Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • napriklad proto, ze od dob konzoli mame neprehledne inventare a menu postav (Oblivion, Fallout, Fable, Dungeon Siege) a prekombinovane ovladani (trojhmat na klavesnici)... nastesti to vetsinou jde vyresit nejakym addonem nebo patchem...
  • 1 April 2011 - Skyrim animator injured in 'industrial accident'... *15*
    http://planetelderscrolls.gamespy.com/fullstory.php?id=164664
  • Xbox verze ji jiz ke stazeni jak na torrentech tak i na share serverech a prej ze se na konzolich nepirátí :D :D :D ale tak samozrejme za to muzou ti zli PC pirati :D
  • Kecáš hovadiny, trole *7*
  • neklikat je tam virus
  • Buď máš tolik času na hry, že si každou dohraješ a pak teprve si na ní uděláš názor a nebo zkrátka lžeš.ale tím naše rozprava končí, protože jsi zřejmě retardovaný a nemá cenu pokračovat v nějakém vysvětlování. Ty by jsi to stejně nepochopil.Bud sbohem trolle retardovany
  • pardon ješto oslovení ty jeden malej chlapečku
  • Pokud soudíš celou hru z preview není o čem mluvit.Takhle jsi docela ochuzen i o filmečky a knihy.Tvoje věc já dávam vždy všemu stejnou šanci.Pokud si to neohmatám nesoudím.
  • nenech se zmast, F3 je nadprumerna hra a FNV je lepsi nez F3. Proste hnidopisi co zapomeli na bugy a nedostatky F1 a F2 se rozhodli, ze F3 je na h...o a tak proste je na h....o, s tim nic nenadelas
  • Cahir
    Tak pod tohle bych se podepsal. Podařilo se ti vystihnout esenci toho, proč mi Oblivion nikdy neseděl.
  • Vůbec nemá cenu dělat si obrázek o světu falloutů z falloutů trojek :)
    Jinak to mám také tak nějak.... už se těším až tahle pecka vyjde!
  • Cahir
    Tak to je ovšem hodně kruté. *1*
  • Cahir
    Začínám být docela unaven požadavky na "dobrý příběh" u Elder Scrolls. Nečekejte od té série něco, o čem nikdy nebyla. Chcete-li dobrou zápletku, způsob vyprávění a zvraty, hrajte hry od Bioware, Obsidianu apod., Bethesda tohle neumí a není důvod věřit, že by tomu mělo být u Skyrimu jinak. Výjimkou je maximálně tak Morrowind, který, a to si přátelé přiznejme, na tom taktéž s příběhem zas tak dobře nebyl, pouze ve srovnání s mizérií ostatních dílů vyčnívá. Kdo tvrdí něco jiného, lže si do kapsy.

TES bylo vždycky o běhání po světě, plnění questů, z nichž 90% je přines to a to a zabij to a to a o zlepšování postavy. Příběh hrál druhé housle a hráč často zapomněl, že tam nějaký je. O nějakém rozhodování a hlubší interakci se světem se v podstatě nedá hovořit.

Nečekejte od TES něco, co není a asi ani nechce být. Je to vůči autorům nefér.
  • tak ještě jednou, opravdu si myslíš, že člověk si není schopen udělat obrázek o hře zda je dobrá nebo špatná podle prvních dojmů. To jsi tak omezený a vážně věříš, že aby někdo hru ohodnotil musí jí projít celou komplet? Snad jsi z toho pochopil jaký jsi omezený tupec ty "hrdino z pokojíku." Kvůli takovým jako ty vznikají trollové.
  • calwin
    nehorázny hype? podľa toho čo predviedol jej predchodca si zaslúži primeranú pozornosť... skôr by som radšej z teba dostal aké "nedodělky a bugy" si si všimol lebo pozerám úvodných 23 min a nejako mi nejde do hlavy čo sa tu snažíš povedať. príbeh? hype? veď tam máš x príbehov nie len ten hlavný ale pán to už berie ako hype... TES si zaslúži trochu iné hodnotenie ako to "z prvého pohľadu". tak ma prosím nekŕm volovinami typu že komunita je zaslepená pretože hra bude očividne blbá a zabugovaná keď si ju sám ešte ani nehral.
    howk
  • Tak takový problémy jsem neměl, ale pamatuju si jak jsem při prvním hraním gothicu špatně rozdělil learning pointy a na konci jsem měl docela problémy. Každopád o žádných questů mě to neoddělilo. Prostě byla hra akorát těžší. Leda, že by ses zasekl na prvních levelech, tam šlo dostat se do těch ostatních táborů. Mohl si najít jiné než přímé cesty nebo někoho přemluvit, aby tě doprovodil. Ne vše se tam musí řešit silou. Pokud si dobře pamatuju tak, ale byla spousta věcí, co šla dělat pokud se člověk necítil na výpravu do divočiny.

Trojka byla trochu divná, protože se trochu zbytečně pokoušeli konkurovat Oblivionu velikostí prostředí. To byla ale blbost. Oblivion měl počítačově generovanej terén a Gothic dělali ručně. Takže obětovali kvalitu na úkor kvantity. To byla škoda.
  • Pokusím se reagovat, jako by tohle nebyla jen egomasáž (bůhví proč doufám, že nebyla). Pár set (pár tisíc) hodin ve světě TES jsem taky "ztrávil." Ovšem stejně tak v Mafii, a když vyšla přehypovaná dvojka, přece jsem uznal, že se dvakrát nepovedla (osobní pocit). Když tak stejně dopadne i pátý TES, třeba to uznam taky. A když se těm podvratným živlům a pařanům, kteří se projevují spletenými copánky, výrazným zápachem a neholenými vousy, aneb jaká je asi mezi ostatními lidmi představa bájného "fanouška série TES," bude Skyrim líbit, proč ne? Mají na to plné právo. A když se jim bude líbit, protože budou zaslepeni vlastním očekáváním? Taky jen jejich věc. Fanoušky té série se pravděpodobně nestali proto, že je to in (co si budeme povídat, TES série, zejména pro poměrně dlouhé odmlky mezi díly, úplně in nikdy nebyla), ale proto, že je předchozí díly o něčem přesvědčily. Tak jim (nám) to nechte. Buď přijdou na to, že je to skvělá hra, nebo na to, že je špatná, ale s dovolením určitě sami. *3*
  • Rekl bych, ze si pletes termin fanousek a fanboy. Kdyz bude hra spatna, fanda bude pekne nastvany. Pritom fanboy bude do skonani obhajovat i ty objektivne spatne aspekty hry.

Pro me animace a fyzika temer nepodstatne jsou, pokud to nebude vypadat vylozene otresne. Hlavne aby byl dobry pribeh (kdyz uz ne hlavni, tak aspon poradne questy), dobre se to hralo a hlavne abych se u toho bavil.

Hype nehype, nejpozdeji za 10 dni se ukaze, jestli hra stoji za koupi. Nekteri novinari uz pari Skyrim od minuleho tydne...
  • mirekdusinojc
    Tady jde především o ten postoj, stát si za svým názorem a hodnocením navzdory tlaku firem a veřejnosti. Mimochodem když už jsme u toho tlaku, tak tlak veřejnosti je mnohem mnohem silnější, nežli tlak nějakých firem. Vzpomeňte si na diskuze pod recenzemi. Jakmile hra dostane byť jen o bod nižší hodnocení, než se očekávalo, strhne se vánice příspěvků, která autora osočuje, že je proti hře zaměřený a že jeho hodnocení rozhodně není férové. V opačném případě se tam zase nahrne vlna konspirátorů, kteří autora obviňují z korupce. Nejlepší jsou pak ti, kteří takhle řvou po dohrání jakési preview, či beta verze, kterou si před vydáním upirátili přes torrenty a na jejímž základu hodnotí koncovou kvalitu hry.
  • Díval jsem jak ta hra začíná a i když věřím, že práce na ní dala zabrat, na technické stránce to nejde skoro poznat. Navíc jdou ještě dost vidět menší nedodělky a bugy. Ale to vůbec nevadí, protože fandům stačí volný svět a prostor pro módy. Je uplně jedno, že má tahle hra nehorázný hype (a jinde to vadí), příběh...nepodstatné, animace, fyzika...taktéž. Vždyť je tam nový engine-oni to říkali-a jsou tam nascriptovaní dráčci. Jupí. Když vy můžete před vydáním z toho co zatím víte být tak nekritičtí, proč bych nemohl být já kritický...fakt, fanklub TES jsou jak malí fanatici co nepřijmou jiný nenatěšený názor a vymínuskujou ho až na půdu. howg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit