Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle ovčí metafora mě už fakt s***. To člověk řekne, že se mu líbil Black Ops (na odregování je to v poho) a hned= JSI OVCE, líbilo se ti nový NFS = JSI OVCE, nevěříš na konspiraci všude kolem sebe= JSI OVCE.Například filmový "znalci" taky v 70 letech prohlašovali, že STAR WARS jsou blbost a kult pro masy. A přesto bysme dnes fanoušky tohoto filmu OVCE určitě nenazvali !!!
  • janchor
    Většinu času tam jen tak lyricky bublala v podkresu. Dostal mě moc hezkej hudební moment u tý Azury, což ale nevím, jestli byla náhoda, nebo nějakej skript. Co se změn podle denní doby / počasí týče, matně si vybavuju, že s vánicí se myslím muzika měnila, ale stopro jistej si nejsem.
  • saskec je to, ze se to vubec jmenuje Fallout3
  • adahn
    Tak pod to se klidně podepíšu.
  • za "wall of text" se omlouvam :)
  • Podle videa nemužete soudit hru.Ani po třech hodinách hraní to nejde.Je spousty faktoru které ovlivňuji pohled na hru..Natěšenost na hru,premiera pro někoho,hratelnost a pro někoho grafika.Až bude tak třetina lidi co tu píše hru mít za sebou ,teprv bych něco o hře psal.Tohle je jen hloupé plkání.
  • jee tady zas minuskujou nejaky decka co nevidely dobry rpg ani z rychliku :D
  • Sice to bylo trochu obtížné přečíst, protože to není zrovna pořádně česky napsané (myslím ten delší post o Oblivionu), ale souhlasím s tebou. Když jsem si objednával a chystal modifikace do 4. dílu, byl jsem nadšený. Jenže ty herní mechanismy, ta sterilita, nuda, prázdný svět a jak píšeš, nevýrazné postavy mě docela šokovaly. Pomyslel jsem si, tohle má být ten do nebes vynášený herní klenot a ono se z toho vyklubala taková nudná hra. A ten příběh, wtf?
  • pkart
    Vývojáří bethesdy že jsou líní a nekreativní? :D Boha, máš obrovskej mega svět na 4,5GB, podle všeho 300 hodin zábavy(na jedno hraní), tuny možností... Nevím jak ty, ale slovo líný chápu teda jinak ;)
  • pkart
    V herním průmyslu je pro mě mainstream COD/WOW... TES mezi ně rozhodně nepatří (můj názor)
  • zahraj si F 1,2 a pak 3.. jestli nepoznas rozdil v nicem krome grafiky, tak je s tebou asi neco spatne
  • MrSanta
    Takže fandové TES her jsou mainstream?
  • vzdyt je to saskec
  • muzu se zeptat co tu ma kazdy na fallout 3? vsude ctu ze to je na ho* no prosim vysvetlete
  • ty mozna ne, ja ano.. ono uprimne, kdyz se na tu hru podivas, krici to "Oblivion na ledu" snad hlasiteji nez ona proslula draci zvolani
  • MidnighT91
    Mainstream jsou ovečky co si to koupý už jen kvůli tomu že se to jmenuje The elder scrolls...
  • pockat, ja rikal neco o Oblivionu?
  • MrSanta
    Může mi někdo vysvětlit, kdo je to ten mainstream, kterým se tu hodně místní diskuzní odborníci ohánějí?
  • na me proste Oblivion i tohle pusobi strasne sterilne, nudne, bez emoci.. teda nechci rict ze by pan Howard nedaval do hry emoce, jen mi prijde ze ma jistou predstavu o jejich presne predpocitanem matematickem modelu, jakakoliv odchylka je spatna. clovek a jeho avatar pak bloudi sterilni krajinou kde se nic nedeje, prochazi nudne a sterilni dungeony jako pres kopirak, mlati do hadrovych figuryn ktere ani nereaguji na zasahy, prochazi mesty a vesnicemi plnymi nudnych a uplne stejnych postav s divnymi obliceji, se kterymi ani nema chut si povidat protoze na nich proste neni nic zajimaveho (zkuste naschval vyjmenovat 5 zajimavych charakteru z Oblivionu co vam utkvely v pameti - kral se nepocita :) a cele to pripomina spis meditacni vychazku do hor nez nejaky roleplay s durazem na tu "role" cast.. asi nema cenu doufat ze Skyrim bude jiny
  • ...pravda, len nieco take napisat je lakadlo na minuska :) no co uz s nimi, asi ich to strasne bavi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší