Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale zabudas ze 90% ludi sa v MMO zene za max levelom a endgame, maximalne sa spravy pribehovka a vedlajsaky s navacsim pomerom rychlosti a XP/odmeny. na zvysok sa ti vacsina vykasle a mozu byt sebelepsie, a to este nehovorim ze vacsina ich je prines/odnes/najdy/zaby.
  • Já 11 měsíců, jako u TOR.
  • walltar
    Já byl na obědě sám ...
  • Secret world taky začínalo na měsíčních poplatcích, nemýlím-li se
  • Ja myslel situaci kdy platim neomezenej telefon a platim stejnou castku at provolam 100 minut nebo 1000 minut.
    To ze hra nema dokonaly substitut si taky uvedomuju, hodne lidi tohle vubec neresi. Wow si zaplatim jedine od Blizzardu, Swtor od EA, neposkytuji mi zamenitelny zazitek. A to samy s kazdou hrou. Proto by devs meli dekovat ze delaji hry a ne zidle (atd.), kde to samy co ja muze kazdej cinan prodavat 1000x levnej.
    Ale jak jsem psal, proste to tak je. Platis mesicni castku, je na tobe jak moc to vyuzijes.
  • model sice fajn, ale na te hre je pak videt, ze penez je malo
  • Jinak souhlasim, ze s tim nic neudelame :) Jen ukazuju muj nazor na vec, podle me je to krok spatnym smerem. Leda by to opravdu bylo hodne dobre udelane a byl by to nastupce WoW (mysleno z hlediska poplatku). Tedy ziskal by si svou kvalitou radnou komunitu a na zaklade referenci by se zacali pridavat dalsi lidi, pak by jim ty poplatky zacali vynaset.

Treba se pletu a bude to MMO na jake vsichni cekaji, ale v tomto jsem pesimistickej i kdyz TES serii mam opravdu rad a jsem s ni od zacatku ( od TES: Arena) :)
  • Thorar
    Pokud mě hru nechají nejprve zdarmavyzkoušet a bude se mi líbit, nemám problém s poplatky. Jinak do toho ale naslepo nejdu.
  • Tilwaen
    Tak těch 50,- Kč měsíčně už není takový rozdíl, ne?
  • za mesic nemas sanci dohrat ani u skyrima vsechny questy a pprojit veskere lokace.
    Uz pul roku delam vsechyn questy a cistim dungeony.V zakladnim skyrimu a dawnguardu
    mas 191 dungu,ktere jdou vycistit http://www.uesp.net/wiki/Category:Skyrim-Places-Clearable
    u dragonbornu jdou temer vsechny o poctu questu nemluve a zkus to hrat jeste na legendarni obtiznost.

Hlavni pribeh dohrajes za hodinu,ale vsechny questy a lokace budes davat pul roku.
    A online ma byt mnohem vetsi.
  • Proboha, proč zase 300/m, proč né 250/m, takhle bych do toho klidně i šel :| sice to nevypadá jako žádná sláva, ale určitě mě to odrazuje stejně jak WoW.

btw, to si jde vybrat jestli $ nebo €?... TO snad ne -_- ješte víc $$ tady než WoW?
  • Tilwaen
    To jsem vůbec nevěděla, díky za info *4*
  • V BF3 a COD imho plati server ten kdo ho provozuje, tzn. nakej klan atd. V GW2 mas mikrotransakce.
  • Tilwaen
    V tom máš pravdu. Já si při psaní toho postu výše vzpomněla právě na WoT, kde mi to dost výrazně chybělo, ale to je takové MMO-neMMO.
  • Black_Hand
    to mas z toho, ze si dneska vzal na obed pritelkyni.
  • Dávám jim rok, maximálně dva *3*.
  • Dobře,ale jak je to tedy s hrami jako Battlefield 3,COD nebo z MMO Guild Wars 2 ?
  • Veskoslav
    První s tím ale přišlo GW.
  • WOW v cine :) kupujes si tam cas v hre, neplatis mesacne
  • barinator
    jo tak by se daly popsat moje zkusenosti s MMO *1* i kdyz je fakt, ze proste WoW dokaze porad zabavit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit