Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si ako robis srandu? kon v olivione sa aspon ako tak pohyboval ako kon, neviem ci v skutocnosti kon vie cuvat ale ked idem po utesoch, zakazdym sa mi stane, ze sa dostanem na nejaky kraj a uz nie je cesty spat a letim do hlbky...to cuvanie by sa teda dost hodilo. A nemoznost spellmakingu ma teda celkom vytocila, uz od daggerfallu to bola moja najoblubenejsia cinnost (hlavne ked som v daggerfale vyrobil fireball na 10 feet a strasnu damage a potom som si ho omylom miesto do ancient licha hodil pod nohy :-) - load ) a zacinam byt alergicky na dwemerske ruiny - musim uznat ze tak spletity dung som uz davno nevidel. Na steame mi svieti 44 hodin level 19 battle mage za svojim 8/10 si stojim.. stale je co vylepsit
  • nevis kde je ten Boethiin knez, ktereho mam najit a privest do daedricke svatyne ? mam dojem, ze sipka kde ho mam najit ukazuje spatne, protoze je to na nejake hore, kde jsem to prolezl skrz naskrz a nic
  • ja jsem hodil do ohne zatim jen jednu hlavu... vyzkousim, dik
  • rhomola
    Jj, já se kvůli tomu hóoodně rozhlížim a sesedám hóóódně brzo před nepřítelem, aby se koník nezapojoval. Případně to vemu na koni tryskem pryč a pak se pěšmo vrátim. Stejně mi ho ale chudáka, nějaká lučištnice zastřeila z krytu dřív, než sem vyřídil její kumpány. Tý potvoře lapkovský sem za to urazil hlavu palcátem, ale koníkovi už pomoci nebylo. Bylo mi ho líto.
  • rhomola
    OK SPOILER! :) u mě to bylo tak, že ten starej vůdce mi začal dávat úkoly, který měli najít odpověď na to, jak zbavit družiníky prokletí lykantropie. Poslední úkol, co mi na tohle téma dal, bylo najít a zabít jednu čarodějnici, nepovinně pak všechny čarodejnice v tom dungeonu a přinést její/jejich hlavu/y. Zabil sem všechny a když sem se vrátil domů, bylo po útoku Stříbrné ruky a starej šéf mrtvej. Šli sme ho po jeho pohřbu pomstít a pak s pomocí překovaný sekery do chrámu na severu, kde sem ho i po smrti vyléčil a on mě jmenoval novým šéfem. Pak sem stejným způsobem vyléčil sebe a ted uz sem tam byl jeste dvakrát vyléčit i ostatní družiníky, který si o to vždycky v rozhovoru řeknou. Celkem sem tam sebral myslím 6 hlav čarodejnic a použil už 4, tak počítám, že vyléčim ještě dva družiníky a klan bude čistej ;)
    P.S. to že sem vyléčil sám sebe, žádnej q nebyl, jen sem to zkusil a ono se me to zeptalo, jestli se chci zbavit vlka, tak sem to prubnul :D ale už zas nemám imunitu na nemoce tim padem ;)
  • OT: Jakym zpusobem se da vylecit vlkodlaceni, ja jsem ted vedouci druziniku, predpokladal jsem, ze me to nejak navede dalsim questem k vyleceni, ale ne, zadny dalsi questy nedostavam? dik

Jinak souhlas
  • rhomola
    SPOILER! Tak dle Stemového počítadla mám odehráno 50 hodin čistého času. V hlavní dějové linii jsem se prozatím zastavil po setkání s jednou starou čepelí ;) Jsem šéfem jedné fighters frakce, byl sem vlkodlakem ale vyléčil jsem se z toho. Jsem 100kový kovář, level 28 nord, umím to s palcátem (momentálně jednou vylepšený daedrický) a štítem (jednou vylepšený dračí) a nosím dračí těžký set (též zatím jednou vylepšený). Měl jsem príma koně - koupeného ;), ale zabili mi ho lapkové. Mám krásný zařízený dům a v něm hezkou pomocnici. Přemýšlím, že se ožením. Přemýšlím, že se přidám k nordům v občanské válce. Mám splněno přes 100 vedlejších miniúkolů a pořád jsem neviděl ani třetinu mapy, dokonce jsem ani zatím nebyl ve všech městech. Jsem nekonečně spokojen s interaktivitou a důmyslností herního světa. Různorodost a přirozenost v přijímání vedlejších questů mě fascinuje. Grafika (mám ultra) mě nijak neuráží spíš naopak, leveldesign pak přímo vyráží dech. Hledání cestiček horskými průsmyky je parádní. Narazil sem na spoustu menších bugů, spíš ale úsměvných. Soubojový systém chladných zbraní je perfektní a kdo se ho dobře naučí, zážitek se mu nevyhne. Si to schválně zkuste - já hraju čistě meč a štít, žádná kouzla jen řevy - kličkovat před drakem, schovávat se, pak vyskočit, dát ránu a s nulovou výdrží sprintovat(!) zpátky do úkrytu. Množství přirozeně sehnatalených léčivých lektvarů a lektvarů na obnovení výdrže mi dává tak dvě šance, nenechat se spálit a užít si při dobrém pokusu finální jízdu na drakově krku, kdy mu palcátem rozmlátím lebku na kaši ;) Stále jsem spokojen a stále dávám 10/10. Nespokojenost -počítám asi víc mladších - hráčů (já 37) ve fórech a diskuzích připisuji spíše tomu, že klasické D&D asi ani neznají a pod pojmem fantasy RPG dnes spíše znají tunelově nascriptované klikačky a kombo bojovačky. Mě tím zážitek nezkazí, páč většinou stejně ani nevědí, o čem mluví, protože mluví o hře, kterou projeli z rychlíku, ale neviděli jí. A přitom by stačilo, kdyby se světem TES V občas jenom vklidu prošli. ;) Přemýšlím o hráčské recenzi. Až to ale dohraju, nebo spíš ohraju a ochladnou emoce a potřeba loadovat jakmile je trochu volný čas. Tak snad na jaře ;)

P.S. Jo a od včerejška se mnou chodí (v rámci jednoho delšího daedrickýho q) jako pomocník mluvící pes. Rasa je to nejspíš vlkodav a je to fakt super hafan ;)
  • No tak tahle recenze spolu s tim ze jsem si Skyrim stahnul (ano priznam se pirat :) ale zajice v pytli nekupuju ) a vyzkousel me presvedcila ke koupi a uz ted vim ze nebudu litovat. Diky Bethesdo *1*
  • njn asi na konzolich nebo na nejakych starych PC, protoze co to hraju, tak se musim kazdou chvili zastavit a kochat nadhernymi pohledy jak na krajinu, tak na nadherna mesta. To ze jsou nektere interiery slabsi, nebo nektery dungeon je podobny predeslemu hre opravdu odpustim, protoze me vzdycky velice brzy odmeni nejakou prekrasnou scenerii
  • hra je uzasna ale netusim preco je moj kôn najvacsia hrozba v skyrime pre vsetkych enemiesov. dokonca aj pre drakov ;)))
  • Malleth
    Řekl bych že i Fallout 3 a Risen vypadal líp. To opakování textur tu opravdu bije do očí. Mají pár povedených efektů jako mlha kolem hor a sněžné jazyky. Taky mají moc hezky nadesignované zbraně a zbroje, ale jinak je Skyrim graficky hodně zastaralý
  • Je uplne jedno jestli ma pravdu,pokud to podal tak jak to podal. Krome jineho to dost svedci i o inteligenci pisatele. Kdo ho pak ma brat vazne?
  • Tobe nevadi grafika? No to jsme radi. Vazne to vsichni hraji na PC 286,ze jim nejkrasnejsi ''freeform'' RPG poslednich let pripada osklive?
  • Malleth
    Je fakt že to mohl napsat trochu korektněji, ale v některých věcech má pravdu. Krom toho sám sem se přesvědčil, že i když svůj negativní názor podáš normálně, stejně tě tu hned považují za trolla.
  • stratego
    Semik si to taky daval :D:D:D
  • Borečku ty si řádně švihnutý po palici, takový věčný ukňouránek, co je spokojen jen se stupidním pálením z kalašnikova a čím víc zabití tím líp. Kolik ti je 12 let? Inteligence by tomu napovídala.
  • Grafika mi nevadí a na AI sem zvyklej z jiných kousků od Bethesty ale ty meny sou fakt nedomyšlený a vadí mi z celý hry (až na absenci spellmakingu) nejvíc.
  • kotty
    Když ten názor podáš jak totální idiot, tak se nediv ;)
  • Jojojo..mít opačný názor či pohled na věc se v této společnosti nenosí.Už jsem se o tom několikrát na vlastní kůži přesvědčil.Člověk vyjádří opačný názor na věc a okamžitě je označen za exota a blbce a je tou "správnou" většinou nemilosrdně odsouzen.Je smutný,jakým způsobem media,či reklama dokáží vymývat mozky lidem..
  • Prosíme nekrmte trolly *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit