Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V bílem prusmyku u pomocníka toho vládce v dračí síni. Za 5 000 je to ten kousek od kovárna snad u nějakého pírka.
  • Hairy_Ass
    Zatím co jsem dělal úkoly, tak ty mi přišli v pořádku, někdy dokonce s morálním rozhodnutím. TAB nemusíš vůbec používat, každé menu má vlastní klávesovou zkratku a zjišťování efektů na postavě ti zabere asi cca 1s? Prostě zkus se nad tou svou kritikou trochu víc zamyslet, 10/10 bych tomu taky nedal - to asi žádné hře, ale v GotY to skoro určitě je.
  • Mimochodem konecne prijemne cist clanek o vecech, jenz se autorovi libi a premyslet nad tim, zda by se to libilo i mne, nez tupa kecu o tom, co se mu nelibilo.
    Ciselne hodnoceni v potaz tolik neberu. Priynam se, ze vas nekdy nechapu *2*
  • Prosimvás lidi, kde si mužu koupit dům, vim že mi to jarl řikal ale nějakej nezjistli kde si ho koupim
  • ja jeho nazor akceptujem a oznacujem ho za abslutne neprofesionalny. len hovorim ze tymto sa u mna Lukas nadobro zdiskreditoval a som z neho velmi sklamany. Sprava sa ako male decko, nie ako recenzent. Ked je z nejakej hry napichany hned dava 10/10 ani sa nezamysli nad negativami.

Toto sa proste nerobi.

A to opakujem, Skyrim ma bavi, hram ho vzdy ked mam cas, predobjednal som si ho a kupu nelutujem. Ale od dokonalej hry ma asi tak daleko jak mam ja od oznacenia "ten je sexy ako brad pitt".
  • 1. Akcepotvat názor? Ano!
    2. Od Grygara? Po Deus EX již ne...
    3. Od Smutného? Po Space Marine absolutně NE!
  • Měl někdo taky ten problém, že když se dívá přímo na postavu se kterou mluví, tak jí slyší tlumeně a musí se na ni natočit stranou hlavy? Tohle mám u víc her a vůbec nevím, čím by to mohlo být, neví někdo? Ovladače na zvukovku mám stáhnuté nejnovější.
  • Asi bych to tak neprozival a akceptoval recenzentuv nazor, nakonec je to jen clovek. Nahodou se mi recenze libi. Furt lepsi, nez tuna kecu o debilite od Vavry a lesteni ega o tom, ze autor dokaze udelat lepsi hru nez dostal....
  • Uvidim. Je fakt, ze hra, kterou hraji po nocich pul roku, pac chodim ve dne i do prace, se mi nejak prici. Zvlast kdyz jsem hrac, ktery vymeta kazdy roh a musi mit splnene skoro vse. Taky nemam jistotu, ze si budu pamatovat vubec o co tam ve kterem meste u ktereho npc bezi, kdyz od toho na dva tydny odejdu - asi stejny duvody, proc jsem nehral Dragons Age 1. Stejne tak popravde nevim, zda mi to vubec neco rekne, kdyz jsem Elder Scrolls nikdy nehral a ten svet popravde vubec neznam a cist mega virtualnih knich se mi nechce, protoze uz tak mam rozectene tri normalni. Ale lakave to je hodne. Ach jo... *7*
  • Hra dekady!
  • Je kazdeho osobna vec ktora hra sa mu ako paci. Ale recenzent by mal byt ako tak objektivny. A Lukas dava nejak casto absolutne hodnotenie. A ako sam povedla dal ho aj Oblivionu.
    Tymto u mna Lukas nadobro skoncil (nie ze by ho to zaujimalo, ale aj tak to poviem). Dlhu dobu ma jeho praca tesila, bol to jediny herny novinar na svk/cz scene ktory robil nieco dobre, no potom sa nieco stalo a odvtedy na vsetko co povie len neveriacky pozeram a facepalmujem sa. 10/10 pre DE:HR, 10/10 Oblivion? 10/10 Skyrim??? Absolutne hodnotenie????

Ved ta hra ma obrovske mnozstvo designerskych chyb. Prakticky cele UI je absolutne priserne. 1.Invetar je hrozny, jak jeho prevedenia tak ovladanie. Je plne chyb, s myskou niekedy ani netrafite co chcete, resp vy na to kliknete no hra to zle vyhodnoti. Hlavne ze mozete rotovat mrkvu ako chcete, no to ze sa v inventari nevyznate nie je take dolezite. 2.Predavanie/nakup je rovnako zle. 3. Skilly, ano mate krasnu (naozaj?) oblohu a suhvezdia ale preklikavat sa z jedneho na druhy je priserne utrpenie. A potom si v danom strome este prezerat perky, to je este vacsie peklo. 4. Magicke efekty/choroby/etc. Hra to nijako neindikuje, musite dat "tab" vybrat magiu a tam aktivne nieco. Potom si pozriete co vam je, ked vam vsetci naokolo hovoria ze vyzerate choro.

Je tam obrovske mnozstvo bugov, postavy naozaj levituju, alebo su zaseknute v stene. Niektore questy sa nedaju urobit, niektore postavy sa spravaju naozaj stupidne, rozpravaju dokola to iste az z toho ide cloveka porazit. Questy byvaju naozaj tupe, spravanie NPC je absolutne nelogicke az trapne.

Herne meganizmy boli opat zjednodusene, co je v niektorych pripadoch dobre, v niektorych prave naopak. Napriklad vynechanie atributov je pre mna velkym sklamanim. Rozlisujete sa len v pocte magicky/hp/staminy, vobec nie v STR DEX CON atd. To co ma byt?

Nechapte ma zle, ja si tuto hru velmi uzivam. Hram vacsinou len RPG a na tuto hru som sa velmi tesil. Dost sa pri nej zabavam, no hra ma obrovske mnozstvo problemov. Mimo to co som hore povedal, napr kvalita textur - kym sa na nieco pozerate z dialky, vsetko je super, ako nahle sa vsak k niecomu priblizite tak to vyzera absolutne priserne, horsie nez v morrowinde. Vasi spolocnici su tak tupi ako to len ide. Atd., atd., atd. Hra s takymto mnozstvom problemov (aj technickych, padanie hry, porblemy pri launchy atd) proste nemoze mat dokonale hodnotenie. PROSTE NEMOZE. NECH SA NA TO POZERATE AKO KOLVEK. NEMOZE! 9/10? Jasne, je to super zabava. Ale ani o chlp viac. 10/10 JE PROSTE TUPOTA!!!! A ja som velmi sklamany ze prave Lukas sa takto vyfarbil. Neverim ze to nie je podlatene
  • Silně off-topic. Ale když už jsme v tom: DEMENCE!
    Jako sry, ale pokud je někdo schopný míchat pátý přes deváty, věřit v blbosti typu chemtrails?!, iluminaty?!, strasit s NWO, (zjevnou, predevsim emocialni) manipulaci varovat pred manipulaci (hehehe) a v diskuzi se hadat o neskutecnejch kravinach - to vlakno o rakovine je napr. vyzivny, tak si zaslouzi poslouchat tenhle odpad..
    Nejvic me fascinuje jak rvou ze jsou ostatni ovce, navzdory faktu, ze oni sami jsou zjevne zaslepeny radoby-alternative-stado. Ale az jich bude dost a stane se z nich mainstream, tak je to prestane bavit.. :)
  • NE NE NE A JESTE JEDNOU NE! Ze najdu v nake kobce predmet a hned se objevi quest ze to mam donest konkretne te a te osobe tam tam, kdyz nemam vubec sanci to vedet, je hodne hloupy...jeste veci zejdnoduseni nez u Oblivionu to je taky hodne zly ale hlavne, ze si ani ke questu nemuzu precist NIC, alespon zaznam rozhovoru kterej me k nemu vedl, nedej boze neco obsahlejsiho...to uz je hodne smuty, jen se hnat za znackama na mape a questit??...ach jo, zlatej morrowind
  • sidi
    Viac menej s tebou suhlasim ale ja si myslim ze pri takychto rozsiahlych hrach sa to nezaobide bez bugov, a ak by to bolo bez bugov ako by sa rodili novy moderi ? :)
    Sice UI je dost diskutabilne ale aspon sa da nabindovat podla toho ako hrac chce a je to hlavne o zvyku pri skyrime clovek nesedi 6 hodin (tak mozno za den 6 hodin :D ) takze si na to rozhranie dost rychlo zvykne ...
  • Mně třeba přijde na tedle hře užasné třeba to že ani nevíš jaky ůkol je vůbec hlavní XD Je to hodně svobody a svobody Questu atd.A hodně welllaa questu XD
  • Řekl bych, že AI je naopak jedno z nejslabších oblastí hry. Nepřátelé, hlavně melee, se zasekávají o všechno možně (stačí i celkem malý kámen) - ve městech stačí přeskočit plot a nepřátelé se k vám nedostanou a v divočině stačí vylézt na nějakou vyvýšeninu a nepřítel bude poctivě stát pod vámi a čekat. NPC můžete polechtat kudlou v břichu, ovšem i po tom se s vámi bude bavit, jak by se nic nestalo. Podobných situací je spousta a je to škoda :/
  • já to nesrovnávám S :)
  • já to nesrovnávám z žádnou hrou. to je má reakce na 10/10 :p. Samozřejmě nečekám, že to bude bez bugu, ale 10/10 pro mě znamená něco co fakt nemá chybu a nedal bych to ani pro mě nejlepším hrám. Bohužel posledních pár let to tak neplatí. Jinak hra je to v celku dobrá.
  • smejki
    o_O

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit