Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    cela MP stranka je mi ukradena, takze se mam na co tesit *5* betu jsem si uzil a do plny verze pujdu
  • hra ma svoje muchy to je fakt, nepopieram to, malo aut, tak nic moc tunning, pribehove misie su, no dajme tome OK, az na tie kde treba niekoho nahanat, tie su velmi priblble, obzvlast ked treba dohonit autobus... ale co ma hra fajn je Multiplayer. Hlavne vec moznosti vypnut colizie s protivnikmi. Cize vsetko ostatne funguje normalne, ale superi Vas nemozu naburat, skvele.
    Hra je dobra, a casom ak to developeri neposeru to bude este lepsie.
    Treba skusit,
    *1*
  • Autorovi:
    V Porsche Challenge nebyla žádná možnost jak tunit auta. Maximálně jedec+barva a Manuál/tiptronic.
    • Myslím, ze si to autor popletl s NFS Porsche unleashed, tam možnost tuningu opravdu byla. Porsche Challenge byla hra tusim pouze na PSOne a jestli si to správně pamatují, tak mela mít jeden prvek, kterej stoji za zmínku - protivníci se k vám na trati meli chovat adekvátně k tomu, jak jste se chovali vy v už odjetych závodech. Ovšem v praxi jsem to vůbec nevnímal :)
      • Tak něco takovýho tvrdila spousta her :)) Jediný co si pamatuju, tak snad bylo to, že kdyžs zatroubil, tak oni taky. Ale hlavně to šlo už hrát DUAL SHOCKem! To byla největší pecka.

U NFS5 je tuning opravdu super. I když to mohli udělat mnohem přehlednější (u novějších aut je tuning motoru maličko nepřehledný.)
  • michaliuz18
    najviac ma potesilo ze ake je obdobie, prelomova grafika v hrach, uzasne spracovanie , 40-50 gb instalacia .. ale ubisoft nie je schopny dat odraz do zrkadiel :D pricom verim tomu ze nejaka 10 rokov stara zavodna hra to dokazala...ale moderna hra nie :D vidno tu fušersku pracu .. hry robene pre deticky a ovecky
    • Za zrcátka mě taky štvou. Je divné, že když má člověk pohled zvenčí, tak auto má funkční zrcátka a zevnitř ne. Probíralo se to i na fóru bety. Ale na dotaz proč to nefunguje byla suchá odpověď "Se zrcátky se nepočítá" *9* Taky jsem se tam ptal proč některým autům nesvítí světla jak mají. Třeba nesvítí třetí brzdové světlo (i když je vymodelované) apd. A na to jsem odpověď nedostal vůbec. I když jsem přiložil i obrázky.
  • Zdar hele to je přímo dělaná online hra? Nebo tam můžu hrát i singláč?
  • Patřím mezi "herní turisty", vyrůstal jsem na Midtown Madness1/2, v GTA, NFS U2 a MW, 18 wheels of Steel: Across America znám každý kamínek, takže tuhle hru si nenechám ujít. Jde ji hrát offline?
    • Tiez som rad hraval hry na tento styl. Po pomerne priemernych recenziach ma Crew velmi prekvapila a je to presne ta hra co som pri brazdeni v GTA svete vzdy chcel. Hra je stale online, ale hrat sa da aj cisto single bez zapajania sa do multiplayerovych/coop veci.
  • Já bych osobně dal hře 8/10... mě baví a širokodaleko nejlepší závodní hra na PC... aspoň pro mě :)
    • Tiez ma to zatial velmi bavi a je mi jedno, co si o tom myslia ,,odbornici", kym ma to bude bavit budem to hravat a uz teraz nelutujem kupu. Za mna 9/10.
  • Dá se hra teda hrát vyloženě jen offline? Já jen, jestli mám průběžně sledovat tracker, zda-li se tam The Crew už neobjevil.
  • FeebeE
    hrál sem betu asi před měsícem a už ta ukázala, že je hra opravdu nic moc... Tahle recenze to jenom potvrdila :) na Horizon 2 absolutně nemá
  • tohle nechapu MP laguje servery nestihaji a pritom je hra poloprazdna, to je problem mnoha dnesnich online her *10*
    • Třeba je problém s tvym připojenim, resp. providerem. Já treba problem s MP ve hrach nemám zadnej...
    • Na PC nemám s připojením žádný problém. Pouze první den po vydání se mi hra 3x odpojila od serveru. Mám odehráno 35 hodin a bez problémů.
      • dobra hra to je
        • poznas jo? :D
      • tak hraj hraj po novem roce mozna jeste najdes par spoluhracu co si to rozbalili pod stromeckem, ale za par mesicu to bude ve vyprodeji za 200,- a ve hre pusto prazdno
        • No a co? Bavim se u hry ted a pak uz budu hrat neco jineho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit