-
většina (ne všichni samozřejmě) lidí co hrála jedničku a líbila se jim tak se jim logicky dvojka líbit asi nebude, (počítám se mezi ně) zato PCčkáři si ji užívají protože je ve světě PC her něčím novým, originálním. Kdyby ale dostali na PC jedničku, tak by dvojku zahrabali, vyhodili, spálili a nikdy by si nani nevzpoměli
-
-
hral jsem to na PC a rikal jsem si ze jestli takhle vypada jedna z tech lepsich konzolovejch her, tak maj sakra co dohanet, pro me hra v hodnote spis 300Kc a to jen diky pribehu, kterej na tom byl nejlepsi, ale znam mnohem lepsi pribehy
-
-
nadhod aspon 5 fps s mnohem lepsim pribehem, rad si je zahraju, dik.sem zvedavej s cim prides.
-
-
nemluvil jsem jen o pribezich z FPSek, ale her vseobecne.ale pokud trvas na FPS, tak treba Crysis, dokonce i Crysis 2 (ktery se mi ale libilo jeste min nez Darkness II, ale pribeh peknej), Bioshock 1 a 2, Gears of War, Half-Life 2, Prey. navic nerikam ze to melo spatnej pribeh, jen ze znam lepsi (pro me). kdyz se tobe natolik libil, v poradku, ti to prece neberu
-
-
crysis ani nahodou, to se prober.Bioschock a half life nepocitam, kdo hraje fps, tak to hral min. 3x, to sou proste slagry o kterejch kazdej vi.Gears of war, tady nvm mam jen pc, ale prvni dil se taky necape, mozna jako serie.Prey uznavam, zajimava a originalni hra.
-
-
v poradku, mas jinej nazor, ale me se libil vic pribeh crysis nez darkness II, bioshock a half-life pocitej, ptal ses na FPS a je mi jedno kdo to kolikrat hral, proste lepsi pribeh to ma
-
-
-
cos hulil?
-
-
wait... What?
-
-
-
Tak teď nevím, jestli mluvíš o dvojce nebo o jedničce (což je blbost)...
-
-
o dvojce samozrejme, s jednickou porovnavat nemuzu, nikdy jsem ji nehral
-
-
-
tady nemám co vytknout
-
-
Konečně recenze na games.cz, s kterou lze plně souhlasit! Autor nežvatlá kraviny, nevymýšlí alibismy, ale píše o tom jáká hra skutečně je.
-
pecka hra hlavne kdyz ten imp urve hlavu a pak vytahne triko a vykona potrebu zelenym hnusem bo co to je *14*
-
-
well now, tohle je formou hodnotný příspěvek.
-
-
me tahle hra nechava chladnym
-
od začiatku prekvapivo dobre užastné , po druhom spustení hry klasika strielačka , po treti krat nuda a nuda stejné pasaže stejne kulisy nič nové a ten koniec ,,, už nikdy viac chcel som jednotku hrať po tomto nemam chuť , inak pekna hra ,ale nie je to hra ako každa
-
-
Je to lineární střílečka, to je jasný, že nebude pokaždý jiná. A vůbec mám pocit, že až moc lidí nadává na linearitu, jako by to po GTAčku bylo sprostý slovo.
-
-
Však počkej, za chvíli někteří jedinci začnou tvrdit, že i GTA a SR jsou hry naprosto lineární.
-
-
-
Dovolím si nesouhlasit podle mě MAX 7/10
-
-
za mě teda tak 6/10 pomalu začínám litovat těch peněz..:(
-
-
Nekecej ani jsi to nehrál
-
-
-
Proc tak dlouha recenze. Vzdyt stacilo jen napsat, ze se jedna o dalsi konzoloidni s*anec.
-
-
Neurazej to co chces a nemáš...
-
Tak to se mohlo napsat i o Skyrimu,ale to by se ti už nelíbilo co?
-
-
WTF? 8/10?
...extremne nudna koridorova FPS s nekolikahodinovou kampani je na 8/10 jo? a pak ze ma hodnoceni jeste nejakou vahu. -
-
Sorry, ale víc jsem se u jiné hry za poslední dobu nebavil.
Jo, byla to rychlovka, ale stálo to za to.
A kooperativní mise byly taky super. Samozřejmě jsem hrál za Inugamiho.
A sbírání relikvií taky super. Všechny měly zajímavé popisky a kdo chtěl, mohl se ponořil do lore The Darkness. Jinde by ti napsali tak možná "sesbírej padesát pírek a dostaneš drsňáckej archievement". Tady máš archievement a dozvíš se spoustu o historii samotné Temnoty a Bratrstva, pokud o to máš zájem. A já měl.
Celkově lore měla hra velmi dobře propracovanej a dávkovánej. Hodně mě potěšilo, že i v kooperativní misi za Inugamiho se s tebou Johnny začal bavit o tvým meči Kusanagi. To tam vůbec nemuselo být, ale pro ty, kdo mají zájem o herní svět je to skvělý bonus.
-
-
Dalsi fps blbost...
-
-
Běž si na Gayrim, dík.
-
SOUHLAS! (tohle je na snizeni prilis mnoho velkych pismen)
-
-
Jedna z nejlepsich zalezitosti letosniho roku, doufam si tvrdit ze revoluce v zanru modernich rpg, uzasna a navykova vec, proste spicka zanru, uzasna vec, nato neni slov, tohle se povede snad jednou za 10 let!!
-
-
ježiš! ono to je RPG? *8*
-
-
Ne, pán je zřejmě trol - amatér *3*
-
-
nebo je prostě jen dutej jak bambus :) neomlouvej vsecko amatersky trolismem :D
-
-
-