Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online bude vyžadovat měsíční poplatky
21.8.2013 | Adam Homola
279 příspěvků
-
Všichni tady řeší měsíční poplatek a jestli je to pro člověka moc, nebo jestli je to přiměřený.. Je jasný že pro cizince je 13e či 15doll něco jinýho než pro nás 330Kč...
Ale vemte si to globálně..! WOWko momentálně hraje cca 7,7 mil lidí. Podle vlatního úsudku, kolik lidí cca bude hrát TESO s jeho reklamou a mediální propagandou .... a vynásobte si to těma 330,- korunama měsíčně(plus koupení hry). . . .
zajímavé... -
-
Co s tím má WoW co dočinění? Navíc asi nikdo nedokáže dopředu odhadnout počet hráčů TESO při startu, navíc po půl roce.
-
-
Tss to nepochopil, wowko je jen jako příklad kolik lidí hraje podobné hry, on poukazuje na to, že řikaj že poplatky jsou aby zaplatili ty náklady na udaty a platy těch několik lidí co se o to bude starat atd. Ale ta suma co vyždímají z lidí je někde uplně jinde.
-
-
-
mě by měsíční poplatky neodradily,naopak lepší než F2P a postupné solení peněz z kapsy... Bojím se jen že časem na F2P model stejně přejdou a všichni co to do té doby budou hrát tak budou pěkně naštvaní a myslím že po právu... A druhou obavu mám z toho jak se vývojáři poperou s repetetivností úkolů a neodvratným nástupem stereotypu, je hezké že je tam dvacet druhů skřetů i když se liší jen barvou a statistikami, ale když 100 hodin jen mlátíš a mlátíš tak to dřív nebo později omrzí... Držím palce a doufám jen v to nejlepší, i když možná dost naivně *4*
-
"To, čeho jsme se tak trochu obávali, se teď potvrdilo oficiálně."
Si robis prču dufam. FTFY
"To, v co jsme tak trochu doufali, se teď potvrdilo oficiálně.
F2P do MMO je mor, ktory te hry nici. Viz posledny vykvet Neverwinter.
..."nedávají moc smysl a hrám s poplatky se zrovna extra nedaří. ... WoWko pomalu ale jistě klesá, teď už je “jen” na 7,7 milionech hráčů."
Ta veta si vyznamovo odporuje. Pokial ma niekto 7,7 miliona predplatitelov, tak to dava set sakramensky velky zmysel. Ze wowku klesa pocet ludi je preto je to stara hra a ludia sa uz proste vyhrali. Vsetko casom omrzi. Ta hra je rovnako dobra ako predtym, ale stary hraci uz to nepotrebuju dalej hrat.
Som myslel ze citam veb s novinkami a spravami z herneho sveta, ne blogísek.
A star wars bol (je) prepadak preto lebo je to zla hra, ne preto ze to malo klasicky model predplatneho. Keby ta hra bola dobra tez sa tam nahrne 10mil ludi. Malo to hype, strasne ocakavania, a kde nic tu nic. Aj ked to cislo ludi neni zanedbatlene urcite chceli viac. Ine mensie mmocka by boli radi za tolko hracov.
A este k wowku, ked zacalo tez tam neboli mliony ludi, ale rastlo to casom. MMo ma dlhy zivotny cyklus a rast tam prebieha uplne inak ako v obycajnej hre.
Ked spravia z TSO pardnu modernu MMO tak sa tam nahrnie aj 20mil ludi, ty hraci totiz existuju a radi zaplatia za dobry mmo zazitok. A ked zkombinujete rozne platformy, a na kazdej to bude dobra hra, tak ty ludia sa najdu. -
-
Boze ... kolik hracu wowka pude hrat TES? Uvedom si, ze spousta lidi hraje wowko davno kvuli lidem co znaj a ne kvuli ty hre ... kterou uz maj stejne prolezenou sem tam 20x. A to je ta motivace proc jeste platej - maj tam svy vyskilovany postavy, kamose ... v TES nemaj NIC.
-
jak znam hry od bethesdy tak silne pochybuju ze to bude kvalitni a lidi za to budou chtit platit
-
-
To nendělá bethesda ... Dělá to Zenimax.
-
-
Otazne je kolko s tych 7,7M je cinanov , kde pre WOW funguje iny platobny model, a navyse WOW tazi z toho ze bolo prve moderne mmo, v dobe ked bola konkurencia minimalna, teraz konkurecia v MMO zanre extremna.
-
-
Cinania niesu ludia? To zijeme v modernej globalnej spolocnosti alebo sme furt šulini z vesnice ? Ked to bude hrat aj 10milionov eskimakov tak to na veci nic nemeni.
-
-
Co tak si precitat aj druhu cast tej vety , ktore je podstatnejsia a potom sa vyjadrit ?
-
-
-
-
to si hodne veri teda
-
trololo...davam im pol roka..potom F2P
-
Napíšu sem ještě jednu věc ... pokud by měl někdo víc zájem o tuhle hru tak vás rádi přivítáme na fanstránce kde jsem členem ... http://elderscrolls-online.cz/
Je tam fórum, kde je celkem dost lidí, kteří rádi zodpoví jakoukoliv otázku a téhle hře se celkem věnujeme. -
-
No nevím, ale co vím z doslechu je to, že se tam jen hádáte a šikanujete vlastní uživatele.
Já osobně doporučuji tuto stránku http://www.skyrim.4fan.cz/ , kde se dá dobře pokecat *4* -
-
ne, jde o naprosto standardní herní forum... tzn. je to na míle daleko nějakému odobornému foru, kde se baví odborníci a nadšenci, ale je to zase daleko lepší, než kdejaké jiná fora. Výhodou je pak zájem tvůrců a určitě nejlepší informační servis o TESO. Myslím si, že stránky a forum, o kterém tu je řeč, má solidní úroveň. *3*
-
To by mě zajímalo kde si to doslechl ... já tam chodím pořád a žádné šikanování uživatelů sem tam neviděl. (Jo když někdo dělá problémy a potom dostane ban tak to nevidím jako šikanu.)
A o hádání taky nevím ... je to diskuzní fórum a tam se asi člověk střetu názorů nevyhne, ale většinou je klid.
-
-
-
Jakožto velký fanda TES serie (vivat Morrowind!) jsem si chtěl hru pořídit, ale takhle asi počkam rok až dva na přechod na f2p, protože šance, že poplatky hře vydrží je minimální.
-
-
No pokud nevydrzi, tak ta hra asi zase nebude takovy zazrak. Opravdu dobra hra na poplatcich nema problem vydrzet.
-
-
Pokud by to byl takovy zazrak, tak musi mit miliony hracu a kde by je vzala ... no minimalne z casti by to museli byt hraci wowka ... ti jeste sou nauceni platit.
-
-
-
Klid, stačí rok počkat a bude to taky free to play.
-
13€ za měsíc, hm, no tak nevím jestli bych si radši platil TESO (i když jsem fanda TES), nebo si radši za rok koupil 3 úplně nové hry a ještě by mi zbyly drobné k útratě na GOGu.
-
-
Pokud tě ta hra bude ty tři měsíce bavit tak to určitě cenu má ne? Pokud tě bavit nebude tak ji nemá cenu hrát ani pokud bude zadarmo.
-
-
Hmm tak kdybych chtěl hrát fantasy MMO s měsíčními poplatky, tak si opětovně zaplatim měsíc ve WoWu. A takhle myslim zapřemejšlí největší část MMO hráčů. Resp. ten kdo zkoušel jiná MMO, protože už byl WoWem přesycen, ten se povětšinou vrátil a nebo přestal uplně. A většina fanoušků TES bude stejně jako většina fanoušků SW co se ToRu týče, zklamaná a hrát dlouhodobě nebude.
-
-
Přesně takhle se mluvilo i o nastupujícím WoW :) Že dlouho nevydrží. No uvidíme, našlápnuto mají dobře *3*
-
-
O WoWu se takhle nikdy nemluvilo!!! Naopak se mluvilo o megalomanech, kteří oficielně propagovali že WoW sesadí z pomyslného trůnu MMO. A vzhledem k tomu že se chystá s dalším datadiskem update modelů, pochybuju že se to kdy povede.
-
wow vysel v dobe, kdy proti nemu nestalo nic, proto uspel ... i pres vyraznou zabugovanost ... a pak taky proto, ze vsichni vyrabej jeho kopie. Dneska nikdo nebude ladovat prachy do hry, o ktery nevi, jestli vydrzi dyl nez par dnu ...
-
-
proti WoW stal napriklad Everquest 2, Lineage a dalsi trebas i starsi mmo hry, aspon doufam ze casove to vychazi uz je to davno :) tak nechci kecat ale myslim ze Everquest 2 vysel zhruba stejne navic to byla uz zajeta MMO serie a take fantasy prostredi takze jasnej konkurent to ze neuspel je vec jina
-
-
-