Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevíte, jaký v této hře bude soubojový systém?
    • walltar
      Víme ... akční.
      http://www.youtube.com/watch?v=JWXjzLEGV9U tohle je beta video.
  • Jdu do toho a docela se na to i těším.. uvidíme jestli mi to vydrží déle než SWTOR (v půli zaplaceného čtvrtého měsíce jsem skončil - nuda).
  • Neochopil jsem to: "obavali". Ja se obaval prave toho, ze prohlasej, ze to bude f2p. Myslim, ze f2p smejdu z koree tu mame pomerne dost. Pokud bude hra tak dobra jak doufam tak rad sahnu do kesene a kazdy mesic jim ty tri ctyri kila vykakam.
  • Proboha, proč zase 300/m, proč né 250/m, takhle bych do toho klidně i šel :| sice to nevypadá jako žádná sláva, ale určitě mě to odrazuje stejně jak WoW.

btw, to si jde vybrat jestli $ nebo €?... TO snad ne -_- ješte víc $$ tady než WoW?
    • Tilwaen
      Tak těch 50,- Kč měsíčně už není takový rozdíl, ne?
      • Určitě není, chtěl jsem tam napsat 200/m ale nevím proč sm to neudělal. Prostě takhle mě naštvali, protože pokud bych měl za něco platit 300,- měsíčně tak si zkusím konečně WoW na offíku než nový TES online *9* K tomu by každý čekal, že když už by to měl být WoW killer (sebrat WoWku předplatitele, byť jen nachvíli) tak dají o něco lepší cenu ^_^
        Jakože beru to z lehka, zas tak vážný nejsem *3*
        • Tilwaen
          No tvrdit o TESu, který na MMO scénu vlastně ani nic nového nepřináší, že je WoW killer, to je celkem odvážné tvrzení *2*
          • Další důvod mít menší poplatky *1*
            • Tilwaen
              Hehe, tak pokud to bereš takto, tak ano *1*
  • Khanemis
    Tak ona víceméně každá, jak sami říkají, "velká" onlinovka začíná s poplatky a koupenou krabicovkou. Je to pro vývojáře logické, do vývoje nasypali ohromná kvanta peněz a potřebují je rychle získat zpátky. I kdyby ten prodej krabic a předplatných nebyl příliš úspěšný, tak jim po startu vrátí část prostředků poměrně záhy zpátky. Na předplatném pak získají zbytek financí zpátky s tím, že mohou celkem dobře kalkulovat, kolik vydělají v dalších měsících (rozhodně je to průhlednější jak u F2P plateb). A pak si mohou časem přejít na F2P a relativně udržitelně vydělávat už dál. Samozřejmě, že to žádný vývojář neřekne otevřeně - "teď bude tak půl roku až rok hra placená, než se nám prachy investované do vývoje vrátí a pak přejdeme na F2P", protože by tím odradili hromadu lidí, co si hru koupí už z té nejistoty, že kdoví, jestli to někdy bude volně dostupný (skalní fanoušky a lidi, kteří chtějí hrát okamžitě nepočítám, ti se do hraní pustí ať už bude mít obchodní model jakýkoliv).

Takže jen ať to klidně jako krabicovku nejdřív vydávají, hlavně, aby se jim to zaplatilo a až hra časem velmi pravděpodobně na F2P přejde, tak bude už pryč z červených čísel a bude šance, že skutečně nějaký pátek i vydrží. Alespoň tak to vidím já:)
    • Nevrati, zvysuje to naklady, ale pokud ta hra nebude opravdu uspesna, tak se to nezaplati. Navic, prekopavat hru z p2p na f2p = dalsi spousta penez navic. Pokud by odzacatku udelali kombinovanej model = muzes si paltit predplatny nebo (s nejakym drobnym - trebas pomalsi expeni ...) hrat gratis, tak je to v cajku. Ostatne, spousta lidi si rada koupi i oblecky, ktery nic nedelaj.
      • Khanemis
        Pro ně pořád lepší, když se jim vrátí alespoň část najednou. Navíc bych se vůbec nedivil, kdyby ty hry dnes už v základu vyvíjeli s tím, že myslí na pozdější převod na F2P, jen o tom nemluví.

Kombinovaný model by jim byl k ničemu, protože v tom případě by odpadala nutnost jednorázové počáteční investice do krabicovky...a to je to, co jim přinese hned po vydání první velké peníze.
        • To je to, co odradi 50% potencielnich hracu to vubec otestovat ... vazne nebudu davat litr za hru, ke ktery se mesic nepude pripojit, protoze pretizeny servery, a dalsiho pul roku nepude pouzivat XYZ ... protoze KLM ...

