Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je mi překvapení. Jako kdyby nevycházeli filmy na neustále stejné téma, seriály, knihy....a uher je to taky tak....v téměř každé gamesce (vyjma aut a sportů) jste hrdina, který má zachránit svět...a o tom se toho moc nového vymyslet nedá...herní mechanismy a principy se navíc taky moc nemění...takže jsou pak hry jako přes kopírák - máme pár žánrů a pokud chceme hrát nové hry, musíme se spokojit s tím, že si zahrajeme už po sté to stejné, jen v jiných barvičkách...
  • To je mi překvapení. Jako kdyby nevycházely filmy na neustále stejné téma, seriály, knihy....a u her je to taky tak....v téměř každém rpg nebo fps jste hrdina, který má zachránit svět...a o tom se toho moc nového vymyslet nedá...herní mechanismy a principy se navíc taky moc nemění...takže jsou pak hry jako přes kopírák - máme pár žánrů a pokud chceme hrát nové hry, musíme se spokojit s tím, že si zahrajeme už po sté to stejné, jen v jiných barvičkách...
    • a komu to vadí ?

Vem si napr gears of war a mass effect - obe hry se stejne hrajou, a maji hodne podobny pribeh (pokud pomineme to ze ME je vesmirne)

zahral by sis radsi jen jednu a druhou domyslel ? ne zahrajes si obe...
  • Ten Mass Effect 3 vypada na te zemi uz jako Terminator XD
    Uz vim od kud to BIoware Berou XD
  • Jedno je jisté - tyhle tituly jsou LEGENDARY a jde mi mráz po zádech u obou z nich! Bude to grandiózní zima 2011 *5*
  • http://cs.wikipedia.org/wiki/Monom%C3%BDt
  • Trailer ke Skyrim si pouštím několikrát denně, ne kvůli obrazové stránce, ale hlavně zvukové... Podle mě jeden z nejemotivnějších trailerů za poslední rok(y), a to hlavně kvůli hudebnímu TES motivu, který jistě ocení každý fanoušek :)
  • Tato "novinka" mi přijde jako jedna z těch více nudnějších a nicneříkajích, než ostatní. Ani už nevím proč na gamest. chodím, zřejmě už jen ze setrvačnosti. Neni tu o co stát, občas se mi zdá, že recenzenti hráli her co se na prsty jedné ruky vejde a tvoří tu texty, za které by se nemusel stydět nějaký student základní školy. Z lehce podprůměrné úrovně se tu stala úroveň těžce pod bodem mrazu.
    Každopádně přeju gt hodně zdaru a zlepšení recenzentů a novinek.
  • Pokud se nestitis konzoli, tak na nich najdes pekne rpg, treba Demon's Souls.
  • Drom
    Kdysi jsem četl studii, že děj příběhu se dá strukturovat pouze asi 20 možnými "scénáři". To není moc prostoru na originalitu. Nehledě na to, že obě tyto hry jsou postaveny na heroickém příběhu jedince ve fantasy/sci-fi světě. Je to sice zajímavý pokus, ale funguje to u každého druhého traileru, jak na hru, tak na film.
  • Jestli je TES orientováno na příběh, tak pak mám já největší penis na světě.
    • claymen
      fotku :D
      • :-D Není potřeba, přiznávám, že nemám...a to je ta pointa *3*
        • Asi by bylo dobré dodat, že já znám pouze Oblivion, takže jak jsou na tom ostatní díly série nevím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit