Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - dojmy z tříhodinového hraní
31.10.2011 | Lukáš Grygar
214 příspěvků
-
uz jen ta veta "a do ruky dostal Xboxový ovladač" mi zene slzy do oci :-(
-
-
káááámo tak ty si iny DAAAABELL!!!! uz som sa dlho tak nezasmial...si to zabil... *1*
-
A mne zenou slzy do oci zaprisahli pckari, kteri budou porad dokola omliat, ze diky konzolim uz hry nejsou co byvaly..
-
-
...pravda, len nieco take napisat je lakadlo na minuska :) no co uz s nimi, asi ich to strasne bavi...
-
-
proc ?
-
-
napriklad proto, ze od dob konzoli mame neprehledne inventare a menu postav (Oblivion, Fallout, Fable, Dungeon Siege) a prekombinovane ovladani (trojhmat na klavesnici)... nastesti to vetsinou jde vyresit nejakym addonem nebo patchem...
-
-
-
Lukáši, zkoušel jsi hrát z pohledu třetí osoby? Je to konečně použitelné?
-
-
Zkoušel, je, ale osobně bych tak Elder Scrolls nikdy nehrál.
-
proč by nebylo, kdo ti dava ty pluska vetsina komentu je naprosto k ničemu
-
-
Ve všech TESech i Falloutech to bylo nepoužitelné a vhodné tak maximálně k očumování volasní postavy. Joe, já vím, že jsi jen troll
-
-
Se zamysli jak funguje bojovy system a musi ti dojit, že bez zasadnich změn to bude naprosto stejne jako v předchozich dilech. Pokud mame klasicke miřeni myškou, bez permanentního zatargetěni či nějakeho druhu assistu, nedovedu si představit že by byl pohled třetí osoby lepší než první. A chvala bohu, protože je to snad jedina fantasy, ktera fps styl použiva.
-
-
Proč by nebylo? Co třeba proto že v Oblivionu to stálo za hovn*...
-
-
v oblivionu to stalo za hovn..? ja tam klidne prepinal a hral jsem v poho third person o ničem nevim
-
-
A animace běhu do strany, která vypadala jako snaha o moonwalk ve fuseklích na ledě, to se dá přehlédnout?
-
-
mas pravdu, lenze zda sa ze to bude vyzerat aj v Skyrime tak!!! a este tie suboje kde NPCcko po zasahu mecom padne ala dopravna znacka, tak to uz je uplny bonbon...a boj s mecom jak po frakturach obydvoch pazi a este aj s obrnou dokopy, proste FANTAZIA!!! nevadi zahram aj tak!! len skoda toto ma dokaze troska rozladit vzdy *8*
-
-
V oblivionu jsem third person zapnul jen jednou, z mýho pohledu byl pro normální hraní naprosto nepoužitelnej ale jestly tobě vyhovoval tak už mlčím...
-
-
-
-
-
Jen doufám, že tu půjdou nasazovat různé kápě / pláště i přez zbroje ( toto je jen příklad ).
Vím, že to jsou jen maličkosti, ale i taková "kokotinka" ten zážitek dokáže zvýšit ;-) -
-
Podle mě TES je hodně o takových maličkostech. Proto to ty lidi baví, ty možnosti... které umocňují zejména pluginy ;)
-
-
přesně....dyť u Oblivionu jsem prolízal a stahoval různý "minimódy" a kombinoval jsem je do sebe...a až sem našel ideální řešení pro hru, tak jsem si to yypálil na DVD ( jen ty módy ), kdyby se náhodou něco stalo mému PC.
-
-
-
Jen tak mezi námi... o čem že to nesmíš mluvit před vydáním? :)
-
11 days till 11 11 11 *14*
-
-
Sorry, ale plus ti nedam... hadej proc? *2*
-
-
Takze konkretny problem so zatykacmi (ktore si snad straze posielaju MMSkami) zostava? Nepotesilo...
-
Xbox verze ji jiz ke stazeni jak na torrentech tak i na share serverech a prej ze se na konzolich nepirátí :D :D :D ale tak samozrejme za to muzou ti zli PC pirati :D
-
Ještě jedna otázka kolik bude Skyrim pruměrně stát? Já hry Moc nekupuji , protože na to tolik na utracéní nemám , takže často stahuji ( Ano nemá se to ale co se dá dělat ) Ale tahle hra opravdu láká takže se rozhoduju mezi Skyrim a AC: revelations.
-
-
989kc + postovne, na games
http://shop.tiscali.cz/pc-the-elder-scrolls-v-skyrim-4494
případně 30 liber (cca 850kc + postovne) na game.co.uk
http://www.game.co.uk/en/the-elder-scrolls-v-skyrim-88094?pageSize=20&searchTerm=skyrim
-
-
Je tu nějaký trol? Něco pro něj mám: http://ist1-1.filesor.com/pimpandhost.com/1/_/_/_/1/u/4/j/U/u4jU/chuck%20norris%20gif.gif *1* *1* *1*
-
-
neklikat je tam virus
-
-
Kecáš hovadiny, trole *7*
-
-
Tak to je ovšem hodně kruté. *1*
-
lol
-