Kdyz si sosnu hru, spustim, odehraju mesic (= v mem pripade par hodin, protoze vazne nemam cas u toho sedet 12 hodin denne) a bavi me to + vidim ze to ma nejakej progres, tak si klido neco zaplatim, i kdyz za to nic nedostanu.

Kdyby po me hospodskej chtel prachy driv, nez si sednu ke stolu, tak ho poslu leda dop... Toto nedopadne jinak. Uz ted vidim ja zivy ty pindy proc a nac ... ze se ti naivove kteri si to koupi nemuzou pripojit, jak je mozny, ze nefunguje to ci ono ...

Mimochodem, jen na steamu je takovych ... 100+ f2p games. I kdybys u kazdy vydrzel 14 dnu, tak mas na par let co hrat. Zcela gratis a zcela legalne. A to nemluvim o tom, ze spoustu dalsich games si kdokoli sosne z warezu. => ocekavam, ze jakozto s potencielnim zakaznikem se mnou bude podle toho nakladano => muzu si produkt vpohode otestovat a k placeni me nikdo netlaci ... prave proto, ze jeden klik vedle je 150 jinych.
  • jak by rekl franta fuka, tyhle obri projekty nemuzou fungovat, maj spatnej pomer cloveko hodin/zabava *5*

abychom si rozumeli, nikdo nemuze programovat tak rychle, aby se u toho lidi mohli donekonecna bavit, a pokud na tom nejsou zavisli, tak casem odpadnou (az se vycerpa predstartovni naskok vyvojaru), stejne jako mesicni poplatky (fetaci zustavaj u wow, bavi je to schematicky klikani, nemaj duvod presedlavat)
    • Ono to fungovat muze ... ale ne takhle.
  • Je mi celkem jedno zda to bude f2p nebo měsíční platba.....tohle přeskriptované Wow hrát nebudu, tohle nemá s TES nic společného a je to jen znásilnění značky
    • walltar
      No má to s TES společného celkem hodně ... je pravda, že ústupky udělali kvůli tomu, že to je MMO a má proti sobě hrát hodně hráčů s různým pingem, ale pořád tam pro lidi co mají rádi TES hodně zůstalo, pořád je tam pohled z první osoby, pořád je tam útok na kliknutí myši a pořád se můžeš netrefit ( i když je to mnohem těžší).

Já nevím, ale nepříjde mě, že by to mělo něco společného s wow ... samozřejmě že to není stejné jako SP hra (no kdo by to taky čekal že?) ale tohle označování každého MMO za wow už začíná být celkem ohrané ... navíc když WOW je jenom přeskriptovaný everquest.
      • Nojo, skutečně je tam pohled z první osoby a některé ty skripty nejsou špatné, rozhodně to nepúsobí tak infantilně jako WoW....nicméně boje z první osoby už tak dobře nevypadají, vlastně nevypadají vúbec dobře, taky se mi trochu zdálo že zásahy jsou automatické, stačí mít nepřítele červeně ohraničeného a pak je zásah jistý i když střelím (nebo použiju schopnost) kamkoli. a ty schopnosti co jsem viděl ve videu mi taky moc respektive vúbec k TES neseděli....bojím se, že když to budu hrát, nakonec stejně skončím ve skupině dětí kde budu dělat tanka, hýlera nebo nějakou podobnou klasu z wow a budeme udoláva v dungu elitbose.............................každopádně zatím asi nejlíp přeskriptované wow co jsem viděl, kam se hrabe sw kotor *3*
  • :D vysmech .. takze hodne stesti ,uvidime jak dlouho to vydrzi,,,
  • Nikdy som u žiadneho MMO nevydržal dlhšie ako tyždeň, ale tato hra "vyzera" že je niekde inde...som ochotny platiť, pokial pri tom vydržim a ma to pohlti, v čo dufam, ine hry už pre mňa nebudu, možno partička SC2 :-D.
  • poplatky smysl maji, odfiltruji decka a retardy. jakozto clovek co hraje mmo 15 let me neskutecne vadi posledni roky ten casual dav, se kterym clovek ani nemuze vlezt do dungu jak jsou neschopni. zlate casy ac ci eq1.
    • Soucitim s tebou. Nejdriv si ale v hlave utrid myslenky.*

* poplatky smysl maji, odfiltruji decka a retardy, se kterym(y) clovek ani nemuze vlezt do dungu jak jsou neschopni.

= Jak krasne to ted maji vyfiltrovane ve wowku co....
      • Nejen ve wovku ... kupodivu nejvetsi retardi vetsinou utracej za hru v jakymkoli modelu zdaleka nejvic ... protoze to neumej hrat, tak se bez vsemoznych boostpacku neobejdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit