Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Je pravdou, že jsou měsíční poplatky téměř zárukou (alespoň papírově) vyspělejší komunity, ale i tak mi přijde mnohem lepší systém, co má GW2 - koupíš hru a dál už se o žádné poplatky nestaráš. Prakticky to vyjde nastejno s tím rozdílem, že Ty ušetříš, hraješ-li to pár měsíců (což by kvalitní MMO mělo nabízet, nejsi-li rusher).
  • okrem wow ma mesacne poplatky este aj eve online ale to ma dvojity model platenia za hru takze ak je clovek sikovny nemusi do hry vrazit ani cent
  • otazka je jeslti tu hru lidi vydrzi hrat dyl jak mesic nebo dva. silna znacka neznamena hned kvalitni endgame. posledni dobou vsechny velkohuby mmo pohorely a to ani nemuseli chtit po lidech hned penize. snad uz to zase nejaka dokaze chytit a par mesicu nepustit
  • Mozu mi vylizat cokoventil. Jednak na MMO nemam chut ani cas a jednak by sa toto znasilnenie TES sveta ani nemalo volat TES. Este to priklincuju mesacnymi poplatkami ako v stredoveku. Skonci to ako TOR, v kakaci MMO historie.
  • Black_Hand
    nezapomen na 20% DPH (2.248 euro). to v americe neni.

11,24 + 0,2 * 11,24 = 13.488 euro

(pro rypaly, vim, mohl jsem nasobit 1,2, ale chtel jsem to prehlednejsi)
  • vies ako :D ja mam dobru mamicku
  • Ty vole 50 eur co to je, ja davam trikrat tolik
  • walltar
    Tak já si třeba ty poplatky rád zaplatím ... když to bude znamenat, že si zahraju hru ve které nebude f2p odpad. Jak přejdou na F2P tak se hrou končím ... ty poplatky to nic není, sem dneska dal víc za oběd.
  • Tilwaen
    Nedej se! Je na čase jí ukázat, že takto tedy ne, a postavit se na své vlastní nohy.
  • Tak musi z toho udelat poradny p2w, pak budou ryzovat na wallet warriorech.
  • Tak konečně můžeme začít tipovat, kdy budou donuceni přejít na F2P, dal bych jim tak rok, max. rok a půl. Člověk by řekl, že po SW:TOR už všem dojde, že i přes slavnou značku a samotnou slušnou hru je tenhle model už prostě mrtvej a stěží ty hry uživí, natož aby vydělával.... Ale co, třeba se pletu a fanoušci Skyrimu budou fanatičtější než ti od Star Wars a nebo to prostě bude jenom lepší hra a dokáže si ty lidi udržet.... uvidíme ;)
  • walltar
    Buď rád, že to nebude 15$ a 15€ ....

Přičti si 17% VAT a máš tam těch 13€ ... za to můžeš poděkovat EU, za to Zeni nemůže.
  • Tilwaen
    Přesně tak. Ono je to vlastně paradoxně smutné, že zpočátku poplatky vyrýžují na fanoušcích a fanboyích, na kterých by jim mělo nejvíce záležet *2*
  • stetky!
    15$ alebo 13€?
    terajsi kurz je 15$ 11,24€
  • Bestie nenazrany, nic jim nedam.
  • Akoze nikto? Moja mama odomna bere 50eur mesacne za byvanie... :(
  • Obecne nejsem proti poplatkum. U wow jsem je platil rad. ALe moc tomu u elder scrolls neverim...
  • dost mozna i min nez rok... dyt krom WoWka uz snad nikdo mesicni poplatky nevede...
  • Stačí si počkať rok na F2P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit