-
Takováhle blbost má 8/10 zatímco brilantní Kingdoms of Amalur jen 7/10 ? hm... :(
-
-
Kingdom of Amalur je hova*ina. Mizerný bojový systém na efekt, hloupé univerzum, nudné qvesty, ošklivá grafika, *12* *12* *12*
Darkness 2 solidní grafika, zajímavý děj, skvělej dabing (ne jak amalur), perfektní pocit ze střelby *1* *1*
Takže asi tak hmm
A to jsem jinak RPG pozitivní.
Darkness 2 za mě 8/10 Amalur max 5/10
PS: Vážně mě sráží na kolena fakt že většina lidí tu hru ani nehrála naje*e se na diskuzi a vyblije tu hromadu keců.
PS 2: Amalur jsem hrál u známího tak pět hodin a je to fakt chujovina.
PS 3: Když už jsem začal psát tak to musím říct: AŤ ŽIJE MASS EFFECT 3 -
-
"perfektni pocit ze strelby" heh ja bych spis rekl nejhorsi pocit ze strelby co sem posledni dobou ve hre videl
-
-
No nevím cos hrál za hry v Darkness 2 působí zbraně skvěle (arkádově skvěle FPS simulátory mě nezajímaj). Mnohem líp než v takovém MW 3 a pár dalších podobných hrách.
-
-
-
Tahle hra je vazne dobra, zahraj si ji nez zacnes placat nesmysliy...
-
Amalur je totalní 3,14covian
-
To víš, tohle je oblíbená hra od samotného bosse Poláčka... *5*
-
-
Sice off topic, ale tahle hra patří mezi ty větší. Takže moje otázka zní, není ta recenze nějak krátká? Dřív se časáky předháněly "několika stránkovou recenzí", dnes bohužel čím kratší tím lepší...
-
-
Recenze má rozsah skoro dvojnásobku, než je zvykem a kdyby byla v časopise, zabere cca čtyři strany.....
-
Taky jsem si recenzi se zájmem četl, a najednou konec *15*. Sic recenze pěkná, ale možná si zasloužila delši... ale co, to máš marný *3*
-
-
A tak, Skyrim to není, ale jinak docela good...
-
-
Aneb... "hru jsem si nekoupil, ale jinak fajn"
-
-
Snaha se cení, tak oceňuju tuhle hru alespoň povšimnutím... *1*
-
-
Skyrim je jen jeden a ten se o moc nedělí!
-
-
Tak teď, když si do toho bethesdroni můžou naházet tunu modifikací a záplat, se to konečně stává v rámci možností hratelným, a tedy je vše zapomenuto, všichni jsou hepy... *3*
-
-
No jo no, Bethesda to má fikaně zařízený.
-
-
-
-
hral jsem demo, ale to mi stacilo a dokonce zivota uz budu tvrdit, ze je to srajda *4*
-
-
máš plus předsedo
-
-
hrál sem demo a jako ani nahodou, oproti jedničce je to totální sr@čka. Podělali, ale tim myslim opravdu zk*rvili grafiku a hratelnost zadupali do země, SHlT. za mě tak 3/10
-
Je to kratke, nema to multiplayer, grafika nic moc a umela inteligence neni moc inteligentni. A 8/10!
Jarku, v tehle dobe opravdu vychazeji ty nejlepsi hry, zacinam tomu verit. Pod 8/10 jde malo co, to uz musi bejt! -
-
Grafika je solidní a přináší víc atmosféry než ta v B3.
-
Mulťák to má.
-
-
Multak to ma? Asi mne zmatla hlaska "Multiplayer jako takový zde sice není". :)
No pochopil jsem to tak, ze namisto MP je tady maly pribehovy bonus, ktery poodhali neco malo ze zakulisi a da se hrat az ve ctyrech. Nebo jen ve ctyrech? Na kazdy pad proste jakysi coop singl, ne multak jako takovy? -
-
Až ve čtyřech. A jo no, je to kooperativní kampaň, která se odehrává na pozadí hlavního příběhu. Ale dobře, kompetitivní můlťák tam není.
Můžeš to hrát i sám, ale je to dost záhul. Já začal na třetí obtížnost a u prvního bosse jsem musel na dvoječku. Pak jsem v pár částích musel použít klávesnici a myš, abych to mohl všechno přesně vystřílet. A druhej boss je opravdu dělanej pro více lidí, v jednom je dost těžkej a musel jsem s obtížností až na jedničku.
-
-
Ale že tady má pomalu každá hra 8/10 a víc
od doby vydání "slavné" recenze na poslední Deus Ex , je bohužel smutný fakt... -
-
Spis se mi zda, ze od jiste doby sla proste latka dolu, hraci (i takzvani herni novinari) proste ohnuli hrbet, prestali ocekavat zazraky a berou co je. Tupy konzolovy mainstram, delany pro americke ovecky a zbytek sveta. Takze to co by driv dostalo nalozeno (5-6/10) je dneska povedena hra co zabavi (7-8/10) a vsechno co se da jen trochu pochvalit a vydrzi to tech 5-6 hodin je hit s jasnym skore 9/10. Jo a taky se za posledni rok-dva vyrojilo hodne desitek, tady na Games i jinde, ale... to nevim jak si vysvetlit. Asi uber hry a jedna legenda vedle druhe. Asi se to ti vyvojari konecne naucili delat. :)
-
-
Keby hry dostavali adekvatne cislo k ich hodnote tak by klesli zisky a urcite by to ovplyvnilo aj samotne herne redakcie. Najlepsie si spravis obraz z gameplay videa a nie z nejakeho textu a screenshotov
-
Když už se zamýšlíš nad minulostí, tak 6 bodů dřív neznamenalo naloženo. 6 byla prostě celkem zábavná hra.
-
-
Posun v hodnocení ke stupnici 5-10 se děje víceméně všude.
-
-
ono jnde spíš o to že ty maximální braky se ani nerecenzují viz. německý simulátory všehomožnýho :-) Asi by na ně neměl žádnej recenzet nervy
-
-
v levelu se dycky najde naka perla, ktera dostane 2 nebo 3, sou to ty nejlepsi recenze hehe.
-
-
-
-
-
-
hmm, ty screeny vypadaji nejak divne. prijde mi, ze to ma trochu moc male FOV. uz demo mi prislo nejaky klaustrofobni. nikoli z uzkych prostor, ale z tuneloveho videni.
-
-
Ta tento problém (FOV) u tejto hry, ale aj u veľa iných existuje parádny program Widescreen Fixer
-
-
ale proc je tak ve hre nastaveny? chapal bych na konzoli, ale na PC. a dle tvyho prispevku predpokladam, ze to ani v plny nejde zmenit bez nejakyho hacku.
-
-
Ten istý problém je u väčšiny PC portov od 2K Games-- BioShock jednotka aj dvojka tým trpeli a fakt len ten program to zachraňuje..ak keď sa mi zdá, že aspoň pri jednotke BioShocku to postupne opravili vývojári patchom a je dosť možné, že také patch vyjde aj pre PC verziu The Darkness 2
-
-
ja bioshock hral trochu pozdeji. takze je mozne, ze to byl duvod, proc to bylo zrovna ok.
-
-
-
-
-
Pekna recenze, dekuji.
-
Prosím můžete mi pomoct, mám s tou hrou zásadní problém dělalo to demo a dělá to i plná... Když zapnu hru, mám jen černou obrzovku a nic se neděje, když ale kliknu, na vteřinku tam skočí fialový kolečko načítání a pak už jen vidím kurzor slyším zvuk ale nikde žádné menu... Už si nevím rady protože jsem zkusil všechno...
-
-
Co máš za OS? Visty, Win7? Někdy stačí instalovat tim způsobem, že klidkneš pravým tlačítkem myši a dáš "spustit jako správce". Stejně tak potom zkusit změnit kompaktibilitu .exe souboru (třeba na XP-SP2/3
Zkus a uvidíš. Jinak drivery.... nebo to zkus spusit ne jako fullscreen a uvidíš, třeba to tak pojede. Pak se dá hledat problém v enginu. -
-
Neblázni tohle jsou zákldní věci všechno jsem to už vyzkoušel, mám win 7 hardware zvládá i Battlefield 3 takže tím to nebude a mno mám to samozřejmě stažené, hra se mi líbí a chtěl jsem jí koupit (hlavně kvůli coop) ale ne bez vyzkoušení... Jo mám atinu drivery 12.1 Zkoušel jsem i starší.
S tím fullscreenem, do menu se nedostanu respektive dostanu ale nevidím ho takže to nemůžu změnit v nastavení a přes alt+enter to sice hodím do okna ale nepomůže to a nenašel jsem žádnej Config ve kterém bych si mohl pohrát s nastavením... -
-
atinu drivery 12.1 mám a hra jela v pohodě
-
já měl podobnej problém s Hitmanem 2. Nepomohla ani reinstalace hry, až když jsem asi po roce reinstaloval OS (nějaká špatná knihovna)
-
-
-
odinstaluj ji, o nic nepřijdeš
-
-
Jestli si ji koupil, tak má právo chtít ji hrát.
Na druhou stranu koupit si plnou po tom, co ti nejde demo... to zavání nečím jným... *1*
-
-