Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - dojmy z tříhodinového hraní
31.10.2011 | Lukáš Grygar
214 příspěvků
-
staci kdyz zavolas 158
-
treba po vydani tyhle ..ehm.. stoupne ID softu sebevedomi :) zlatej Morrowind
-
To nepujde na to jsou programatori bethesdy prilis lini, neschopni nebo nekreativni ze je to ani nenapadlo
-
Tod Howado je síce blbej udelat poradne rpg (čti fallout) ale oblivion mu jde dobre. Akorát jsem zvedavej na srovnaní ne s Oblbionem ale s Morrowindem no a tam to bude propadák. Ale mainstream bude zase jásat o tom není pochyb.
-
To byl zase opačný extrém, protože chtěl hru potopit za to, že byli problémy s instalací. Přitom GTA IV byla devítková hra i bez nějakého PR tlaku.
-
Také jsem si říkal... I když pro můj "stroj" je to pořád velká alchymie *1*
-
diky, to jeste neni tak hrozne
-
Víze v článku na Games.cz zde: http://games.tiscali.cz/oznameni/hardwarove-pozadavky-skyrimu-oznameny-57406
-
Minimální požadavky:
Operační systém – Win XP, Vista, 7
Procesor – Dvoujádro 2Ghz
Paměť – 2 GB RAM
Grafická karta – DirectX9c kompatibilní, s 512MB
Doporučené nastavení:
Operační systém – Win XP, 7 (tady asi Hinesovi vypadla Vista)
Procesor – Quad Core AMD/ Intel
Paměť – 4 GB RAM
Grafická karta – DirectX9c kompatibilní, s 1GB, GTX 260/Radeon 4890 a vyšší -
Jak to vubec bude s narocnosti na HW? Vypada to jako Oblivion, mapa je velka jako Oblivion, bude to o moc narocnejsi?
-
Hmm, nádhera. Tak například autor tohoto článku dal svého času na Hrej.cz PC verzi GTA IV 5 z 10. GTA IV? 5/10 ?! Nikdo jiný z herních recenzentů to tenkrát neudělal, všichni se přes příšerné nedodělky a problémy při instalaci a spouštění hry přenesli i přesto, že se jednalo o nedílnou součást zážitku ze hry. Toť k onomu tlaku a podplácení recenzentů a jasným vysokým hodnocením u chystaných titulů. Alespoň co se Lukáše Grygara týče.
-
No, to je ale naprostý nesmysl. Protože hra vychází 11.11.'11 čili hru mít nemůžeš, tedy pokud nejsi prachobyčejný lapka a jako takovému by ti měla být imperiální stráží sťata kedlubna. *12*
-
I proto se mi líbí Lukášův názor v 50tém podcastu na Games, protože tam o tom přesně mluví. Že Skyrim je samozřejmě výbornej, ale tak nějak normálně.
Ten hype, co se nesl kolem Oblivionu z řad pisálků mi také nebyl po chuti. Hlavně i z toho důvodu, že drtivá většina recenzentů např. grafiku vynášela do nebe a pár dnů po vydání (a měsíců ani nemluvím) stála grafika za hov** a každej se do ní nevybíravě opíral... Stejně tak Fallout 3. Pokud se v té době na piedestal AI stavěl 24 hod. cyklus života NPC, tak to je opravdu k smíchu... Ráno se mýt do jezírka u hradu, přes den péct maso na ohýnku, hrát na loutnu či vyrazit na lov, kutit něco na přístřešku a večer chodit spát (+ desítky dalších činností) uměl už první Gothic. A samozřejmě celá řada dalších RPG... Oblivion mi nepřišel v ničem 2x převratný. Sorry všem ultraz fans TES. -
Dneska ho budu mít, napíšu dojmy =D
-
káááámo tak ty si iny DAAAABELL!!!! uz som sa dlho tak nezasmial...si to zabil... *1*
-
Nemůžu souhlasit. Pěkný článek!
-
Kdybys poslouchal Janchorův podcast # 50, věděl bys, že se chystá deathmatch na dracích *3*
-
mas pravdu, lenze zda sa ze to bude vyzerat aj v Skyrime tak!!! a este tie suboje kde NPCcko po zasahu mecom padne ala dopravna znacka, tak to uz je uplny bonbon...a boj s mecom jak po frakturach obydvoch pazi a este aj s obrnou dokopy, proste FANTAZIA!!! nevadi zahram aj tak!! len skoda toto ma dokaze troska rozladit vzdy *8*
-
Jj sklady od J. Soule maj jako vždy koule ;-)
-
Hmm když se nad tím zamyslíš tak vlastně ani moc ne. Jedine v tom že jedno je posapokalypticke scifi a druhe otevřené fantasy. Jinak prakticky hraješ to samé, běháš po krajine a zabíjíš, nic víc dělat nejde ;-)