Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To měl být zřejmě pokus o vtip,že?Hmm..příště se tomu radši vyvaruj,je stejně tak ubohej jako ta hra samotná.
  • No s absolutním hodnocením nesouhlasím a přál bych si také "reálnější" RPG hry.Ale,že by to bylo na dnešní poměry až tak špatné,že bych z toho utrousil BOBEČEK do kalhot to zase ne.Nebo snad BOREČEK? :)
  • 10/10 protože je to zážitek, který pár drobných neduhů nemůže v hodnocení srazit byť o bod *1*
  • když nejdou zabít, tak jsou asi důležitý na nějaký úkoly. Jinak zabíjet je nemusíš, stačí se naučit vybírat kapsy a seš za vodou. S kapsářstvím na 100 dokážeš ukrást i 2000 zlaťáků z kapsy (např. po tréninku).
  • *1*
  • Zkus si delat kotouly v zelezne zbroji, se stitem a mecem. Zajimalo by me, kolikkrat by jsi to v ralu udelal? ;). Jednou a zabil by te, driv, nez by jsi se v tom kotoulo prevalil *5* *1* *1*
  • Tak to je dulezita v nejakym Qstu/pribehu...
  • Totální sračka..Co to jako má bejt??????....Grafika k poblití,tupost nepřátel k smíchu,příběh jak pro náctiletý fakany..úkoly tipu běž tam dones mi tohle a po cestě pobij tak 50 NEPŘÁTEL.na zádech utáhnete deset obouručních mečů,dvacet různých tipů brnění,15 štítů atd..CO TO JE ZA NAPROSTOU NEREALNOU PÍČ-O-VINU???Máme tu rok 2011 a všichni uchcávají ze hry,kde borec chodí jako rambo a kosí všechno, co mu vejde do cesty..mečem klidně zabijete zajíce i srnce..no těch totálních výjebů je tam tolik,že to nemá cenu komentovat..TOHLE ŽE MÁ BÝT RPG,ČI DOKONCE HRA ROKU?? TO UŽ TO RADŠI DEJTE CALL OF DUTY..TO JE STEJNÁ KOKOTINA,AKORÁT SI NA NIC NEHRAJE..
  • Ptal se zda v anglicke verzi jde zapnout čsština. Ne jak je řešena nebo proč to nejde.
  • Taky vás tak baví zabijet obchodniky u stanku a pak je okrast *1*
    ma to nejaky efekt kdyz to udelam?
    jo a ted jsem zrovna zabijel u jednoho stanku kde pordavali takový šelmy a jedna z nich je asi nesmrtelna nebo fakt nevim sekani ji nezabilo
  • nikdy som nebol moc velky fanda obdobnych rpg a aj ked som si zahral gotica risen tak nejak od polky som sa do tych hier musel nutit.Skyrim od ktoreho som zas akosi moc necakal ma nenormalne chytilo.Atmosfera je naozaj vinikajuca a to som cakal ze sa od bf3 neodlepim teraz musim stale kolegom klamat ze mam pracu a preto s nimi nehram befko.Je tu ale aj dost uz spominanych bugov ktore pocitam ze sa casom doladia co mi ale vadi viac a casom sa nedoladi je uz mnohymi spominany bojovy system.Vadi mi ze je takmer uplne jedno ci hram hru 20 minut alebo 40 hodin tento system mi neponuka prilezitost ako sa v boji zlepsit ako hrac.Suboje pre mna ako hraca nepredstavuju ziadnu vyzvu ziaden pocit zadostucinenia v zmysle teraz som to zahral naozaj bravurne proste bud oponenta usekam ja alebo ona mna a aj ked useka on mna proste si niet co vycitat holt mal vyssi dmg-ziaden adrenalin alebo aspom zavan vzrusenia-a to je naozaj skoda.Prial by som si hru kde by som mal naozaj stres pri boji ci pouzijem uskok alebo riskenm este jeden svih mecom vedeny zo spravnej strany atd.Popripade kuzlenie by mohlo byt uz tiez v nejakej hre spravene inak nez len kliknutim.Napr konkretnym pohybom mysi ktory by bol zlozity v zavislosti od pokrocilosti kuzla atd.Pri tomto style hier mi strasne chyba ten pocit s hry ktory tak dominoval v starych plosinovkach kde clovek mal strach z bossa ale to ci ho udola alebo nie zaviselo hlavne od toho ako reagoval hrac nie od suchoparnych statistik.
  • Kůň ve Skyrimu má na kopytech gumové přísavky. Jinak si nedovedu vysvětlit, že zdolává srázy o sklonu 85 stupňů. *4* Pravda, musí se jet šejdrem, ale jinak velkej fail.
  • zatím jsem nehrál, ale těším se moc. totálně mně zklamala recenze, na kterou jsem čekal 5 dnů. 10/10 ? podle recenze 7/10, staré obrázky, videa, jediná omluva, že snad autor spěchal zpět do hry. *16*
  • johnysak
    Inventář-zbraně, najedeš na zbran kterou chceš doplnit a zmáčkneš T.
  • K tomuhle tematu se vztahuje moje prvni veta minuleho prispevku-Hmm...Mozna(neslysel jsem,nemuzu posoudit).
    To ostatni je jen diskuze ke hre:)
  • Neprisel jsem na to jak pridat magii do sve vypotrebovane zbrane..?soul gemy mam plne ale nevim jak je pouzit.To tu zbran vzdycky musim rozlozit a pak si udelat novou?diky.)
  • stratego
    no to jo, ale me jde o to, ze to vadi nekomu kdo to recenzuje a pak tomu da 10/10 :D
  • stratego
    tak kdyz si plnil desitky vedlejsich ukolu tak mozna jo, jinak je to hned v navaznosti za sebou, sedovousi te nauci nejake triky a jako finalni ukol te poslou pro tamto,
  • Mozna,ale na to se on neptal.
  • S tou AI souhlasim,ale na druhou stranu pokud si chces hru uzit,tak prece schvalne neseknes obra o kamen,ne? A kdyz uz se to stane,tak ho obejdu z druhe strany a bude to zase v poradku. Problemy s AI a sekanim se o predmety ma kazde RPG s otevrenym svetem.
    Odmena? Jen penize? Krome toho ze ne za kazdy quest dostanes penize,tak me to naopak prijde lepsi nez XP. V pripade zkusenosti plnis questy proto,aby jsi leveloval. V pripade teto hry(serie) plnis jen ty questy,ktere te zajimaji. Prozkoumavani sveta je to co dela tuhle serii pro vetsinu hracu zajimavou. Pokud nekdo trpi syndrome-musim splnit veschny questy co dostanu(coz u teto hry ani nejde),pak se zklamani z odmeny ani nedivim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit