-
pecka hra hlavne kdyz ten imp urve hlavu a pak vytahne triko a vykona potrebu zelenym hnusem bo co to je *14*
-
-
well now, tohle je formou hodnotný příspěvek.
-
-
no recenzia nebola zla ale viac sa mi pacila na hrej kde to aj dostalo podla mna adekvatnych 6 proste lepsi priemer plnu som nehral kupovat to nebudem a stahovat tiez nie hral som demo a to ma nepresvecilo ani nahodou mozno keby som decko s kopou casu tak hram vsetko zaradom ale teraz investujem rozumne a tento mesiac to bude alan wake
-
-
ty si dobrej hnup. hru si nehral, takze vubec nevis, ale pises sem, ze vic se ti libila recenze na hrej, kde hra dostala ADEKVATNICH 6/10, protoze je to lepsi prumer.nejdebilnejsi veta co sem tendle mesic cetl.pak naky hlody o tom ze si dospelej a hype na alan wake.
todle muze vyplodit jedine Maďar. -
-
no riadne si sa na mne vyburil *4* klud je to len hra a napisal som len svoj nazor demo by ma malo presvedcit a to sa nestalo mozno je to v plnej verzii uplne ina hra komu sa hra paci tak ok no a zaver mojho prispevku nemal vraviet ze je to hra pre deti a super dospelaci hraju alana proste ked som bol mladsi stahoval a hral som vsetko zaradom teraz je casu menej hier kupim tak osem za rok tak som uz trochu priebercivy
-
-
-
Překvapivě dobrej příběh a podle mě jeden z nejsilnějších konců! Nečekal jsem to, ale za dlouhou dobu konečně zábavná a originální střílečka. 8/10 si hra určitě zaslouží.
-
Konečně recenze na games.cz, s kterou lze plně souhlasit! Autor nežvatlá kraviny, nevymýšlí alibismy, ale píše o tom jáká hra skutečně je.
-
Prosím můžete mi pomoct, mám s tou hrou zásadní problém dělalo to demo a dělá to i plná... Když zapnu hru, mám jen černou obrzovku a nic se neděje, když ale kliknu, na vteřinku tam skočí fialový kolečko načítání a pak už jen vidím kurzor slyším zvuk ale nikde žádné menu... Už si nevím rady protože jsem zkusil všechno...
-
-
Co máš za OS? Visty, Win7? Někdy stačí instalovat tim způsobem, že klidkneš pravým tlačítkem myši a dáš "spustit jako správce". Stejně tak potom zkusit změnit kompaktibilitu .exe souboru (třeba na XP-SP2/3
Zkus a uvidíš. Jinak drivery.... nebo to zkus spusit ne jako fullscreen a uvidíš, třeba to tak pojede. Pak se dá hledat problém v enginu. -
-
Neblázni tohle jsou zákldní věci všechno jsem to už vyzkoušel, mám win 7 hardware zvládá i Battlefield 3 takže tím to nebude a mno mám to samozřejmě stažené, hra se mi líbí a chtěl jsem jí koupit (hlavně kvůli coop) ale ne bez vyzkoušení... Jo mám atinu drivery 12.1 Zkoušel jsem i starší.
S tím fullscreenem, do menu se nedostanu respektive dostanu ale nevidím ho takže to nemůžu změnit v nastavení a přes alt+enter to sice hodím do okna ale nepomůže to a nenašel jsem žádnej Config ve kterém bych si mohl pohrát s nastavením... -
-
atinu drivery 12.1 mám a hra jela v pohodě
-
já měl podobnej problém s Hitmanem 2. Nepomohla ani reinstalace hry, až když jsem asi po roce reinstaloval OS (nějaká špatná knihovna)
-
-
-
odinstaluj ji, o nic nepřijdeš
-
-
Jestli si ji koupil, tak má právo chtít ji hrát.
Na druhou stranu koupit si plnou po tom, co ti nejde demo... to zavání nečím jným... *1*
-
-
-
většina (ne všichni samozřejmě) lidí co hrála jedničku a líbila se jim tak se jim logicky dvojka líbit asi nebude, (počítám se mezi ně) zato PCčkáři si ji užívají protože je ve světě PC her něčím novým, originálním. Kdyby ale dostali na PC jedničku, tak by dvojku zahrabali, vyhodili, spálili a nikdy by si nani nevzpoměli
-
-
hral jsem to na PC a rikal jsem si ze jestli takhle vypada jedna z tech lepsich konzolovejch her, tak maj sakra co dohanet, pro me hra v hodnote spis 300Kc a to jen diky pribehu, kterej na tom byl nejlepsi, ale znam mnohem lepsi pribehy
-
-
nadhod aspon 5 fps s mnohem lepsim pribehem, rad si je zahraju, dik.sem zvedavej s cim prides.
-
-
nemluvil jsem jen o pribezich z FPSek, ale her vseobecne.ale pokud trvas na FPS, tak treba Crysis, dokonce i Crysis 2 (ktery se mi ale libilo jeste min nez Darkness II, ale pribeh peknej), Bioshock 1 a 2, Gears of War, Half-Life 2, Prey. navic nerikam ze to melo spatnej pribeh, jen ze znam lepsi (pro me). kdyz se tobe natolik libil, v poradku, ti to prece neberu
-
-
crysis ani nahodou, to se prober.Bioschock a half life nepocitam, kdo hraje fps, tak to hral min. 3x, to sou proste slagry o kterejch kazdej vi.Gears of war, tady nvm mam jen pc, ale prvni dil se taky necape, mozna jako serie.Prey uznavam, zajimava a originalni hra.
-
-
v poradku, mas jinej nazor, ale me se libil vic pribeh crysis nez darkness II, bioshock a half-life pocitej, ptal ses na FPS a je mi jedno kdo to kolikrat hral, proste lepsi pribeh to ma
-
-
-
cos hulil?
-
-
wait... What?
-
-
-
Tak teď nevím, jestli mluvíš o dvojce nebo o jedničce (což je blbost)...
-
-
o dvojce samozrejme, s jednickou porovnavat nemuzu, nikdy jsem ji nehral
-
-
-
tady nemám co vytknout
-
-
hmm, ty screeny vypadaji nejak divne. prijde mi, ze to ma trochu moc male FOV. uz demo mi prislo nejaky klaustrofobni. nikoli z uzkych prostor, ale z tuneloveho videni.
-
-
Ta tento problém (FOV) u tejto hry, ale aj u veľa iných existuje parádny program Widescreen Fixer
-
-
ale proc je tak ve hre nastaveny? chapal bych na konzoli, ale na PC. a dle tvyho prispevku predpokladam, ze to ani v plny nejde zmenit bez nejakyho hacku.
-
-
Ten istý problém je u väčšiny PC portov od 2K Games-- BioShock jednotka aj dvojka tým trpeli a fakt len ten program to zachraňuje..ak keď sa mi zdá, že aspoň pri jednotke BioShocku to postupne opravili vývojári patchom a je dosť možné, že také patch vyjde aj pre PC verziu The Darkness 2
-
-
ja bioshock hral trochu pozdeji. takze je mozne, ze to byl duvod, proc to bylo zrovna ok.
-
-
-
-
-
Je to kratke, nema to multiplayer, grafika nic moc a umela inteligence neni moc inteligentni. A 8/10!
Jarku, v tehle dobe opravdu vychazeji ty nejlepsi hry, zacinam tomu verit. Pod 8/10 jde malo co, to uz musi bejt! -
-
Grafika je solidní a přináší víc atmosféry než ta v B3.
-
Mulťák to má.
-
-
Multak to ma? Asi mne zmatla hlaska "Multiplayer jako takový zde sice není". :)
No pochopil jsem to tak, ze namisto MP je tady maly pribehovy bonus, ktery poodhali neco malo ze zakulisi a da se hrat az ve ctyrech. Nebo jen ve ctyrech? Na kazdy pad proste jakysi coop singl, ne multak jako takovy? -
-
Až ve čtyřech. A jo no, je to kooperativní kampaň, která se odehrává na pozadí hlavního příběhu. Ale dobře, kompetitivní můlťák tam není.
Můžeš to hrát i sám, ale je to dost záhul. Já začal na třetí obtížnost a u prvního bosse jsem musel na dvoječku. Pak jsem v pár částích musel použít klávesnici a myš, abych to mohl všechno přesně vystřílet. A druhej boss je opravdu dělanej pro více lidí, v jednom je dost těžkej a musel jsem s obtížností až na jedničku.
-
-
Ale že tady má pomalu každá hra 8/10 a víc
od doby vydání "slavné" recenze na poslední Deus Ex , je bohužel smutný fakt... -
-
Spis se mi zda, ze od jiste doby sla proste latka dolu, hraci (i takzvani herni novinari) proste ohnuli hrbet, prestali ocekavat zazraky a berou co je. Tupy konzolovy mainstram, delany pro americke ovecky a zbytek sveta. Takze to co by driv dostalo nalozeno (5-6/10) je dneska povedena hra co zabavi (7-8/10) a vsechno co se da jen trochu pochvalit a vydrzi to tech 5-6 hodin je hit s jasnym skore 9/10. Jo a taky se za posledni rok-dva vyrojilo hodne desitek, tady na Games i jinde, ale... to nevim jak si vysvetlit. Asi uber hry a jedna legenda vedle druhe. Asi se to ti vyvojari konecne naucili delat. :)
-
-
Keby hry dostavali adekvatne cislo k ich hodnote tak by klesli zisky a urcite by to ovplyvnilo aj samotne herne redakcie. Najlepsie si spravis obraz z gameplay videa a nie z nejakeho textu a screenshotov
-
Když už se zamýšlíš nad minulostí, tak 6 bodů dřív neznamenalo naloženo. 6 byla prostě celkem zábavná hra.
-
-
Posun v hodnocení ke stupnici 5-10 se děje víceméně všude.
-
-
ono jnde spíš o to že ty maximální braky se ani nerecenzují viz. německý simulátory všehomožnýho :-) Asi by na ně neměl žádnej recenzet nervy
-
-
v levelu se dycky najde naka perla, ktera dostane 2 nebo 3, sou to ty nejlepsi recenze hehe.
-
-
-
-
-
-
hrál sem demo a jako ani nahodou, oproti jedničce je to totální sr@čka. Podělali, ale tim myslim opravdu zk*rvili grafiku a hratelnost zadupali do země, SHlT. za mě tak 3/10
-
hral jsem demo, ale to mi stacilo a dokonce zivota uz budu tvrdit, ze je to srajda *4*
-
-
máš plus předsedo
-