Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tím teda nesouhlasím. Minimálně v Morrowindu je příběh velmi dobrý, akorát není servírovaný na stříbrném podnose a člověk si ho musí poskládat, mj. z velkého množství dokumentů, co ve hře jsou. Je to prostě jiná koncepce vyprávění.
  • To jo ale podle mě oblivion bylo jedno z nej RPG. Stacilo by jen trochu vylepsit grafiku a pribeh, zmenit okoli a ja sem ready :-P
  • a hral si predchozi dily idiote ?
  • a komu to vadí ?

Vem si napr gears of war a mass effect - obe hry se stejne hrajou, a maji hodne podobny pribeh (pokud pomineme to ze ME je vesmirne)

zahral by sis radsi jen jednu a druhou domyslel ? ne zahrajes si obe...
  • Morrowind jsem bral jako hororové RPG, a navíc bylo po G3 mé druhé, takže nebudu objektivní, ale takhle nějak si představuju RPG - když přemýšlím, co je podle mě hardcore, tak asi tohle. Je mi jasné, že vedle vašich těžkejch vah od starých BioWare to neobstojí, ale pokud by Nehrim (no vidíte, jak už blbnu) - Skyrim teda šel ve stejných kolejích, vůbec bych se nezlobil.
    Neměl bych čas...
  • Ten Mass Effect 3 vypada na te zemi uz jako Terminator XD
    Uz vim od kud to BIoware Berou XD
  • TES je orientovane na pribeh? Ale no tak... Pribeh v Morrowindu a Oblivionu je tam jenom tak aby se nereklo *5*
  • Pst, je tu člověk s největším penisem na světě.
  • Z vás asi moc lidi nehralo ostatni elder scrolls ...ne jen Oblivion , jinak byste vedeli ze pribeh ma tadle serie na prvnim miste a vsechny dily na sebe hezky poukazuji...
  • claymen
    fotku :D
  • To je mi překvapení. Jako kdyby nevycházely filmy na neustále stejné téma, seriály, knihy....a u her je to taky tak....v téměř každém rpg nebo fps jste hrdina, který má zachránit svět...a o tom se toho moc nového vymyslet nedá...herní mechanismy a principy se navíc taky moc nemění...takže jsou pak hry jako přes kopírák - máme pár žánrů a pokud chceme hrát nové hry, musíme se spokojit s tím, že si zahrajeme už po sté to stejné, jen v jiných barvičkách...
  • To je mi překvapení. Jako kdyby nevycházeli filmy na neustále stejné téma, seriály, knihy....a uher je to taky tak....v téměř každé gamesce (vyjma aut a sportů) jste hrdina, který má zachránit svět...a o tom se toho moc nového vymyslet nedá...herní mechanismy a principy se navíc taky moc nemění...takže jsou pak hry jako přes kopírák - máme pár žánrů a pokud chceme hrát nové hry, musíme se spokojit s tím, že si zahrajeme už po sté to stejné, jen v jiných barvičkách...
  • Oblivion byl svým systémem taky primitivní hra pro masy.
  • No že by práve Morrowind a Oblivion boli hardcore RPG ? ...
    A to je výhoda Skyrimu, nedá sa tam už nič pokaziť ...
  • Jestli je TES orientováno na příběh, tak pak mám já největší penis na světě.
  • Drom
    Kdysi jsem četl studii, že děj příběhu se dá strukturovat pouze asi 20 možnými "scénáři". To není moc prostoru na originalitu. Nehledě na to, že obě tyto hry jsou postaveny na heroickém příběhu jedince ve fantasy/sci-fi světě. Je to sice zajímavý pokus, ale funguje to u každého druhého traileru, jak na hru, tak na film.
  • taky by mě to zajímalo
  • tak jelikož i každá písnička má stejnou strukturu, tak se nedivím, že sedí na jiný trailer (teaser) než jen na ten původní. Ona tak obecně je vždycky u všeho stejná "kostra", která je všeobecně známá jako "účinná", ať už jde o film, song, hru. Akorát detaily se pak liší.
  • Média se vždycky musí tvářit, jako by věcem neroumněla - jinak by to nebyl "senzace" *3*
  • Nechápu, co na tom autorovi přijde tak divného. Skoro všechny sci-fi a fantasy (hry, filmy i knihy) jsou o záchraně lidstva před nějakou katastrofou/zlem. Star Wars, Harry Potter, LotR, Avatar nebo většina komiksů, všechny mají společnou základní dějovou linku a všechny se inspirují pověstmi o hrdinech, které vznikly snad už v době kamenné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit