Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za zprasené Unity mi to chce Ubisoft dát zadarmo, ale koukám, že kvalita ani u tohohle tiulu nebude moc vysoko.
  • Z bety jsem měl smíšené pocity. Čekal jsem něco jako TDU1 s větším světem. Tak to bohužel není. Arkádovost je zde daleko větší. Nicméně herní svět je super. Je to takové NFS Underground ve velkém světě. Nemám s tím problém. Akorát se hra dopředu prwzentovala trochu jinak. Je potřeba s tímto zaměřením počítat. A pak se vám to bude líbit. Jedinné co mně ale opravdu leze na nervy jsou lagy a padání.
    • Na PC nelaguje a nepadá. Asi máš PS4.
  • Google Maps: 9/10. The Crew: 6/10. 100% souhlas.
  • muzete mi pls poradit normalne hraji ale jakmile dam mapu statu tak mi hra spadne nevite co s tim dekuji
    • Staci se vyhejbat ubisoftu
  • Tak jsem se na tu hru těšil... a přišlo obrovské sklamání. Nevím jak se to jeví vám, ale z mého pohledu je je grafika hry opravdu příšerná. Působí to na mě jako kreslená arkádovka typu Asphalt :-(
    • Naprostý souhlas! Také jsem byl natěšený a nakonec tohle... A to jedu s grafikou na max na GTX970 :) Naštěstí jsem tu hru měl zdarma k té kartě, tak že nejsem tolik naštvaný, jako když bych za to vyhodil přes tisíc korun v obchodě :-)
  • Jack1947

ale jo docela zábavné i když , trochu zdlouhavé a ke konci rpetetivní ježdění...

• Recenzia výborná, ale hodnotenie by som dal za snahu vývojárov a krásnu grafiku aspoň 7/10 a keď opravia chyby tak aj 8/10. *1*
    • Však to vypadá jak nějaké nepovedená ipad hra.
      • Na takéto drísty sa ani neoplatí reagovať. *1*
    • Krasnou grafiku? Kde ju vidis, ja vidim hru pripominajici vzhledem NFS Carbon. Jinak je to zlodejina Ubisoftu jak z hracu vytahnou love, hnus!!!
      • Grafiku bych naopak vzhledem k rozlehlosti mapy čekal ještě mnohem horší. Ano, Horizon je hezčí, ale v The Crew museli pokrýt všechna vegetační pásma..
      • Aj si to hral, alebo si kukal len obrázky čo sa týka detailnosti sveta, aut sú tam napr. aj zvieratá a živí ľudia je The Crew neskutočne prepracovaný. Hra bola vo vývoji 6 rokov a robili na nej Ivory Tower, tvorcovia TDU, zakže si ten hate niekam schovaj, určite nie si schopný urobiť ani 10 KB hru *15*
        • Pethulla
          Tak na začátek: podle toho co jsem viděl, ta hra vypadá dobře. Je to přeci jen závodní hra, takže takové blbiny, jako že ten list na tom stromě vypadá blbě mi je vcelku fuk, protože v té rychlosti si toho nevšimnu.
          Ale když už chceš nějak argumentovat, tak prosím tě, nepoužívej tu neskutečně blbou frázi: A co jsi dokázal ty. To je fakt hodně hloupý.
          • Porovnávať jedlo z hrou je dosť od veci, ešte sa mi nestalo aby mi v reštike doniesli vyložene nusné jedlo, ale pokiaľ mi nechutí tak ho jesť nebudem, to by malo čašníkovi stačiť aby pochopil, nebudem mu za to nadávať. Pokiaľ ide o hru tak dnes máš kopu možností o hre zistiť či už na nete z recenzií alebo od užívateľov napr. na Steame a nikto ťa nenúti kupovať mačku vo vreci. The Crew samozrejme potrebuje doladiť, čo aj vďaka obrovskému open worldu a MP nie je vôbec jednoduché, no stále je to výborná a zábavná hra *1*
            Tu máš príklad pozitívnej http://www.hookedgamers.com/pc/the_crew.html
            a negatívnej recenzie http://www.polygon.com/2014/12/10/7363397/the-crew-review-xbox-one-ps4-PC
            • Oprava dobrá recenzia je na tejto stránke http://www.hookedgamers.com/pc/the_crew/review/article-1384.html
          • Tak podľa mňa to nie je vôbec hlúpe, najviac hejtujú tí, ktorí nie sú schopní vytvoriť nič. Kritizovať je jednoduché, ja radšej ocením prácu vývojárov a nebudem v kuse kydať na všetko *3*
            • ovca
            • Pethulla
              Takže použiju taky takovou tu klasickou: Pokud dostaneš v hospodě před sebe blaf, tak se budeš tvářit, že to je to nejlepší co jsi kdy jedl, protože vařit neumíš, nebo řekneš, že jídlo stálo za prd? Podle tvojeho názoru asi platí první možnost.
            • Drzet hubu drzet krok, to je slogan za pokrok..
        • Hral sem, zhruba 8-9 hodin.
    • grafiku, eh. nato tu mame ine hry. btw voda v crew vypada uplne hnusne.
  • Jak se zapina ten telefon nebo něco takoviho na strane obrazovky? Ta vec kdese da vymenit auto nebo se teleportovat do velitelstvi jo a jak se zapina mapa jak jak jak ??? To me hrozne zajima !!!:-) :-) :-) :-) :-)
    • Jack1947

Jenom startem, v gamepadu  na pc escape ?

• Hele proč mi to na volantu po zatočení hrozně škube? I když stojím, tak se nedá plynule otočit volantem, protože se to škube jak při 200km/h. Nevím si s tím rady. :(
  • Jack1947
    Ubisoft je velice smutná firma, třeba ne vlastní vinou ale takhle si kazit dobré jméno... prokletý kravatáci, by měli někde shořet. *7* Přestat prznit hry kua...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit