Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidem nedochazi jedna vec a to ze TES hry jsou tak oblibene diky modum, ktere zde samozrejme nebudou. Bethesda vzdy vydala polotovar ktery hraci nasledne leta pilovali a vylepsivali. Zenimax se sice docela blysknul s New Vegas ale delat singlovku a mmo je sakra rozdil.
    Priznejme si to TES byly vzdy taky hlavne o grafice a dechberoucich sceneriich, pribeh a hratelnost vzdy hraly az druhe (casto skripave housle). Tady mame grafiku na urovni Morriwindu se spatnou hratelnosti uz na prvni pohled. Navic za to chcou mesicni poplatky coz je v dnesni dobe samo o sobe vpodstate sebevrazda.
    • Seš slepec? Prej Morrowind.. Tohle je graficky mezi MMO hodně silnej nadprůměr (podívej se na Wowko a další kreslený sr*čky).. A hodnotit hratelnost podle traileru, to je taky umění *1*
      Jinak s těma módama máš relativně pravdu..
      • Ehm WoWko? ta hra ma kolik 10 let? Jak vubec muzes tohle zkouset srovnavat a myslet si ze kdyz je to o chlup lepsi nez neuveritelne graficky zastarale WoWko (ktere bylo zastarale uz v dobe vydani) tak je to vlastne super. Nehodnotim podle traileru, gameplay videi je tu uz dost.
        • Aha ty vole.. a proto ty srovnáváš tohle se s Morrowindem starym 11 let, zamysli se nad tim co píšeš než začneš poučovat ;) ..A Wowko neni starý 10 let a navíc pořád běží, neustále dostává aktualizace (i co se týče grafiky) a novej obsah, takže je to vlastně současná hra a navíc i asi největší konkurence TES online.. Takže nevim proč bych tyhle hry nemoh srovnávat frajere ;)
      • Ne ze bych u TES chtel kresleny alias WOW, ale nechapu lidi, co to kritizuji. Je to zpusob ztvarneni hry. Hra nema byt realitou, ma poskytnout dusevni zazitek, to znamena jak vizualni tak i herni. A kazda hra ma vlastni zpusob ztvarneni. Proto kritizovat WoW za grafiku je podle me totalni hovadina. Ja osobne jsem s tim nemel problem, a mam i na druhou stranu rad grafiku u her, ktere to maji hodne realisticke.
        Na druhou stranu se podivejte na grafiku v minecraftu, terrarii vs crysis, skyrim aj. Proc nenadavate na grafiku minecraftu? *7*
        • Co je to za nesmysl? Preci kdyz se nekomu grafika hry nelibi, je naprosto logicke, ze ji zkritizuje ne? Me treba podobne "komiksove" zpracovani taky docela vadi a povazuju ho za neprijemny nesvar soucasnych (zejmena fantasy) her, za ktery z velke casti muze prave wow. Pochopitelne ze kdyz hra bude dobra, muzu to prekousnout, ale vyhrazuju si svoje pravo kritizovat cokoliv, co se mi nelibi :)
          Samozrejme existuji i hry, kam komiksovy vizual perfektne sedi (Borderlands), i kdyz muze na prvni pohled trochu odrazovat (coz se u jednicky stalo me, trochu jsem nad cell shadow ohrnoval nos, ale kdyz uz jsem hral, vysledek byl paradni. Na druhou stranu vizual Borderlands - i pres kreslene pojeti - nevypada jak delany pro male deti a rozhodne na me pusobi lepe, nez styl a la wow). A to mluvim skutecne o grafickem pojeti, ne technicke pokrocilosti/zastaralosti (ted treba hraju Avadon 2).

          Mimochodem i z TESO mam v tomhle ohledu smisene pocity. Na nekterych zaberech vidim klasicky strizlivy vizual TES her, nicmene na nekterych jinych se dostavuje takovy nejasny pocit urciteho lehkeho "zwowkovateni", ktery ale uprimne nedokazu uplne presne identifikovat. Mozna proporce zbrani, nebo samotne zpracovani postav a to jak se pri postoji podivne pohupuji, nevim no. Je fakt ze ebony, nebo daedric zbrane a zbroje byly hodne prestrelene i v TES.
    • kdyz spominas morrowind tak mmo s takovou temnou atmosferou bych si dal, pisecne boure, povrch jak na marsu, močaly
  • Takže souboje jsou realtime? Dřív jsem někde čet že bude jen "klikání na čtverečky" ..
  • Výborně, opravdu hezká MMO tu podle mě nebyla od Age of Conan (OK, Secret World vypadal hezky). TESO vypadaly ze začátku hodně papírově, ale na tomhle videu už začínají vypadat pěkně - moc se těším!

    Samozřejmě zatím nevíme, jak se to bude hrát - na videu nevidím chat, ikonky ani další části UI. Snad to Zenimax nějak dotáhne, aby to byla zábava hrát. Ale svět vypadá na poměry MMO velmi pěkně.
  • Tohle MMO bude katastrofa epických rozměrů. (Wildstar taky.)

    Ostatně každá TES hra byla absolutně příšerná svým vlastním způsobem, takže se teším, co nového TESO předvede.
    • Když tě TES nebavilo zjevně, proč se vyjadřovat k TES MMO? Mě taky nezajímá fotbal, tak se vůbec nezajímám o hry typu Fifa a ani nečtu zdejší články o takových hrách. *3*

      TES hry jsou lehce nadprůměrně ale díky komunitě je z nich velký nadprůměr. Bez komunity by asi bylo všechno jinak.
      • A prave diky otevrenosti jsou ty hry velkolepe svym zpusobem .) I pres titul nejzabugovanejsi hra vsech dob jsem si Daggerfall naprosto uzival a bavil me. Takovy velky a otevreny svet tu do te doby nebyl.. *5*
    • Proc hned hate kdyz ocividne jsi TES hram moc nevenoval cas, ci je nepochopil?
      Nebo jinak: "pokud neco nemas rad, nemusi to nezbytne znamenat ze to nesmi mit rad nikdo jiny a ze je to nejhorsi co lidi mohou potkat"
  • jak znam tyhle jejich zabugovane enginy tak tam jiste nebude pve, kde hráči nebudou zneuživat ruzny exploity a pvp si uz s timhle enginem plnym bugu vubec neumim predstavit.
    prakticka pripominka: kamera je moc nizko a je blby prehled
    • P.S.
      ačkoliv mam fantasy rad tak tohle tady uz proste stokrat bylo a chtelo by to nejakou inovaci žánru, prijít s necim originalnim a ne jen zas dalsi hra na hrdiny kde zabijite monstra a shanite lepší gear
      • deridon
        sice se o tom ještě moc neví, ale inovativní a teď myslim, doopravdy už inovativní.. mi připadá Everquest Next, na ten jsem zvědav asi nejvíce na poli MMO, ale kdo ví jak to zase dopadne
  • MrSanta
    Ajta, láká to láká. Asi podlehnu.
    A konečně se nám do TES světa vrací medium armor *1*
  • Když mmo hra prejde na f2p model, je to znak upadku a spatne hry, takze to neni doba, jak tu nekteri pisi, ji zacit hra ale naopak prestat ji hrat. Změna na F2P by každému mela rict nevyrceny vzkaz vyvojaru, po.rali jsme to, platit se za to nikomu nechce tak my na to kašleme taky a aspoň z toho vytriskame prachy přes item shop prodejem kralicich ousek a santovskych cepic.
    • To je úplná kravina. Ani se mi na to nechce dál reagovat. Je zjevný, že se v téhle oblasti vůbec nevyznáš - ani trochu. Dostuduj si to a pak se sem vrať. Názor bez nastudovaných informací není názor ale žvást.
    • Naopak, hra ktera je na f2p primo vyvyjena svedci o tom, ze si vyvojari veri, protoze platba je daleko dobrovolnejsi akt, a minimalne si kazdy muze velmi dlouhodobe otestovat, zda mu to za nejaky prachy stoji.

      => vyvojari TES vedi, ze jejich vytvor bude nejspis v lepsim pripade prumer, ale taky vedi, ze TES ma dlouholetou tradici => se 100% jistotou se najde dostatecne mnoztvi bloudu, kteri si klidne predem predplati i nekolik mesicu/let hrani ... (+ si samo koupi hru).

      Kdyby totiz vedeli, ze to bude "wow killer", tak to daji jako f2p.
      • Presne z tohohle duvodu co pises je f2p uspesny (každý si mysli to co ty), ale nic to nemeni na faktu ze to je tak jak jsem psal ja:)
        • F2P hry jsou jednak podvod(kazdy vi ze v naproste vetsine tzv ''Free to Play'' her musis platit vic nez by jsi platil mesicnimi poplatky,aby jsi dostal plnohodnotnou hru) a jednak jsou i jine modely free hrani. Prikladem muze byt treba tzv Buy to play (kup hru a hraj zdrama-skutecne zdarma a bez omezeni) The Secret World nebo akcni MMO Defiance.
          • kecate blbosti,,model F2P je podle me fajn a silne pochybuju ze kdyby napr.takovy WAR THUNDER byl za mesicni poplatky ze bych utratil min nez ve F2P modelu,,,,ja totiž v tech WAR THUNDERCh neutratil zatím ani K.takze to co tu meles je pekna blbost protože takhle bych platil kazdej mesic jak blazen místo hrani zadara ve F2P modelu,,,v tech WT si za prachy koupis akorát premiovy letadla a dostavas vice EX a penez s premiovym uctem a to je vse s tim ze tech premiovej masin není tolik a co se vykonu tyce sou na tom stejne jako ty verejny a co sem si vsim lidi je moc z hangaru nevytahujou,,,,,,ten FP model zde je zalozen na rychlejsim postupu a ziskavani vice penez-takze meles hlouposti milej tondo
            • Edit: A kazdopadne nejsem magor, abych za f2p dal vic, nez kolik by me stalo plnotucny predplatny. Pokud je to p2w ... tak to velmi rychle mazu z disku.
            • 2flash: Kdyby byl WT placeny ... tak by neexistoval, protoze by ho NIKDO nehral ... ale to mamlas jako ty nedokaze pochopit, ze. A presne totez plati o vsech f2p hrach. Nektery sou lepsi, jiny horsi. Tes bude f2p do pul roku od uvedeni, klidne se vsadim, protoze to bude poradnej ekonomickej propadak. Natvrdo placena hra totiz v dany situaci nema absloutne zadnou sanci. I kdybych totiz kazdymu f2p titulu venovaj jeden mesic pozornosti a pak sel jinam, mam porad co hrat a nezaplatim ani korunu. Abych neco zaplatil, musi to uz bejt hodne dobry a zajimavy. Proc bych si pak mel za nehorazny prachy kupovat TES, a jeste k tomu platit mesicne? Jako OK, jeste beru - koupim a hraju ... vyjde datac prikoupim/neprikoupim ale hraju dal. Ale abych si kupova hru (a pripadne datace) a jeste k tomu paltim mesicni poplatky ... to uz bych musel bejt vazne magor. Pokud mesicni poplatky, tak ocekavam, ze novy obsah je jejich soucasti zcela automaticky, nebot provozovatel si jaksi chce udrze pozornost me srajtofle.

              A proto preferuju f2p ... tam kdyz mesic nehraju ... nic me to nestoji, a kdyz se pak rozhodnu mesic hrat ... predplatim si, pripadne si koupim kdyz chci jen nejakou blbost .. a nebo po tydnu vyhodnotim hru jako kravinu ... a uz se k ni nikdy nevratim.
            • kdyby War Thunder byl placeny byl by mnohem lepsi nez je ve forme f2p, a všechny ty veci který si ostatní dokupujou bys mel k tomu. F2P model je proste takovej model pro socky, a podle toho ty hry taky vypadaj ( a ze jsem jich nezkousel malo, a všude stejny:)
              Ale holt lidem to staci, tak to je popularni, hlavne nic neplatit..to je oc tu bezi..kvalita stranou..
            • Ja se bavim o ackovych titulech a o hrach po vydani. Tvuj priklad nesplnuje ani jedno
  • Doba kedy som za hranie mesačne platil je už naštastie dávno za mnou. Myslím si, že mesačné poplatky sú v tomto prípade správnym krokom. Na začiatku hra pritiahne dosť platiacih hráčov aby z toho tvorcovia hry mali pekné peniaze. Uvidíme kde sa hra bude nachádzať po roku, roku a pol od vydania a koľko bude mať aktívnych platiacich hráčov. Svoju stabilnú hráčsku základňu by si hra mohla udržať.
    • Porad nechapu lidi, co jim prijde divneho na tom, platit mesicne napr. 300kc za MMO titul.
      • Ja nechapu zas lidi, kteri mesic co mesic soli 3kila za hru, kterou si zahrajou 5 vikendu v roce par hodin ...
      • každej nemá denně čas na hraní. pak platíš aniž bysis skoro zahrál. co je na tom k nepochopení?
        • Když nemas cas, nemá smysl abys jakekoliv mmo hral, at uz placene ci f2p.
          • To je blbost. MMO se dá hrát jen pár hodin měsíčně. Nechápu, proč hloupí a omezení hráči dělají z MMO grindovací hon. MMO jsou z velké části ubohé právě díky ubohým hráčům. *7*
          • a preto cínania platia aj za WOW hodinovo, nie mesacne.
            • Niekedy človek nemá v mesiaci toľko času aby mu mesačné preplatné vyhovovalo. Ale si mysím, že aj tak si človek môže užiť mmo, aj keď pri tom nesedí denne niekoľko hodín. Samozrejme neodsudzujem ľudí čo platia mesačne za hranie, aj ja som kedysi k nim patril *5*
  • Pro ty s mensi rychlosti netu: http://www.youtube.com/watch?v=jU07krDtruw
    Konstruktivni kritika pro redakci - Co treba po te co video pusti prvni cast z bufferu uz nezobrazovat to ohromne kolo loading uprostred obrazu, nebo ho dat do ovladaci listy.
    • A co takhle nespouštět video reklamu na pozadí celého webu ? S čím větší prasárnou přijdete , tím větší počet čtenářů vám ji bude blokovat a koukat po konkurenci :/....
      • Jenže ona žádná relevantní česká konkurence není. Je to smutné, ale je to tak.
        • No nevim, třeba Bonusweb se poslední dobou hodne zlepsil, podezrele často se mi stava ze tam narazim na zajimavej clanek kterej je dobře napsanej.
          • Nehlede na fakt, ze ostatni weby nemaji tolik prispevku jako je na tady. Mas celkem z ceho vybirat, coz se jinde moc nevidi, kdyz je jeden clanek za den mozna za dva nebo i vice.
          • Kopíruje články odjinud. Opakovaně jsem na to upozorňoval. Některé články kopírovali téměř doslova. Já bych je dávno zrušil.
  • Podle me je ta hra pecka, konecne mmo hra kde nemam plnou obrazovku spellu a peknej pohled. Co se tyce toho vseho kolem, myslite si ze TES:O bude hrat malo lidi ? otom dost pochybuju. Kuprikladu WoWko ma tam bejt ted posledni datadisk s nejvedcim zaporakem celeho wow - Sargeras. Tim padem az wow zkonsi tak se celej mmo herni prumysl tak rozhoupe ze lidi sahnou po necem cerstvem a novem.
    • heh, wowko tu bude jeste dlouhy roky ... sak stale bezi a dneska uz zcela free i daleko starsi online gamesky. Co na tom, ze je hraje par lidi? Provoz jednoho serveru nikoho nevytrhne ... samo ze tam uz nikdo neprida nic novyho ... ale to nikoho nepali ... takze wowko tu klidne muze bejt i za 30let.
    • Myslíš, že jsou v Blizzardu takoví hlupáci, aby prostě nechali skončit WoW a neměli za něj náhradu? Samozřejmě že ne. WoW skončí tehdy, až budou v Blizzardu chtít. Jak je vidět, hráči jim zaplatí téměř cokoli, takže si nemyslím, že by zásadní úbytek hráčů měl vést ke konci WoW - bude to Blizzard, kdo WoW ukončí a nahradí ho novým MMO. A protože Blizzard má nejspíše smlouvu s ďáblem a co hra to úspěch, jeho nové MMO dost možná zcela zaplní díru po WoW a ostatní MMO opět utřou. Kromě toho jsou v přípravě dva datadisky do WoW.

      Těch MMO, kde není plný panel skillů je celá řada.
      • Jojo, blizzard hry jsou dabelsky zabavny. Uz mi vzaly par tisic hodin zivota *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit