-
Náhodou... daleko radši si zahraju takovouhle originální hru, než jen furt ty samý CoDy, MedalofHonory nebo Battlefieldy... konečně měl někdo koule vymanit se ze stereotypu hraní si na vojáčky (furt nechápu, proč je to tak populární). Naposledy jsem byl takhle uchvácenej přístupem Mirror's Edge, která - ač ne vyloženě střílečka - byla taky jiná. A proto dodnes neudělali druhej díl, zatimco vojáčci k nám běhaj jak skriptovaný zástupy nepřátel v MW... chjo
-
Když se tak dívám na gameplay mrzí mě že se nikdo nepustil do dalšího dílu Clive Barker's Undying. Doposud nejlepší a nejděsivější duchařská hra jakou jsem kdy hrál...
-
První díl mě chytnul a nepustil. Druhej díl, ač znatelně akčnější, má u mě našlápnutou tím samým směrem. Pro mě originální, atmosferická, příběhová, brutální a hlavně zábavná střílečka. Po všech těch válkách a konfliktech zase jednou hodně příjemná změna.
-
Překvapivě dobrej příběh a podle mě jeden z nejsilnějších konců! Nečekal jsem to, ale za dlouhou dobu konečně zábavná a originální střílečka. 8/10 si hra určitě zaslouží.
-
Pěkné.
-
Dobrá hra, dobrá recenze.
-
No ja jako fanda komiksu (doporucuju "the darkness compendium edition vol. 1,2" bohuzel jen pro anglictinare) jsem zklaman jen delkou hry 6h na obtiznost Hitman.Jinak 6kil za originalni a sice linearni hru se da.(Znovu hratelnost 100%)Bavil jsem se az do konce.(7/10) *5*
-
-
Nyní v roce 2021 už je kompendium vol. 1 až 3 dostupné v češtině. Právě teď čtu trojku, zapůjčenou z MLP ;-)
-
Sice jsem také uvažoval nad koupí, ale za 4-5 hodinové hraní je i 600 hodně, takže jsem dal raději přednost hře Alan Wake.
-
-
A zdá se to jen mně, nebo si i někdo další při hraní týhle hry občas vzpomene na Blood 2? *5*
-
-
ja blood II nehral ale uplne se mi vybavovala jednicka, myslim stylem akce:)
-
-
Dvojku si určitě zahraj, je levně k sehnání na GOGu. Je to vlastně docela jiný než první díl, odehrává se to víceméně v současnosti, ale ta atmosféra (sytá barevná škála, krvavost) je podle mě dost podobná Darkness dvojce. Mám rád tyhle hry, co jsou hezky barevný (spousta stříleček z devadesátek), přijde mi, že dneska jsou hry skoro černobílý... aby byly jakože realistický. Ale já u hry nechci realismus, já se chci jen bavit.
-
-
XIII ; Borderlands
-
-
Hřebíček na hlavičku! *3*
-
-
-
-
-
pěkná ,svižná leč krátká hra 8/10 si zaslouži
-
no recenzia nebola zla ale viac sa mi pacila na hrej kde to aj dostalo podla mna adekvatnych 6 proste lepsi priemer plnu som nehral kupovat to nebudem a stahovat tiez nie hral som demo a to ma nepresvecilo ani nahodou mozno keby som decko s kopou casu tak hram vsetko zaradom ale teraz investujem rozumne a tento mesiac to bude alan wake
-
-
ty si dobrej hnup. hru si nehral, takze vubec nevis, ale pises sem, ze vic se ti libila recenze na hrej, kde hra dostala ADEKVATNICH 6/10, protoze je to lepsi prumer.nejdebilnejsi veta co sem tendle mesic cetl.pak naky hlody o tom ze si dospelej a hype na alan wake.
todle muze vyplodit jedine Maďar. -
-
no riadne si sa na mne vyburil *4* klud je to len hra a napisal som len svoj nazor demo by ma malo presvedcit a to sa nestalo mozno je to v plnej verzii uplne ina hra komu sa hra paci tak ok no a zaver mojho prispevku nemal vraviet ze je to hra pre deti a super dospelaci hraju alana proste ked som bol mladsi stahoval a hral som vsetko zaradom teraz je casu menej hier kupim tak osem za rok tak som uz trochu priebercivy
-
-