi objevovaní nových lokací, jděte do toho. Rozhodně nebudete zklamáni. Simulator v tom nehledejte, ale na rovinu by to byla nuda, na to jsou tu jine hry :) A s burnout paradise to nemá nic společného, to je zase úplně jiná hra.
    • Xcomik
      Hele mi na to připravili komunitní stránky http://www.the-crew.cz jinak záleží na čem to hraješ. Pokud jsou informace správné tak se hráči bohužel ve světě rozdělují PC jedou v PC a konzolisti každý na svém písečku (teda možná X360 a XONE mají spolu to netuším ale každopádně je to rozdělené což je na škodu). Pokud jde o tunning nechci ti brát naděje ale nejprve dodělej 50lvl zpřístupníš tím Platinum díly a ty goldy pak budou k ničemu ve hře mě najdeš jako Xcomik
      • thesibep
        Tak to jsi me teda moc nepotesil :) No, alespon to budu mit jako dobry trenink do frakcnich zavodu. Snazil jsem si udelat, alespon o neco lepsi auta abych se tam pak netrapil hluboko za poslednim zoufalcem. K americe, je skoda, ze nepridali vic informaci k bodum zajmu, rad bych se o nich dozvedel vic, ano zbyva wiki a google maps, ale tohle je vlastne z tech her od UBI nejvice skoupa na informace.
    • thesibep
      A také jsem rád, že tam není po vzoru Gridu a Forzy, vracení času. O to větší pocit radosti máte z dosaženého výsledku, a ne se v průběhu závodu 5x vrátit před kolizi a frčet dál jak po másle.
  • repcak.petr
    za mě 8,s volantem nemá chybu a žádnou nudu jsem nepocítil ani po 6 hodinách hraní singlu *5*
  • Recenze vyzniva docela zajimave, ale to hodnoceni tomu prilis neodpovida. Kdyby bylo 7/10, ja bych hru hodnotil jako vybornou (8/10), ale nikoliv bez technickych a hratelnostnich chyb.

Hodnoceni kolem 6/10 ve mne evokuje, ze se jedna o hru mirne nadprumernou, s cim opravdu nemuzu souhlasit.

Vsak i hodnocneni na Metacritic je 73.

Co se tyce mikrotranskaci, tak ve hre ho muzete, ale nemusite vyuzit. Vetsinu aut lze koupit za beznou ingame menu, ale vydelat si na luxusni autu nejaky cas zabere a rozhdone si nelze porizovat kazdy den nove auto. JA v tom vidim naopak plus, protoze hraci budou volit a ne, ze vsichni budou jezdit v jednom aute. Ono to vlasnte ani neni nutne, protoze auta se tuningem spis leveluji a tudiz odpada potreba auta menit jen kvuli parametrum.

Skoda no, autora bych za recenzi skoro i pochvalil, nebyt hodnoceni. Takto davam jeho recenzi 3/10 :D.
  • TrackMania forever! I když je to trošku z jiného soudku *7*
    • "Ten" LoboDrtikol, kterého si pamatuji z TMN? *8*
      Kouzelné.
      • A ten Johny taktéž z toho samého rybníku? No krása *4*
        • Pochybuju, že si na mě pamatuješ, byl sem vcelku bezvýznamnej *1* A je to už strašlivě dávno. K tomu mnou zvolená přezdívka tady asi připomíná někoho jiného *3*
          • Myslím Johnyho z NFG frakce *3* A pokud ne tak je i tak příjemné sem tam někoho potkat, dříve ta komunita bývala obrovská *5*
            • S tím souhlasím, zlaté časy staré Trackmania Nations, to byla skvělá komunita... *3*
            • Tak tenhle "Johny" opravdu nejsem. *4*
              Jo, obrovská.. zlatý období Trackmanie
    • Hm, ale trackmania má výbornej arkádovej fyzikální model. Narozdíl od mejdla ve vaně v The Crew.
  • V dobe bety jsem snad i uvazoval, ze to koupim. Ale celkem dost me zklamal pocet aut.. Co se da delat, aspon usetrim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit