Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palver
    Má tahle hra nějaké demo? Nemyslím "demo", ale skutečné demo. Po téhle recenzi si to zkrátka dost dobře neumím představit v chodu...
  • Hrám na PC a som nadmieru spokojný. Po dlhej dobe parádne závody v neskutočne obrovskom a detailnom svete USA. Jazdný model super. Príbeh a misie super. Stabilne na ULTRA 60 fps bez jediného lagu. UBISOFT ďakujem za najlepšie závody aké kedy vyšli. 30 eur je za túto hru sakra málo, až sa trápne cítim a preto ti rád prihodím 50 eur za 600K TK *14*

Tí čo hru nehrali, určite sa nedajte odlákať recenziami. Priblblé konzolové tunely dostávajú 10/10 a takýto skvost len 6/10 ?? Ešte aj suché NFS dostane viac. To už sa nedá spolahnúť ani na recenzie. Ďakujem že recenzie vyšli až po vydaní, drvím to už od vydania a neviem sa toho nabažiť !
    • Nároky teda v pohodě? Dá se to rozběhnout na běžném notebooku s Core i5, 4GB RAM a jakýmsi Radeonem HD ? Možná je to hodně blbá otázka, ale zkusím to *1*
      • Xcomik
        Hele jedu to na 2955U Haswell nizkofrekvenční a v pohodě sekunduje k tomu 720M sice na minimál detaily ale stabilně 25-30FPS až snad na poslední příběhovej závod jsem lagy nezaznamenal takže opravdu optimalizace z fortesu. Tahle hra je vyloženě pro PC(čkáře) mi jsme na MMO hry už dost zvyklí nechápu proč to cpali na konzole když to akorát přineslo hejt konzolařů přičemž se stejnak domnívám že na PC budou prodeje dle mého názoru největší.
      • Nároky sú úplne v pohode. Ukážková optimalizácia.
      • http://www.systemrequirementslab.com/cyri

skús túto stránku a pozri si, že ako ti pôjde The Crew na tvojom laptope, mne to zatiaľ vždy pomohlo
  • Dobrý den chtěl bych se zeptat proč nejde v The Crew mému kámošovi se připojit k týmu ke mě ani k jiným hráčům když ho pozvu tak mu to nepříjde a když pozve on mě tak mi to napíše že už je v týmu přitom není. Jestli někdo ví jak to vyřešit tak mi prosím napište děkuji.
  • Jak moc je to podobné Burnout Paradise co se týče stylu jízdy auta?
  • já bych ty komentáře zakázal.. akorát se tu hádají mimo mísu debi.-ové :) zbytečný
    • tomocz
      Já bych všechny ty internety zakázala! :D
  • R.I.P Ubisoft *9*
    • Tento rok to dosti p0sral, ale tenhle byznys nekončí...
      • Ubisoft prostě už neumí dělat hry.Jediný co mají opravdu skvělé a co jim jde, tak je marketing. The Crew i Watch Dogs kompletně zabila fyzika aut. Připadal jsem si jako bych hrál Sleeping Dogs, tam byla fyzika aut na stejně dementní úrovni. A i když chápu, že se jedná o arkádu či v případě Watch Dogs víceméně o akci, tak celkový dojem ze hry to totálně zabil. Všechno super, ale .. až se to bude dát ovládat já budu jedině nadšený, ale to co předvádí poslední dobou je spíš k pláči. Snad se ponaučí.
      • Keyz
        Tak ale mohli by to p*srat úplně. Pak by to převzal někdo jiný a třeba by to bylo lepší.
  • Hra je to otrasná, tak ako je písané v recenzii, je to nechutný grind, aút je pramálo, jedná sa prevažne o staré nezaujímavé modely a celkovo je to silne repetetívna záležitosť, graficky taktiež zaostáva. Jediným plusom a zároveň aj mínusom je veľkosť hernej mapy, čo spôsobuje, že hra pôsobí prázdne a až príliš umelo.
  • to byl ale hype, ale tahle hra se rychle zapomene, uz kdyz jsem hral betu tek jsem se nudil a ten jizdni model je vic rretardovanej jak arkadovej no proste celé zle
  • Cenzura jede opět naplno.
    • ucho
      asi se tady zase naplno projevují trollové a provokatéři. pak to ale není cenzura, ale moderování diskuze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit