Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tim bych se mohl prit, jelikoz u telefonu si vybres pausal a sluzby, ktere ti vyhovuji a mas k nim alternativu. U tohoto produktu alternativu mas pouze v podobne jine hry.
    Tato hra muze byt vyborna, ale nemas moznost si vybrat vlastni "pausal". Co se tyce kabelovky, tak si ji tez nevyberes pokud vis, ze na to nemas cas a nepotrebujes mit 50+ programu.
    Samozrejme nepocitam lidi, kteri jsou bohati a je jim jedno, zda budou platit kabelovku a nikdy se na ni nepodivaji.
  • Pretoze som slobodny obcan Europskej unie a mam pravo vyjadrit svoj nazor.
  • Nejlepsi platebni model ma The Secret World-koupis si hru(za par kacek) a vse mas zcela zdarma bez jakehokoliv omezeni. Zady hloupy F2P model.
    Dokupujes si jen pripadne nove DLC,kde se ceny pohybuji v radu stokoruny.
  • Možná to někteří vědí ale pro ty co ne tu mám takové malé info. Když se hlasovalo mezi zájemci/fanoušky/hráči, tak nejvíc lidí hlasovalo pro tento model placení. Hlas lidu je hlas lidu.
  • servery neco stoji,lide taky potrebuji platy,
    a jake dodatky podle tebe jsou zdarma??dawnguard,heartfire,dragonborn za to taky musis zaplatit,to nemas zdarma,zdarma mas jen opravne patche.
  • Ano ten model muze znit tez dobre, ale ma to jednu chybu, nekteri by pocitali kazdou minutu a vterinu. MMO jsou postaveny na tom, ze lidi tam i socialne ziji a tzv. blbnou a nekoukaji na cas.
    Placeni za jednotku casu by nicil tento pozitek ze hry, proto se ve vetsine MMO tento zpusob placeni ani nenasazuje.
    Moc dobre znam doby, kdy jsme s kamosi byli v urcite lokalite a vicemene jsme to pouzivali jako chat room. Zarovne se tam blblo a dovadel. Proste obycejny relax.
  • Protoze aby se vybrala pozadovana castka, musel by hrac v prumeru platit treba 1-2 eura za hodinu. A to by bylo daleko absurdnejsi a mene snesitelny nez tech 13e mesicne at uz hraju nebo ne.
  • Neochopil jsem to: "obavali". Ja se obaval prave toho, ze prohlasej, ze to bude f2p. Myslim, ze f2p smejdu z koree tu mame pomerne dost. Pokud bude hra tak dobra jak doufam tak rad sahnu do kesene a kazdy mesic jim ty tri ctyri kila vykakam.
  • Blbost najlepsi system je Secret world , Guildwars . Zaplatis za hru a mas do nej pristup na vzdy. Je tam nejaky ingame shop s oblecenim, petmy a v urcitych intervaloch do hry pridavate platene DLC a vseci su spokojny.
  • Ale tohle je problem kazde sluzby ktera je placena casove. Neomezenej telefon, satelit, kabelovka, parkovani... *7*

Problem toho co je pro me lepsi, jestli kino nebo mesic mmo je taky muj problem a rozhodnu si ho ja. Co se tyce tech 3 stovek, porad jsou MMO (a ted nemyslim f2p a p2w) nejlevnejsi zabavou.

Tvoje zamysleni ma hlavu a patu (100x lepsi nez flame a posty bez myslenky) ale svym zpusobem je to plac na spatnym hrobe. Takhle to proste chodi a nic s tim neudelame.
  • Jdu do toho a docela se na to i těším.. uvidíme jestli mi to vydrží déle než SWTOR (v půli zaplaceného čtvrtého měsíce jsem skončil - nuda).
  • Tilwaen
    Jako že je jasné, že k přestupu na F2P u TESO nedojde? A kde bereš tu jistotu, prosím? *4*
  • za mesic dohrana pribehova linie, mesic grindu dungu, mesic doufani, ze se stane zazrak a bude to zase zabava...odchod...f2p
  • Pokud nemas chut ani cas(?) hrat MMORPG tituly,tak proc tu vubec pises?
  • A co taky GW2 ? Mimo to ja hravam priliz malo (do tyzdna 4-5 hodin), aby som platil 15 eur mesacne za nieco co ine hry ponukaju zadarmo. Ak si MMO nolifer tak sa ti to ovsem oplati.
  • Tilwaen
    Tady by se nejlépe hodil takový model, aby Ti to počítalo reálný čas strávený ve hře - třeba by sis předplatil 50h a mohl bys hrát, kdy by se Ti zamanulo. Celkem se divím, že to ještě nikdo nezavedl (kdyby ano, tak mě opravte), ale ono by to pro ně asi nebylo tak finančně výnosné, jako současné měsíční poplatky.
  • a co ? byla by to snad první onlinovka takhle placená ? *7*
  • je to normalni zapadni mmo.. :D a jestli to nechces tak mas Skyrim
  • Protoze servery atd. mistře kretoši. *6* *15*
  • Proč to prostě není jako u všem normálních her ? Koupím si hru jednorázově v obchodě dejme tomu za 1500 a potom už následné updaty a dodatky budou zdarma.Ne tady jako kretoš budu platit měsíčně jako za nájem *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit