Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • @Tehomas
    Nevím jak v TES, ale z FNV bych jich pár vyjmenovat dokázal.
  • Naopak, drtivá většina modifikací je nesmyslná - různé efekty pro efekty (k čemu jsou kouzla na sesílnání disco světel? opravdu potřebujete možnost si sedat na zem, nebo uprostřed dungeonu vyčarovat židli? Vážně vám vylepší herní zážitek, že má panák na zádech batoch?), a věci, které do toho světa prostě nepatří - pistole, a ten zbytek často rozhodí jinak vyvážený herní svět - možnost pěstovat (množit) kytičky a to dokonce i nirnrooty, pistole ve fantasy, létající mounti, se kterýma vývojáři nepočítali a tudíž nabízí možnost vyletět na místa, kam se hráč neměl dostat a tak tam třeba jsou jen fake kulisy čehosi - konkrétně ten modrý chrám. Možnost ochočit si zvířata, čímž se v podstatě zdvojnásobí playerův bojový potenciál atd. Všechno to na první pohled vypadá a zní hezky, ale nakonec to hru moc zjednodušuje a kazí - všechno jsem to smazal, hraju po letech znovu, bez modů a je to mnohem lepší. Narazit na mod, který něco zajímavého přináší a přitom ten svět nerozbije, je, bohužel, velmi vzácný zážitek.
  • pkart
    Možná příště... Možná jako MMO... Možná až bude technická stránka na takové úrovni, že se její pokrok zpomalí a bude se řešit jen obsah ;).
    Je mi jasný, že některé z vás výraz MMO vystraší, ale... Podle mě se tahle složka do série hodí. :)
  • Ja se tesim, az jednou v daleke budoucnosti udelaji dil kde bude cely Tamriel a ne jen jeho jednotlive casti, kde bychom si mohli udelat vylet do Daggerfallu, Morrowindu, Skyrimu, Cyrodilu a cestovat po celem svete a plnit ruzne questy.. to by bylo spravne epic :D
  • Koho to baví hrá, koho nie nech nehrá, riešite klasické srance koho nikoho nezaujmajú.Keď hráte niečo iné tak komentáre typu : ta hra nemá oproti mass efect príbeh, nikoho nezaujmajú,tu sa rieši TES V : Skyrim. Neproduktívne komentáre sú nanič.Btw nič proti mass efect je to super hra.
  • casto prispevky ke clankum nepisu, ale u tohohle jsem se nekolikrat hodne rozesmal :D vyborne vtipy, autore!
  • Mechwarrior:
    „Fallout 3 získal v priemere hodnotenie 9z10 i celosvetovo (cca 160 recenzií z celého sveta) chceš povedať že ich všetkých podplatili?“
    Jenom proto, že je to hodně časopisů a webů, tak myslíš, že je to nemožné? A jak už se napsalo, nejedná se, respektive nemusí se jednat o přímé podplácení. Navíc nebereš v potaz fakt, že někteří nehodnotili Fallout, ale hru. Někteří prostě ignorovali předchozí díly a není divu, že z toho byli tak ohromení. Co je to navíc zalidi, když tosrovnávají s Oblivionem? A on F3 vlastně částečně byl převlečený TES4. A fanoušci, tedy blogeři a podobně? Kolik z nich bralo v potaz staré Fallouty? Kolik z těch recenzí bylo z hraní konzolové verze?

    Prostě tím, že napíšeš, kolik lidí tomu dalo různá hodnocení, tím se tu hru snažíš obhájit? To je k smíchu. Fallout 3 je slušně řečeno hrozná hra. A dovolil bych si nesouhlasit s tím, že nemá význam diskutovat s někým, kdo si myslí, že je herní průmysl prohnilý, pokud jde o recenzování her a ovlivňování recenzentů. Jenom proto, že je ti to proti srsti neznamená, že se to neděje. Pokud sem někdo přímo napíše o vlastních skutečnostech nebo si máš možnost přečíst si články od lidí, co se s tím setkali a dali o tom světu vědět a stejně se to rozhodneš ignorovat, je to tvoje věc, ale nepokoušej se někoho oblbnout názory, když je nemáš pořádně podložené a když napíšeš „ostatní tomu dávali vysoké hodnocení“.
  • to Aoyagi: to "něco" na co čas opravdu nemám jsou hry, své priority mám rozdělené trochu jinak a momentálně hry jsou u mě na posledním místě. Udivuje mne, kam jsme se až od Skyrimu dostali.
    Na Skyrim se určitě těším (zvláště pro Kima: i když to ještě nikdo nedohrál) a očekávám od té hry hodně. Věřím, že to bude zatím nejlepší pokračování serie.
  • Ono je také důležité z jaké fáze vývoje to video pochází, že? Dáš ruku do ohně za to, že je to video z finální verze hry?
  • MrSanta
    Ale tak minimálně já si všimnu *1*.
    Na KoA: Reckoning se těším víc než na Skyrim. Od Skyrimu vím co mám čekat, ale od Reckoning - to je něco jiného. Zcela nový svět, zajímavě vypadající boj, mraky lore, volný vývoj postavy. Jsem na to hodně zvědavý. Pro mě je to černý kůň roku 2012.
  • Aha, tak toho clanku jsem si vubec nevsiml... No v kazdem pripade by bylo asi lepsi dojmy vydat az po recenzi Skyrimu, jinak si toho asi vazne nikdo nevsimne :)
  • MrSanta
    V tomto článečku http://games.tiscali.cz/video/komplexni-vyvoj-postavy-na-videu-z-kingdoms-of-amalur-57428 je psáno Brzy zveřejníme kompletní dojmy z hodinu a půl dlouhého hraní. Troufnu si odhadnout, že zepperin se dožaduje informací o KoA: Reckoning, které byly slíbeny *3*
  • Souhlasím ohledně modů (např. mody unique landscapes nebo better cities s tou jednotvárností prostředí udělají mnoho - i když ji zcela odstranit asi nejde), ale Gothicu (1 a 2 - trojka na tom byla o poznání hůř) rozhodně sterilitu vytknout nejde - ten svět byl malý, ručně vymodelovaný a každé zákoutí bylo v něčem odlišné od toho předchozího. Navíc na rozdíl od Oblivionu svět překypoval detaily - na ulicích bylo smetí, budovy byly zchátralé (každá jinak) a postavy s nimiž šlo mluvit měly charakter. A právě detaily budují atmosféru.
  • *1*
  • Ma to vyjit az 10.02.2012, takze si na dojmy a naslednou recenzi asi jeste pockas...
  • @ Dallen
    Pokud někdo tvrdí, že na něco nemá čas, je to buď kvůli špatnému time managementu, nebo protože ho to (na co tvrdí že nemá čas) zas tak moc nebaví. Jo, a nebo jsou workoholici / neumí si sehnat pořádnou práci.

    Tyhle "já na to nemám čas" řeči fakt miluju.
  • *1*
  • No já dělám programátora a vývojáře SW, ale rozhodně na hry čas nemám. Určitě ne na to, abych si mohl každou hru dohrát celou. Např. teď mám rozehrané už tak 6 měsíců Fallout NV. No holt podle toho co píšeš asi neděláš nic jiného, než že hraješ hry. Tipoval bych Tě na nějakého technika, který přijde do práce, zapne hru a celý den v práci paří. Nebudu tak daleko od pravdy co?:)
  • ano čas mám dělám v IT
  • Uplne nejlepsi bude si zahrat zakladni hru (komu by se chtelo cekat na patche ?) a potom po nejake dobe opatchovanou a omodovanou ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit