Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doba kedy som za hranie mesačne platil je už naštastie dávno za mnou. Myslím si, že mesačné poplatky sú v tomto prípade správnym krokom. Na začiatku hra pritiahne dosť platiacih hráčov aby z toho tvorcovia hry mali pekné peniaze. Uvidíme kde sa hra bude nachádzať po roku, roku a pol od vydania a koľko bude mať aktívnych platiacich hráčov. Svoju stabilnú hráčsku základňu by si hra mohla udržať.
    • Porad nechapu lidi, co jim prijde divneho na tom, platit mesicne napr. 300kc za MMO titul.
      • Ja nechapu zas lidi, kteri mesic co mesic soli 3kila za hru, kterou si zahrajou 5 vikendu v roce par hodin ...
      • každej nemá denně čas na hraní. pak platíš aniž bysis skoro zahrál. co je na tom k nepochopení?
        • Když nemas cas, nemá smysl abys jakekoliv mmo hral, at uz placene ci f2p.
          • To je blbost. MMO se dá hrát jen pár hodin měsíčně. Nechápu, proč hloupí a omezení hráči dělají z MMO grindovací hon. MMO jsou z velké části ubohé právě díky ubohým hráčům. *7*
          • a preto cínania platia aj za WOW hodinovo, nie mesacne.
            • Niekedy človek nemá v mesiaci toľko času aby mu mesačné preplatné vyhovovalo. Ale si mysím, že aj tak si človek môže užiť mmo, aj keď pri tom nesedí denne niekoľko hodín. Samozrejme neodsudzujem ľudí čo platia mesačne za hranie, aj ja som kedysi k nim patril *5*
  • XorxoxTalarius
    Tak vypada to zajimave, konecne neco kde nebudu muset jako kruta klikat na tisic ikon abych neco zabil ...
    Jsem zvedav jestli si tam budu moci udelat Nekromanta :D
    • Nekromant bez tisice ikon v mmo moc nejde k sobe:) A jinak tohle kdysi vymyslel Peter Molyneux, hry které se daji ovládat jednim ci dvěma cudliky, ještě v době kdy mu často za hlavou svitil napis Microsoft:)
  • MrSanta
    Ajta, láká to láká. Asi podlehnu.
    A konečně se nám do TES světa vrací medium armor *1*
  • Pro ty s mensi rychlosti netu: http://www.youtube.com/watch?v=jU07krDtruw
    Konstruktivni kritika pro redakci - Co treba po te co video pusti prvni cast z bufferu uz nezobrazovat to ohromne kolo loading uprostred obrazu, nebo ho dat do ovladaci listy.
    • A co takhle nespouštět video reklamu na pozadí celého webu ? S čím větší prasárnou přijdete , tím větší počet čtenářů vám ji bude blokovat a koukat po konkurenci :/....
      • Jenže ona žádná relevantní česká konkurence není. Je to smutné, ale je to tak.
        • No nevim, třeba Bonusweb se poslední dobou hodne zlepsil, podezrele často se mi stava ze tam narazim na zajimavej clanek kterej je dobře napsanej.
          • Nehlede na fakt, ze ostatni weby nemaji tolik prispevku jako je na tady. Mas celkem z ceho vybirat, coz se jinde moc nevidi, kdyz je jeden clanek za den mozna za dva nebo i vice.
          • Kopíruje články odjinud. Opakovaně jsem na to upozorňoval. Některé články kopírovali téměř doslova. Já bych je dávno zrušil.
  • Lidem nedochazi jedna vec a to ze TES hry jsou tak oblibene diky modum, ktere zde samozrejme nebudou. Bethesda vzdy vydala polotovar ktery hraci nasledne leta pilovali a vylepsivali. Zenimax se sice docela blysknul s New Vegas ale delat singlovku a mmo je sakra rozdil.
    Priznejme si to TES byly vzdy taky hlavne o grafice a dechberoucich sceneriich, pribeh a hratelnost vzdy hraly az druhe (casto skripave housle). Tady mame grafiku na urovni Morriwindu se spatnou hratelnosti uz na prvni pohled. Navic za to chcou mesicni poplatky coz je v dnesni dobe samo o sobe vpodstate sebevrazda.
    • Seš slepec? Prej Morrowind.. Tohle je graficky mezi MMO hodně silnej nadprůměr (podívej se na Wowko a další kreslený sr*čky).. A hodnotit hratelnost podle traileru, to je taky umění *1*
      Jinak s těma módama máš relativně pravdu..
      • Ehm WoWko? ta hra ma kolik 10 let? Jak vubec muzes tohle zkouset srovnavat a myslet si ze kdyz je to o chlup lepsi nez neuveritelne graficky zastarale WoWko (ktere bylo zastarale uz v dobe vydani) tak je to vlastne super. Nehodnotim podle traileru, gameplay videi je tu uz dost.
        • Aha ty vole.. a proto ty srovnáváš tohle se s Morrowindem starym 11 let, zamysli se nad tim co píšeš než začneš poučovat ;) ..A Wowko neni starý 10 let a navíc pořád běží, neustále dostává aktualizace (i co se týče grafiky) a novej obsah, takže je to vlastně současná hra a navíc i asi největší konkurence TES online.. Takže nevim proč bych tyhle hry nemoh srovnávat frajere ;)
      • Ne ze bych u TES chtel kresleny alias WOW, ale nechapu lidi, co to kritizuji. Je to zpusob ztvarneni hry. Hra nema byt realitou, ma poskytnout dusevni zazitek, to znamena jak vizualni tak i herni. A kazda hra ma vlastni zpusob ztvarneni. Proto kritizovat WoW za grafiku je podle me totalni hovadina. Ja osobne jsem s tim nemel problem, a mam i na druhou stranu rad grafiku u her, ktere to maji hodne realisticke.
        Na druhou stranu se podivejte na grafiku v minecraftu, terrarii vs crysis, skyrim aj. Proc nenadavate na grafiku minecraftu? *7*
        • Co je to za nesmysl? Preci kdyz se nekomu grafika hry nelibi, je naprosto logicke, ze ji zkritizuje ne? Me treba podobne "komiksove" zpracovani taky docela vadi a povazuju ho za neprijemny nesvar soucasnych (zejmena fantasy) her, za ktery z velke casti muze prave wow. Pochopitelne ze kdyz hra bude dobra, muzu to prekousnout, ale vyhrazuju si svoje pravo kritizovat cokoliv, co se mi nelibi :)
          Samozrejme existuji i hry, kam komiksovy vizual perfektne sedi (Borderlands), i kdyz muze na prvni pohled trochu odrazovat (coz se u jednicky stalo me, trochu jsem nad cell shadow ohrnoval nos, ale kdyz uz jsem hral, vysledek byl paradni. Na druhou stranu vizual Borderlands - i pres kreslene pojeti - nevypada jak delany pro male deti a rozhodne na me pusobi lepe, nez styl a la wow). A to mluvim skutecne o grafickem pojeti, ne technicke pokrocilosti/zastaralosti (ted treba hraju Avadon 2).

Mimochodem i z TESO mam v tomhle ohledu smisene pocity. Na nekterych zaberech vidim klasicky strizlivy vizual TES her, nicmene na nekterych jinych se dostavuje takovy nejasny pocit urciteho lehkeho "zwowkovateni", ktery ale uprimne nedokazu uplne presne identifikovat. Mozna proporce zbrani, nebo samotne zpracovani postav a to jak se pri postoji podivne pohupuji, nevim no. Je fakt ze ebony, nebo daedric zbrane a zbroje byly hodne prestrelene i v TES.
    • kdyz spominas morrowind tak mmo s takovou temnou atmosferou bych si dal, pisecne boure, povrch jak na marsu, močaly
  • Výborně, opravdu hezká MMO tu podle mě nebyla od Age of Conan (OK, Secret World vypadal hezky). TESO vypadaly ze začátku hodně papírově, ale na tomhle videu už začínají vypadat pěkně - moc se těším!

Samozřejmě zatím nevíme, jak se to bude hrát - na videu nevidím chat, ikonky ani další části UI. Snad to Zenimax nějak dotáhne, aby to byla zábava hrát. Ale svět vypadá na poměry MMO velmi pěkně.
  • Takže souboje jsou realtime? Dřív jsem někde čet že bude jen "klikání na čtverečky" ..
  • Kinet1c
    Mne sa to zatial paci, ked dosiahnu, expenie aj tym, ze budu zaujimave questy a nie len farmarcenim priser, tak to bude jedna skvela online hra, kde si najdu svoje aj ty co su radsej single player orientovany aj ty co maju radi skupiny ludi s podobnym cielom (zabit, znicit, dobit nieco). Osobne by my nevadilo ani mesacne platit, tie poplatky nebudu urcite nejake extremne a hlavne sa tym mozno odstrani mnoho malych hlupych deti, co ani nevie co stiahlo, chce iba ist a zabit vsetko co sa pohne, alebo mozno nie :D. Skratka, je my jedno ci to bude F2P ci to bude P2P, jedno je iste, je to zjednodusene ako posledny skyrim a pravdepodobne uz hry typu Morrowind sa nevratia, ale nevadi no, taky je zivot.
    • Nevsim sem si ze by ve wowku nebylo mnoztvi malych hloupych deti, ktery chtej jen zabit vsechno co se hejbe ... a wowko je placeny.
  • Pokud máte zájem se o Elder Scroll Online dozvedět něco více tak navštivte jedinou cz/sk fan stránku elderscrolls-online.cz - novinky, videa, diskuze a další.
    • tve ... dalsi spammer ...
  • no je sice pekny.. ze to je takovy jakoze varibilni class system ale kdyz se pridavaji staty tak jaksi pres str tezko udelam slusneho maga.. takze zase tak free to neni
    • MrSanta
      STR tam není. Můžeš mu dát kus do many a kus do staminy. Tak budeš moct kouzlit a mydlit zároveň.
    • http://tgchan.org/kusaba/questarch/src/130654916571.jpg well... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit