Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ja hral celkem rad za bretony :)
  • TSW? promiň, některý zkratky her nepoznám

edit: tak už jsem pochopil :)
  • Tak snad ano. Pokud to bude mít něco z TSW a něco z GW2 mohlo by mě to bavit. TSW mi přijde moc volné a já jsem líný do podrobna studovat, jak co k sobě nejlépe pasuje. V GW2 mi systém bez tanků úplně nesedl. Čili něco mezi by bylo pro mě osobně ideální.

Nechám se překvapit. Snad to bude stát za to.
  • Asi nikdo nevíte kolik bude TESO stát ?
  • holec89
    bude pekny sledovat respawn chleba :)
  • No nelze všechny MMO pořád označovat za klon WoW... MMO je MMO... bude tam pobýhat spousta hráčů a plnit různé úkoly.. ale rozhodně spousta věcí bud euplně jinak než WoW... A to už je celkem dlouho u MMO že nejsou jako WoW... To jen tak furt někdo říká že jsou to klony WoW ale to už většinou nejsou... pokud se teda nejedná o nějaké rychlokvašky z Asie
  • Toho co přineslo GW2, možná Tera nebo Neverwinter v soubojích.. rozhodně je to MMO té novější generace.
  • Myslím že je to dobrý krok kupředu. Sám sem přemýšlel nad tím jak se toto dá vyřešit bez toho aniž by museli být striktní classy.. protože mě osobně classy vadí pač někdy kombinují špatné věci.. třeba chci být bojovník co používá meč a štít a zároveň lehčí zbroj.. ale classy mě třeba dovolí nemít štít vůbec nebo mít jen těžkou zbroj.. Myslím že je naprosto fajn to takhle nechat být protože si myslím že to bude mít pouze plus... Hráči si budou svoje role moct upravit podle svého, ale zároveň sem si jistý, že většina hráčů se stále bude sama dělit na různé role, protože to mají zažité a protože to tak celkem funguje... To že dáte hráčům možnost si "v podstatě" vyrobit vlastní classu tak z toho nikdy nevzejdou šílenosti, vždy si hráči utvoří nějakou rozumnou classu, už jen proto že jsou zvyklí tak hrát a nebo proto že si s třeba nabijou pusu s nějakým podivným hybridem. Ale každopádně budou mít možnost si třba volit zbraň či zbroj, Takže budu pořád válečník, ale nebudu omezený třeba na jeden typ zbraně nebo zbroje... A mimo to být schopný suplovat jinou classu také není na škodu. Pokud třeba budete válečník DPS válečník hlavně s tim že budete umět také suplovat trochu heal... tak to je jen dobře... V momentech kdy je třeb amálo healů a hodně DPS, což se stává často... A zároveň hráč může sem tam ochutnávat různé jiné role aniž by musel znovu postavit nějakou postavu v určité classe...
  • ono záleží jak je ta hra postavená, já třeba občas hraji STO kde to rozdělení na ty klasický role je méně účiné než když každý umí od každého něco
  • ať už to je
  • walltar
    To pokud vím by mělo jít. Minimálně můžeš otevřít bednu (a podobně) jak v SP tes hrách a v nich bude taky loot. V nějakém videu sem viděl, jak bral chleba ze stolu.
  • walltar
    No tak já bych řekl, že wow klon to nebude ... pokud teda každý themepark nebereš jako wow klon. Soubojový systém bude jiný, povolání fungují jinak, resource systém je jiný, PvP funguje jinak ... já bych řekl, že je to takové další posunutí toho co nám přineslo GW2.
  • Upálím tě trošku a něžně.
  • Mě by se i líbilo kdyby byl loot nejen z mrtvých nepřátel, ale i z věcí které najdu například válet se na stole. Prostě klasicky sbírat věci které najdu různě v jeskyních, domech či v lese jak tomu v sérii TES vždy bývalo.
  • Za redguardy sem hral moc rad. Vynikající šermíři!
  • Pořád mám obavy, že to bude Tes-WOW, takováto mírná úprava nic neřeší dokud se budou v klíčových věcech držet "zažitého osvědčeného konceptu", půjde opět jen o WOW klon # 1001 a ve výsledku větší nebo menší propadák.
    Ale moc rád bych se pletl, protože svět TES mám už od stařičké Areny na 12 disket moc rád.
  • Proč ne, taky by to nebyl první Redguard, viz. The Elder Scrolls Adventures.
  • Na Tes O se těším.Ale!Pamatujete si jak si Bethesda zaregistrovala tu značku Redguard?Myslím že to nebude Dlcčko(navíc řekli že další nebudou)ale zbrusu nová hra ve světě Tes...Můj názor prosím neupalujte mě a jestli jo tak jen trošičku.
  • Příjde mi to jako snažit se odlišit od zažitých principů za každou cenu, ale..... Těchto hybridních tříd co umí od všeho trochu už jsem zažil spoustu, ale když příjde na lámání chleba v top dungách či Raidech, tak pokud nejste čistokrevnej tank, tak chcípnete, pokud nejste vyloženě healer, tak nic neuhealujete, a jako že dmg hrdinové budou pižlat bose 2 hodiny, protože umí taky od všeho trochu.... mno nevim..... Snad se jim to povede líp, než ostatním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit